Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Od skode si ti pricakoval neverjeten dizajnerski presezek? Kaj si vceraj iz lune priletel ali iz kake vukojebine v burkini faso?
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Mi je vseeno, če mi kdo zameri, le hočem povedat ali vprašat, da se tak avto pupluva, na muč, a skor nobeden še 5 let ne bo imel za tak avto.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Mi je vseeno, če mi kdo zameri, le hočem povedat ali vprašat, da se tak avto pupluva, na muč, a skor nobeden še 5 let ne bo imel za tak avto.
saj se ne popljuva vsakega avta povprek samo zato, ker je drag. v temi o pasatu so vsi slinasti
škode so pač za ljudi brez posluha za dizajn. občutek za dizajn pa ne pride z dohodki.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mislm...sej to, da rečeš, da ti je nekaj grdo, ni konstruktivna debata. Jst nism niti poskušal debatirati o tem, da je ta škoda grda. Pač, men je grda. Tko kt so grdi vsi audiji, vsi VW in grde so vse škode, pa tut seati so grdi...grd je kadjar, grd je 3008, grd je c4, grd je clio, grd je bmw x4, x6, grd je bmw (x)2, grd je MB GLE, vito/viano, grd je xc70, grd je fiat 500L,...
EDIT: men drgač ni problem grdega avta vozit
Citat:
Mislm...sej to, da rečeš, da ti je nekaj grdo, ni konstruktivna debata. Jst nism niti poskušal debatirati o tem, da je ta škoda grda. Pač, men je grda. Tko kt so grdi vsi audiji, vsi VW in grde so vse škode, pa tut seati so grdi...grd je kadjar, grd je 3008, grd je c4, grd je clio, grd je bmw x4, x6, grd je bmw (x)2, grd je MB GLE, vito/viano, grd je xc70, grd je fiat 500L,...
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ksz..na alterju se 'lepota' ocenjuje glede na pripadnost znamki. Če ta ni po godu raje z boso nogo v betonsko škarpo kot napisat da voz solidno zgleda.
( Ne mislim dotično tega škodilaka).
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Kter avto je pa lep, pa rečva do 100 jurjev
Citat:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Kter avto je pa lep, pa rečva do 100 jurjev
Evo, z glave
XC90 / V90
Fiesta
Mazda3
Citroen DS3
MB A