Avto ne bo 3-5x cenejši, ker bi to pomenilo, da nismo več v kapitalizmu. Bo pa 3-5x grši od konkurentov izven VAG skupine.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
in kakšna je ta ugodna cena? So cene sploh že znane?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
fak, pa ce ni cist vsaka tema ista ob vsaki predstavitvi novega avta...
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Avto ne bo 3-5x cenejši, ker bi to pomenilo, da nismo več v kapitalizmu. Bo pa 3-5x grši od konkurentov izven VAG skupine.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Od česa bo 3-5x grši? Od tega:
To je namreč konkurenca. Cena naj bi bila na nivoju Supeba, torej ob 21k naprej oziroma kakih 26k za 2.0 tdi z neko solidno opremo ter dobrih 30 za dobro opremljenega avtomatika.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Zanimivo pa je, da se pri vw in ostalih nemcih nikoli ne zacne... iz strani je podoben, od zadaj je isti kot, prednja maska me spominja na.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Zanimivo pa je, da se pri vw in ostalih nemcih nikoli ne zacne... iz strani je podoben, od zadaj je isti kot, prednja maska me spominja na.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
fak, pa ce ni cist vsaka tema ista ob vsaki predstavitvi novega avta...
Je.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
A pa res kdo nasede?
jaz sem nasedel!
pričakoval sem vsaj neverjeten dizajnerski presežek z neverjetnim posluhom za detajle, pokazali so mi pa samo še eno škodo kot škodo
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Od česa bo 3-5x grši? Od tega:
To je namreč konkurenca. Cena naj bi bila na nivoju Supeba, torej ob 21k naprej oziroma kakih 26k za 2.0 tdi z neko solidno opremo ter dobrih 30 za dobro opremljenega avtomatika.
Čaki malo, nalepil si Q3, kodiaq je pa po wikipediji sodeč samo 5cm krajši od touarega.