zakaj te nisi dal čipat?Tale debata vrhniški klanec me je spomnila na moj prvi avto: Opel Kadett Tip C, letnik 1976, motor 1.0, 40km. No, če sem se zaletel v vrhniški klanec sem prišel na vrhu z enih 75-80kmh, če sem šel "brez zaleta" gor sem pa na vrhu imel tam 65-70kmh, skrajno desni pas seveda. Ampak legendarni avto... tole k se pogovarjate o 100konjih plus je vse luksuz , na vrhu imaš vedno lahko 130.
Tudi jaz sem imel Kadetta C, letnik 1977, 1.2l 50km, jajčno rumenega. Moj prvi avto, ki sem ga dobil od fotra.zakaj te nisi dal čipat?
"Tisti, ki danes vozijo manjše avte, bodo jutri na avtobusu"
Nekdanji visoki menedžer Volkswagna je izrekel strašljive besede o prihajajoči mobilnosti za množice.www.zurnal24.si
Dajmo novo temo; jebeni klanc pa kategorije po ccm³.Definitivno, je po ta klanec (vsaj zame) edini test v Slo, ki loči Avto od jajc
Na prste ene roke lahko prešteješ nove ki ne gredo 130Definitivno, je po ta klanec (vsaj zame) edini test v Slo, ki loči Avto od jajc
Mal gledam cene v avstriji 25% na oč dražje ... res, da je karavan samo tudi limuzina je nekje tam...avto z analognimi števci in digitalnimi stikali za temperaturo in ventilacijo. narobe svet
V bistvu jih je vedno več. Mali atmosferci so z novo posodobitvijo euro6 izgubili na navoru v nižjih obratih.Na prste ene roke lahko prešteješ nove ki ne gredo 130
Opel Crossland.....vzameš 1.2 brez turbine....m8slim da ma 96PS....pa roka.Fantje, jaz ne rabim družinskega avta. Za to ima žena octavio karavan 2.0TDI.
Jaz rabim avto za v službo, cca 25km regionalke, pa za po mestu. Kot sem že napisal zdaj za to uporabljam golfa 6, ki pa gre otrokom. Torej avto cca te velikosti, da gre v majhno garažo v triplex garažno hišo zidano v 80.letih. Pa malo višje sedenje ker sem bližam 60im.
Porsche mb ma lep procent strank iz at, ze od nekdaj.kakorkoli vzameš, pri nas imamo veliko avtov cenejših kot pa at/de, kaj višje severno pa sploh.
Dajmo novo temo; jebeni klanc pa kategorije po ccm³.
al pa da voziš v klanec takoleJebeš udobje praktičnost in te bedarije. Avto more na štandgasu 140 letet gor to je to kaj šteje
Podatek ki je relavanten niso konji ampak navor....Na prste ene roke lahko prešteješ nove ki ne gredo 130