Zmontiral kamere
Prvi občutki:
- NVR ima glasen ventilator. Ne more biti v prostoru, kjer recimo živiš, ker bi bilo moteče.
- nastavitev ni problematična, tudi potem sama uporaba ne. Bi pa pričakoval GUI, ki bi bil enostavnejši za uporabo in bolj natančen opis samih nastavitev. Vse moraš googlat oz. it na splet, namesto, da bi bil vprašaj zraven in ti podrobno razloži, kaj in kako
- detekcija deluje dobro, tudi izločitev con, kjer naj ne detektira deluje brezhibno (relativno, za avtomobile sem moral nastaviti zamik 1 sekundo, ker sem sicer še vedno občasno dobil opozorilo). Mi pa ne snema še 1 minuto po dogodku, čeprav je tam tako nastavljeno. Kakšen predlog? FW je ves posodobljen. In pa kamera od zgoraj (torej daljša razdalja) ni zaznala mačke, čeprav je bila kar nekaj časa v kadru.
- ko je megla infrardeče snemanje pogori, ker je videti samo meglo, tudi če ni zelo gosta, kar pa je verjetno posledica tehnologije in ne Reolinka
Še fun fact: mačke ne odnese, ko se sirena sproži (kar sem pričakoval), ampak počaka in potem mirno odkoraka stran. Še prej je pa buljila v luč, kaj hudiča se dogaja.
Še vedno ne razumem, zakaj ni možnosti izključitve kamere, ampak bo že.
Nekako moram še najti ustrezno možnost za opozorila, da mi telefon ne bo non stop cingljal. Ne mislim v nastavitvah, ampak določiti cost/benefit.
PS: Upam, da se bom sedaj vsaj divjih svinj znebil, ko se bo luč prižgala in jih prestašila.