Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.795
5.947
113
Kar ne spremeni dejstva, ki sem ga napisal.

Kaj te podgane so se naselile vsepovsod po Eu, ali tarčno ciljajo samo na Slovenijo?

krko

Guru
5. sep 2010
2.714
1.401
113
Tako je to, ko Kosovarjem ukineš vizume za vstop državo (1.1.2024). Potem pa še letalsko linijo Priština-Lj in obratno povečaš iz 1x , na 3x tedensko.
(to sem že pisal lansko leto).

• 09.11.2023
  • 01:49

NAJAVE: gp aviation povećava Priština-Ljubljana​

Gp aviation, jedna od dvije kosovske kompanije povećava letove iz Prištine za Ljubljanu sa jednog na tri tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.12. Letovi će se operirati sa Boeingom 737-400.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.820
1.622
113
Emona / Carnium
Kdo tem ljudem odda stanovanje me zanima? :evil: 100% so to priseljeni Srbin, Hrvat, Bosanđero ali pa Makedonc.:sprasujemse: Aja, ko je govora o direktnih transakcijah na roko, niso tako problematični, kot če sredi Meke kapitalistične misli (BTC) pokajo s pokalicami in motijo najemodajalce, ko trošijo svoj denar...sorry, sorry, wrong planet.

shift

Guru
20. jul 2007
9.902
2.297
113
za šankom
Domorodci so polnih ust ko je potrebno udrihati čez siptarje, dokler na mizo ne dobijo €, lep primer je Šenčur, vsi domorodci so prodali hiše in kmetije siptarjem zato, ker so ponudili nekaj tisočakov več kot ostali, pa se nekaj si je potrebno zapomnit, to niso Bosanci, da bi hodili v službo in bili tiho, njih, ko bo enkrat dovolj nas bojo lastnoročno odstranili iz naše države

jello

Guru
22. sep 2008
10.188
3.899
113
Zakaj je nisi kupil, stare kmetije v šenčurju, zakaj je ni tvoj sosed, brat, sodelavec, sestrična,....in zaposlil 50 domorodcev v najbolj produktivnih letih. Danes bi na štirih od petih gradbiščih na gorenjskem pisalo novak namesto bitiči ali krasniči. Imeli smo prednost, bili smo že tukaj, šiptar se je moral še sem pripeljat. Pa nismo.

Kupijo praktično vse nepremičnine, ki se prodajajo dlje časa in za katere smo domorodci prepričani da niso za nič drugega kot za z bagrom čez zapeljat.

In zdaj bi kaj že? Jih metali nazaj čez kolpo? Šur ja, samo še izpod mamine kikle zlezemo pa bomo.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.820
1.622
113
Emona / Carnium
Domorodci so polnih ust ko je potrebno udrihati čez siptarje, dokler na mizo ne dobijo €, lep primer je Šenčur, vsi domorodci so prodali hiše in kmetije siptarjem zato, ker so ponudili nekaj tisočakov več kot ostali, pa se nekaj si je potrebno zapomnit, to niso Bosanci, da bi hodili v službo in bili tiho, njih, ko bo enkrat dovolj nas bojo lastnoročno odstranili iz naše države
Ja, moj prispevek je bil retorične narave...z naivno namero prebuditi mehanizme samorefleksije, ki imajo preživetveni naboj, kolektivno še posebej.

Šenčur je selo, že desetletje nazaj so kupili po centru prestolnice kar nekaj "tavžnt" kvadratov...neposredna bližina železniške postaje je en tak primer.

shift

Guru
20. jul 2007
9.902
2.297
113
za šankom
Ja, moj prispevek je bil retorične narave...z naivno namero prebuditi mehanizme samorefleksije, ki imajo preživetveni naboj, kolektivno še posebej.

Šenčur je selo, že desetletje nazaj so kupili po centru prestolnice kar nekaj "tavžnt" kvadratov...neposredna bližina železniške postaje je en tak primer.

Sem samo nastavil ogledalo tistim največjim jamracem čez siptarje, ker itak samo jamrajo sami pa niso naredili nič, lahko je tukaj po forumu pametovat...

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in mistique

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.722
-1.338
63
Ni samo Šenčur, tudi Naklo, Bitnje... Vsi nekaj čez šipce, ko se pa prodaja nepremičnina, zakaj prodat Slovencu, ko ponuja jurja manj kot šipac. Pa eno škarpo za pozidat, šipac je za sto cenejši, valda ni problema, evo na roko, brez računa se razume.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.564
2.969
113
v lokalni ostariji
Kdo tem ljudem odda stanovanje me zanima? :evil: 100% so to priseljeni Srbin, Hrvat, Bosanđero ali pa Makedonc.:sprasujemse: Aja, ko je govora o direktnih transakcijah na roko, niso tako problematični, kot če sredi Meke kapitalistične misli (BTC) pokajo s pokalicami in motijo najemodajalce, ko trošijo svoj denar...sorry, sorry, wrong planet.
Veliko nepremičnin imajo v lasti.
Zakaj je nisi kupil, stare kmetije v šenčurju, zakaj je ni tvoj sosed, brat, sodelavec, sestrična,....in zaposlil 50 domorodcev v najbolj produktivnih letih. Danes bi na štirih od petih gradbiščih na gorenjskem pisalo novak namesto bitiči ali krasniči. Imeli smo prednost, bili smo že tukaj, šiptar se je moral še sem pripeljat. Pa nismo.

Kupijo praktično vse nepremičnine, ki se prodajajo dlje časa in za katere smo domorodci prepričani da niso za nič drugega kot za z bagrom čez zapeljat.

In zdaj bi kaj že? Jih metali nazaj čez kolpo? Šur ja, samo še izpod mamine kikle zlezemo pa bomo.
Kar se posla tice znajo biti izredno nasilni in vsiljivi da ga dobijo. Ni vse razlog cena.