Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

javr

Guru
6. dec 2011
1.922
1.145
113
Ko jim bo tukaj biznisa zmanjkalo, bodo pa šli bolj na sever. Večina jih je že tam, ogromno v Švici. Samo Švicarji red naredijo, če delajo pi*darije. Jih hitro popucajo in pošljejo domov. Tako, da jim ostanejo tisti, ki so v glavi pošlihtani in za Švico koristni - neto vplačniki davkov.
"če življenski standard presega pričakovanega glede na prijavljen dohodek, se avtomatsko začne davčna preiskava" - je ni politične barve v podalpski švici ki bi uveljavila kaj takega. Če pa že, pa bodo postavili tako nore pogoje za dejanski začetek preiskave da bo zakon sam sebi namen oz. da se bodo ujeli res najbolj nespretni

• Všeč mi je
Reactions: Jado in Kamele0N

mistique

Guru
16. jun 2009
13.943
1.748
113
Emona / Carnium
Malo sarkazma nikoli ni premalo.
V Ljubljani so že pred več leti pokupili kar nekaj poslovnih STAVB, v mestnem jedru. Ampak bistvo mojega pisanja, ni v tem, da oni imajo denar, ampak da domorodec proda grunt, plac, bajto, babo,...potem pa jamra, pa četudi na Alterju, kako šiptar praznuje in koliko jih je. Lahko bi se zgledovali po njih :evil:

B81

22. jul 2007
37.391
10.742
113
Mediji te raztrgajo.

Eno vprasanje, lahko v oglasu za delo v proizvodnji napises, da obcasno zaradi tezjega fizicnega dela isces osebo, ki se identificira kot moski?

• Haha
Reactions: mistique

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.189
3.824
113
A je to obvezen podatek? It's private property. Lahko prodajaš izključno pingvinom, če znajo potrkati...pingvina prepoznaš po tem, ko potrka.
Ampak ja, free market+greed kombinacija je zelo povabljiv, ko sladoljed od ljimun...žžže kej boš mogoće.
Ni obvezen. Kako zožaš nabor potencialnih interesentov?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.943
1.748
113
Emona / Carnium
Jebes pingvine. Napisi ti, da stanovanje oddas izkljucno Slovencu in pocakaj, da ti pride vonta na vrata.
S tabo pa ni vse ok.
piagolo je v vsej svoji naivnosti izpostavil, da kaj takega ne smeš napisati v oglas. Ti pa zdaj trobentaš, da naj JAZ napišem ravno to, kar sem že piagolu pojasnil, da ni potrebno pisati. Počakaš, da šipac potrka. Prepoznaš ga po debelini denarnice in veščinah vikanja (gospa, kaj boš ti?). In mu rečeš: LEP POZDRAV, TEBI NE BOM PRODAL.
Če ne zmoreš in si z območja Ljubljane ti od Zokija zrihtam ta del teksta v CIRILICI.

On global topic: Lahko zrihtam tudi kako potrdilo za predčasno upokojitev na podlagi naravne, ekoliške, veganske, brezglutenske mentalne bolezni, bralnega nerazumevanja ali ideološke slepote.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.189
3.824
113
S tabo pa ni vse ok.
piagolo je v vsej svoji naivnosti izpostavil, da kaj takega ne smeš napisati v oglas. Ti pa zdaj trobentaš, da naj JAZ napišem ravno to, kar sem že piagolu pojasnil, da ni potrebno pisati. Počakaš, da šipac potrka. Prepoznaš ga po debelini denarnice in veščinah vikanja (gospa, kaj boš ti?). In mu rečeš: LEP POZDRAV, TEBI NE BOM PRODAL.
Če ne zmoreš in si z območja Ljubljane ti od Zokija zrihtam ta del teksta v CIRILICI.

On global topic: Lahko zrihtam tudi kako potrdilo za predčasno upokojitev na podlagi naravne, ekoliške, veganske, brezglutenske mentalne bolezni, bralnega nerazumevanja ali ideološke slepote.
Samo poglej kolikim bi dal lažne upe. In potem bodo nesli še v medije, da si jih izključeval na osnovi "barve, jezika, usmerjenosti, izobrazbe...", ko pa bi bilo dovolj le označiti komu imaš namen najeti/oddati.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N