Kaj še ta gamad dela v Sloveniji?? Spizdijo naj dol in tam v svoji ljubljeni državi naj streljajo v zrak. Golazen!
pazi ker jih je že krepko čez 100k v SLO.
Kaj še ta gamad dela v Sloveniji?? Spizdijo naj dol in tam v svoji ljubljeni državi naj streljajo v zrak. Golazen!
Kranj 20% in raste.Baje bo Slovenska bistrica dvojezična, Izola pa celo trojezična in šipci bodo dobili status manjšine.
- 09.11.2023
- 01:49
NAJAVE: gp aviation povećava Priština-Ljubljana
Gp aviation, jedna od dvije kosovske kompanije povećava letove iz Prištine za Ljubljanu sa jednog na tri tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.12. Letovi će se operirati sa Boeingom 737-400.
Ja, moj prispevek je bil retorične narave...z naivno namero prebuditi mehanizme samorefleksije, ki imajo preživetveni naboj, kolektivno še posebej.Domorodci so polnih ust ko je potrebno udrihati čez siptarje, dokler na mizo ne dobijo €, lep primer je Šenčur, vsi domorodci so prodali hiše in kmetije siptarjem zato, ker so ponudili nekaj tisočakov več kot ostali, pa se nekaj si je potrebno zapomnit, to niso Bosanci, da bi hodili v službo in bili tiho, njih, ko bo enkrat dovolj nas bojo lastnoročno odstranili iz naše države
Ja, moj prispevek je bil retorične narave...z naivno namero prebuditi mehanizme samorefleksije, ki imajo preživetveni naboj, kolektivno še posebej.
Šenčur je selo, že desetletje nazaj so kupili po centru prestolnice kar nekaj "tavžnt" kvadratov...neposredna bližina železniške postaje je en tak primer.
Veliko nepremičnin imajo v lasti.Kdo tem ljudem odda stanovanje me zanima? 100% so to priseljeni Srbin, Hrvat, Bosanđero ali pa Makedonc. Aja, ko je govora o direktnih transakcijah na roko, niso tako problematični, kot če sredi Meke kapitalistične misli (BTC) pokajo s pokalicami in motijo najemodajalce, ko trošijo svoj denar...sorry, sorry, wrong planet.
Kar se posla tice znajo biti izredno nasilni in vsiljivi da ga dobijo. Ni vse razlog cena.Zakaj je nisi kupil, stare kmetije v šenčurju, zakaj je ni tvoj sosed, brat, sodelavec, sestrična,....in zaposlil 50 domorodcev v najbolj produktivnih letih. Danes bi na štirih od petih gradbiščih na gorenjskem pisalo novak namesto bitiči ali krasniči. Imeli smo prednost, bili smo že tukaj, šiptar se je moral še sem pripeljat. Pa nismo.
Kupijo praktično vse nepremičnine, ki se prodajajo dlje časa in za katere smo domorodci prepričani da niso za nič drugega kot za z bagrom čez zapeljat.
In zdaj bi kaj že? Jih metali nazaj čez kolpo? Šur ja, samo še izpod mamine kikle zlezemo pa bomo.