Kaj se je kdo komu postavil po robu? Nakokiranc je prisel razbijat k delavcem ki delajo 12 urne izmene. Kaj je tu hrabrega?Evo, en se jim je hrabro postavil po robu...
Edit zaradi trobentic.Velika večina Albancev je pri nas legalno, še vabili so jih. Sedaj imate lepo priliko, da pred lokalnimi volitvami preverite odnos kandidatov za župane do te problematike.
Bi razumel, če bi namesto piščančjega dobil svinjski kebab, tako pa WTF, ker dvomim, da je Žan hindujske veroizpovedi.Evo, en se jim je hrabro postavil po robu...
Ob šestih zjutraj topel rogljiček in ob 10h zvečer svež kruh.Edit zaradi trobentic.
Ampak resno me zanima, kaj pa imaš prav ti, ti osebno od tega?
Ti placas malo vec za ta kruh, kot bi sicer.Ob šestih zjutraj topel rogljiček in ob 10h zvečer svež kruh.
to je najbrž Kosovar in ne Albanec, je kar razlika med njimi, sem spoznal, ko sem bil pred leti v Albaniji na dopustuvabili so delavce, dobili pa smo albanca ki je sel delat v avstrijo, tukaj pa je na slovenski sociali vsa otrocad + zenske v ozjem in daljnem sorodstvu ...
Točno toliko, kot ti.Ti placas malo vec za ta kruh, kot bi sicer.
No ti mogoce ne..
pri koliko slo družinah je svinjina na sporedu takpogosto kt tule?Pa pritožujejo se zakaj je na šoldem jedilniku svinjina. In to za kosilo, ki ga v velikem odstotku dobijo zastojn.
Jaz bi vsak dan svinjsko kuhal.
Jaz sem videl problem samo v ''pogumnežih'', ki so prej letali stran, ko ga je pa en na tla vrgel, so pa vsi hop začeli brcat po njem. Prava čefurjad.Edino pravilno bi bilo da se ne meša. Zato imamo policaje. Pa ne vidim problem da ga je vrgel po tleh. Problem vidim ker je čefurja brcali in potem ga tudi lovil ter tolkel