Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Nacionalrasistki so prepričani, da vsaj 2/3
Bil 2 leti nazaj z kolegom na pivu v centru....ker sva, se menila srbo-hrvaško (lol).....so naju za, sosednjo mizo sheeptarji vzeli na piko....

Piješ pivo....pa te za, sosednjo mizo gleda 6tipov...tko neočitno! Bronx....

Ironija da kolega ni bil srb....

bizi bo rekel.....bili so samo teritorjalni!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
voham poslovno priložnost za nekoga vnaprej določenega
Ja in prav je tako. Le plačnik bi moral biti delodajalec, ki je zaposlil moškega. Ženske tako ali tako ne delajo izven doma.
Najbolje bi bilo, da vsak delodajalec, ki zaposli tujca, "varčuje" v poseben sklad. Če se otroci zaposlenega ne pojavijo v tem sistemu v prihodnjih X letih, dobi sredstva nazaj.
Povsod po svetu bi lokalci delali marsikaj, če bi bila razmerja med plačami drugačna, boljši delovni pogoji (denimo več prostega časa) in podobno. Poznal sem dipl. ing-a strojništva, ki se je šel polaganje parketa, ker je pač to v tistem času pomenilo in več denarja in tudi več prostega časa.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bil 2 leti nazaj z kolegom na pivu v centru....ker sva, se menila srbo-hrvaško (lol).....so naju za, sosednjo mizo sheeptarji vzeli na piko....

Piješ pivo....pa te za, sosednjo mizo gleda 6tipov...tko neočitno! Bronx....

Ironija da kolega ni bil srb....

bizi bo rekel.....bili so samo teritorjalni!
Če sta govorila v srbo-hrvaškem jeziku, ki ga že 30 let ni več, ni čudno, da so vaju gledali postrani. Če sta pa s tem samo izzivala, pa še dobro, da jih nista dobila po smrčku. :fredi:

• Ljubezen

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Kaj pa pričakujete v mestu z industrijo? Slovenci NOČEMO delat za tekočim trakom, pa pometaj, smeti odvažat,... nekdo mora to namesto nas!
Sami strokovnjaki za kranjske albance na kupu. Kakšna industrija, vsi brez izjeme delajo v gradbeništvu.

Problem naj rešujejo tisti, ki so ga zakuhali in ki danes vpijejo, da so albanci problem (Grims & Co.) Tisti, ki so v prvih vrstah ko se z naci simboliko pumpa nedojebano rajo. Ja, so velik problem. Ki pa ga ne rešiš tako, da se dereš naj spizdijo domov. Še pred nekaj leti si jim pa ravno ti omogočil, da so se s komplet z daljno in bližnjo žlahto nasrali pod alpe.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Če sta pa s tem samo izzivala, pa še dobro, da jih nista dobila po smrčku. :fredi:
Saj nista sploh mogla dobiti po smrčku, je Kamele0N lepo napisal, da so bili za eno mizo (torej recimo 4-6 komadov) in jih je bilo torej veliko premalo na kupu za fizično nasilje zganjat nad dvema njim nevšečnima.

Kamele0N

23. jul 2008
42.085
5.659
113
A niso albanci bolj domena SD willkomen politike? Ok lahko da, se lokalno to spreminja....sam men prvo pride na pamet Velenjkovac in pokojni Kontič.....ki se je upal oglašat šele tik pred smrtjo.....prej pa kuhal lonec 30let!

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Kamele0N

23. jul 2008
42.085
5.659
113
Saj nista sploh mogla dobiti po smrčku, je Kamele0N lepo napisal, da so bili za eno mizo (torej recimo 4-6 komadov) in jih je bilo torej veliko premalo na kupu za fizično nasilje zganjat nad dvema njim nevšečnima.
To lih ne vem....ker so etak čoporativni...ko bi prvega zrihtala bi se jih hitro iz vseh lukenj usulo nebroj...

Sam res je blo zanimivo....reče kolega v Kranju pa še nisem bil.....pejva tja na pivo v center k mava lih cajt....

In sva raj na hitro plačala in spila....

• Všeč mi je
Reactions: clarus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
To lih ne vem....ker so etak čoporativni...ko bi prvega zrihtala bi se jih hitro iz vseh lukenj usulo nebroj...
Ja ampak, da bi prvega zrihtala bi se morali spravit na vaju kar pa ni izvedljivo, če niso v konkretni premoči ala 10 na 1. V večini primerov gre za tresoče pičkice, ki si ne upajo ničesar razen v primeru premoči ali pa da ti hinavsko izza hrbta zapiči nož med rebra. Če bi pa že nekako res postalo vroče, bi pa verjetno dejansko dobili okrepitve preden bi zadnji od njih padel dol.

• Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
A niso albanci bolj domena SD willkomen politike? Ok lahko da, se lokalno to spreminja....sam men prvo pride na pamet Velenjkovac in pokojni Kontič.....ki se je upal oglašat šele tik pred smrtjo.....prej pa kuhal lonec 30let!
Ne.
Tudi lokalna oblast tu nima dosti veze, ker jim dovoljenja za bivanje/državljanstva podeljuje država.
V zadnjih 2 letih, pod sedanjo vlado je bilo priseljevanje albancev rekordno visoko.
Sicer pa vidimo, da je trenutna vlada s kosovskim doktorjem zelo naklonjena albancem. Kdo pa misliš da pokasira npr dodatke za velike družine? v večini Romi in Albanci, ki imajo največ otrok. pa višje socialne pomoči za brezposelne babe, pa tista stanovanja za mlade družine, kdo je na najvišjih mestih upravičencev?...
Tudi prihoda migrantov se v zadnjih 2. letih ni zajezilo - samo o tem režimski mediji ne pišejo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Saj sem napisal, da ste sami strokovnjaki na kupu. In tudi to kdo vas pumpa. Noben albanec ni prišel v kranj zato, ker je en multikulti v parlamentu (ali v mestni knjižnici) predaval kako so dobrodošli. Ampak zato ker je lahko, ker je imel it kam delat, kje spat, kje rodit in nekje naselit familijo. Nihče od njih ne spi na cesti.

p.s: Mirsi, pejt spat.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Saj sem napisal, da ste sami strokovnjaki na kupu. In tudi to kdo vas pumpa. Noben albanec ni prišel v kranj zato, ker je en multikulti v parlamentu (ali v mestni knjižnici) predaval kako so dobrodošli. Ampak zato ker je lahko, ker je imel it kam delat, kje spat, kje rodit in nekje naselit familijo. Nihče od njih ne spi na cesti.

p.s: Mirsi, pejt spat.
Najpomembnejše si pa izpustil.
Prišel je ker je lahko, ker mu je država dala dovoljenje za delo in bivanje. Brez tega nebi imel možnosti pri nas delat, spat, naselit in štepat familijo, in cuzat socialne transferje.

• Všeč mi je

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Si mogoče kdaj pogledal, pri kateri stranki je (bil) župan Kranja? In podžupan? :)

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Si mogoče kdaj pogledal, pri kateri stranki je (bil) župan Kranja? In podžupan? :)
Ne da bi kaj imel z županom, ampak župan ni izdal nobenega dovoljenja za bivanja, za delo, ali državljanstva, ker to pač ni v pristojnosti občin, ampak države.
Državo pa trenutno vodi tisti Janša s kosovskim doktoratom, ki je celo zahteval interpelacijo notranjega ministra, ko so policaji za par ur priprli albanca iz mednarodne tiralice. In tisti Janša, ki je med prvimi priznal samostojnost Kosova. In tisti Janša, za katerega se govori da je albanskih korenin.
Priseljevanje albancev v slovenijo pa je bilo v zadnjih dveh, odkar je na oblasti Janša letih rekordno visoko.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je