Grožnje z fizičnim nasiljem policije?...., drugo pa da tvoj delodajalec nima toliko diagnostike kot jo bos rabil za popis poskodb ce se enkrat gres na osebno podrocje.
Apollo8?
Grožnje z fizičnim nasiljem policije?...., drugo pa da tvoj delodajalec nima toliko diagnostike kot jo bos rabil za popis poskodb ce se enkrat gres na osebno podrocje.
Sem se ravno vprašal, kdaj bo Albanija zagnala to LEGITIMNO operacijo. Verjetno mora počakati še leto, dve, da bodo albanci v večji večini.kranj torej resno na poti odcpitve...bo potrebna posebna vojaška operacija?
No, če se da malo šalo na stran - kakšen % prebivalstva v Kranju (občini in/ali mestu) dejansko predstavljajo Albanci?Sem se ravno vprašal, kdaj bo Albanija zagnala to LEGITIMNO operacijo. Verjetno mora počakati še leto, dve, da bodo albanci v večji večini.
Vrtci, sole, kar do mene pride je tam okrog 30posto+ tujih otrok ki slabo oz ne znajo jezika.No, če se da malo šalo na stran - kakšen % prebivalstva v Kranju (občini in/ali mestu) dejansko predstavljajo Albanci?