SiOL ukinja Aminote

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Tole vse res precej smrdi. Mislim, da ima Gaston kar prav.

Ko gledam na stani siola, dobim občutek, da tudi sami ne vejo kaj bodo naredili. V dveh (zaporednih) stavkih sta dve nasprotujoči izjavi za uporabnike amina.

Ugibam, da samo grozijo. Če pa ne je pa verjetno zadeve res za predati inšpektorjem. Pa naj opravijo svoje delo.

Ekola:
1. Od 1. 10. dalje
vam bodo na ogled programi, ki so vključeni v paket Standard, storitev pa se vam bo obračunala po novem ceniku, po ceni za paket Standard.

2. Priporočamo, da opravite menjavo opreme do izteka promocijskega obdobja, to je do 1.10.2009, saj bomo po tem datumu postopoma v celoti prešli na novo ponudbo in bo menjava opreme pogoj za nadaljnje spremljanje SiOL TV.

http://www.siol.net/televizija/prenovljeni_paketi.aspx?tid=amino

..svašta

Primoz

Pripravnik
21. avg 2007
120
0
16
Nova Gorica
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
SIOL = TEH SUX

PEJTE VSI STRAN.

...kaj pa tisti ki nimamo moznosti T-2?
confused-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
pol pa podpirajte mafijca še naprej, jaz se spomnem še iz časov v kranju pod tele-tv ko smo imeli kabelski internet, ko polovica meseca ni delalo....smo se skupaj izbrali in pisali pritožbe vsak mesec....pa dosegli svoje....

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Z aminotom bo zadeva še naprej delovala. Samo nisem siguren, če z vsemi kanali, bo pa zagotovo.

igor8

Zelenc'
5. maj 2009
6
0
1
Kriza dela svoje. Alternativci nimajo več sredstev za cenovno tekmo z velikim TS, ta pa je zaslutil, da je prišel čas, ko lahko začne stiskati svoje naročnike. Pred nekaj dnevi so napovedali spremembo programske sheme. Manj muzike za več denarja?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:
Z aminotom bo zadeva še naprej delovala. Samo nisem siguren, če z vsemi kanali, bo pa zagotovo.

Aminoti: od 1. 6. 2009 do 1. 10. 2009 delujejo na mega shemi, vendar za ceno standard paketa (37 EUR). Po 1. 10. 2009 pa dobiš standard za 37 EUR.

Point je itak aminote menjat in ljudi zajebavat s preklapljanjem TV-sheme.

Ni nujno, da bodo spremembe take, kot sem napisal. Zaenkrat uradno velja tako, s septembrom, ki je itak pred oktobrom, pa pridejo še ene spremembe - npr. duo fon tv naj bi bil nazaj itd. Obstaja varianta, da si do takrat še 3x premislijo. Tudi zdaj so si, ko se je akcija furala že dva tedna, vmes pa so bile 4 različne zgodbe, variante in kombinacije paketov ...

Še vedno čakam dan, da nekdo pride z nekimi kompatibilnimi STB-ji po pametni ceni na dan, da si lahko vsak po svoje zrihta mpeg4 IPTV in počasi jebe ponudnike v glavo.

Ta akcija je bila speljana brez ozira na userja in zgolj z upoštevanjem "enormnega stroška" za HBO, ki ga Telekom plača na leto - češ HBO jih stane več kot preostanek polne sheme skupaj. So what? Skinite HBO pa se bodo cene grozno znižale. Ne vem, kdo ga sploh gleda - tisti, ki ne zna nucat torrentov, imdb in wikija za 3+ leta stare filme?

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
A ve kdo, če se da kje te siol aminote kupiti? Mislim še tiste zapakirane, ki jih imajo nekje v skladišču
smile-1.gif

Lithium

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Ker je nekje v povezavi s novim kodiranjem. Poglej na siol forum. Ali pa počakaj, da dobim odgovor, ker meni tudi ne dela na aminotu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
296
83
ja na aminotu je možno gledat vse kanale razen HBO.....tko sem zasledil na forumu od Siola

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Hehe. Najbolj mi je smešno, ko pišejo o kockanju. in potem od vseh možnih posnetkov, ki se najdejo na netu, izberejo takega, kjer ni problem kockanje.

Ehhh...teli naše novinarji...

Kje pa ti novinarje vidiš? To so leni, retardirani pisuni.