SIOL.NET - hujskaštvo in pranje možganov

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Saj pravim, če pričo dogodkov navedeš ti, je to verodostojno, če navedem jaz, je nabijanje. Se popolnoma strinjam.

Ne vem pa kaj v "psihiatrični oceni" dela beseda "verjamem".

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pravi, da med njimi ni bilo niti enega odličnega učenca...že mogoče, bilo pa je vsaj 60 doktorjev znanosti. Zanimivo bi bilo videti, koliko jih je bilo med partizani.

Vir

So bili, ampak, a misliš, da so pisali prijavnice z osebnimi podatki in izdajali vojaške knjižice? Kaj šele plačilne liste kot Nemci domobrancem...

Sicer pa so partizani porebovali take doktorje:
324px-Dr_Franja_Bojc_Bidovec_Franja_Partisan_Hospital_Photo_archive.jpg
, ne tiste "znanstvene".

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Pač sem pokazal, da rugelj očitno ni dobro poznal svojega 'predmeta preučevanja'. To, kakšne neformalne strokovnjake so imeli v svojih vrstah partizani, pa je že druga tema. Lahko pa nam več poveš o mesarskem pomočniku narodnem heroju Antonu Dežmanu - Tončku, ki je pri Dražgošah pokazal herojsko držo in po svojih navedbah pokoslil več Nemcev, kot je sploh imel nabojev.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Očividec džipov z pritrjenimi jeklenimi profili ti ni dovolj?

Ja, in imaš seveda prav saj imaš popoln dostop do vseh arhivov in si pregledal poročila o poškodbah in smrtih ameriških vojakov...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Aja? Baje, ampak res baje, so v auschwitzu dejansko sprobal nemško 7,92 kroglo tako da so postavil 8 ljudi v vrsto, baje je šlo do pet, torej obstala v petem...močno pa upam, da se tak 'eksperiment', če je sploh dejansko bil izveden, nikdar več ne ponovi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Če bi bil res kak tak primer, ne bi obstajal samo članek, ampak roman...
Imaš popolnoma prav, to je res dober argument.

Kot sem že nekajkrat napisal, če bi obstajal podatek o takih dogodkih, bi ga ti in tvoji že zdavnaj privlekli na plano...

Zdaj se mi pa res ne da več.
bonk.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Po današnjem soočenju na POP TV se je dejansko pokazalo kdo in kateri mediji namensko natolcujejo, zaničujejo in prirejajo informacije z namenom diskreditacije točno določene osebe!

Marsikdo je po soočenju odprl oči in ugotovil kateri mediji so neodvisni in nepristranski. Kateri pa imajo namen izključno manipulacije.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Po današnjem soočenju na POP TV se je dejansko pokazalo kdo in kateri mediji namensko natolcujejo, zaničujejo in prirejajo informacije z namenom diskreditacije točno določene osebe!

Marsikdo je po soočenju odprl oči in ugotovil kateri mediji so neodvisni in nepristranski. Kateri pa imajo namen izključno manipulacije.

V koliko tem nameravaš pisati isto?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:

Kaj pa je bilo? Sem zamudil soočenje.