SIOL.NET - hujskaštvo in pranje možganov

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Treba je vedet da je za levake nekaj povsem naravnega da se pljuva po SDS in Janši - ubistvu se to pričakuje in vse razen tega je nedopustno, obratno je pa zgodba malo drugačna.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Hehe ok, ok, se umikam iz teme, ker nima smisla...
nahrung002.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi sam spremljam in sem kar presenečen, ko napadajo sds in vlado!

Desničarji zamegljijo razum...

Res Planet TV proti 24 ur ali rtvslo dnevnik... kot da bi drug svet gledal, dejansko!
In prav mili so do sds in njihovega Velikega.
Noro, kako potvarjajo in vse, kar jim ni všeč ne objavijo ali zelo na kratko predstavijo, nato pa na dolgo o izjavah iz tabora sds...
stupid-1.gif

24ur ali Dnevnik enakopravno in do vseh enako, neglede kdo je na tapeti - levi ali desni. In to je pravo novinarstvo. Tega na Janša TV ne bomo zasledil
bonk.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Nima se smisla umikat, malo heca ne škodi.

Resno - a ni super, ko se o stvareh poroča različno. Tako se dobijo informacije iz več strani in si človek lažje ustvari svojo sliko. In če kdo smatra PlanetTV za medijski spin, ni težav - samo kako ta isti ve, da RTVSLO in POPTV nista medijska spina?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
No ok, se (še) ne umikam hehe. Poglej sem precej neobremenjen z levimi in desnimi - eni in drugim so mi večinoma za kozlat, zato se smatram za precej neopredeljenega. Ampak planet tv je Janša TV po mojem mnenju. 24ur in rtvslo se mi zdita precej objektivna, oz. ne gravitirata preveč v eno ali drugo smet - planet tv pač žal ne. Pa še enkrat dol mi visi za janšo, zokija, tud Rode mi je antipatičen (32ka sori
evil.gif
). prej se umaknejo bolš bo.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
RTVSLO in POPTV nista, saj sta že večkrat dokazala svojo neodvisnost in nepristranskost. Vedno kadar je potrebno so napadali levičarje, Jankoviæa, Pahorja, Kresalovo, Zares... itd. ogromno primerov. Prav tako, kadar je potrebno desničarje, Janšo, ministre itd...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.395
3.715
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
POP TV ju je važno, da je senzacija in gledanost. Ne ali je levi ali desni.
Malo na levo so pa že, saj se ve kam so jim pobegnili novinarji (Tamara Vonta, Boštjan Lajovic), in kje so bili glavni preden so prišli na POPtv (Darja Zgonc..)

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.080
4.080
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

potem so pa še pritiski preko podjetij v katerih ima država vpliv (reklame). je pa tako, da vse kar prebereš moraš prebrati kritično in ne smeš vsega jemati za suho zlato...

Zdaj pa seštej tole, kar si napisal, pa napovedan dvig DDV, pa bo jasno, kaj se ta hip dogaja medijem pri nas.

Sej ne bo šlo čez parlament. Še v koaliciji nimajo podpore.

Če boš imel prav, te tisti hip odvlečem na pivo!
nahrung002.gif

smile-1.gif

http://www.rtvslo.si/slovenija/koalicijski-vrh-predlagani-dvig-ddv-ja-bo-dozivel-spremembe/295914

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Poleg senzacije so na popu čisto levo usmerjeni, tako tui rtv pod horvatovo postja levo trobilo!

Desničarji itak ne znate objektivno gledat na svet. Če nekdo reče nekaj proti vam, je takoj levi.
bonk.gif

In za 24ur ali rtvslo mi nihče ne bo rekel, da je levi medij. Dejansko se grejo eni profesionalno novinarstvo, drugi senzacionalistično. Seveda pa je nekaterim problem, če je objektivno poročanje tudi na strani desnih...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Logično, da kredibilni mediji ne bodo objavljali desničarskih natolcevanj in zavajanj!

Po tvoje so potem naredili pravo senzacijo o Janševi kliniki v Avstraliji in o tem, da hodi iVan v Polje in pretepa ženo Urško??
Vidiš, tudi tega niso omenjali, kot naprimer nekateri drugi mediji.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Resnica in dokazi niso eno in isto.
Kateri veroizpovedi pripadaš?

Citat:
Pa Lady je zate levičarska revija?
hysterical-1.gif
Leva, desna, zgornja, spodnja - ni pomembno; kar pri meni šteje so dokazi za trditve. Nabijajo o kiliniki v Avstraliji, dokazov niso sposobni najti - hkrati pa je odstotnost dokazov kronski dokaz(!), da je zadaj Janša, ker "vemo", da on ne pušča dokazov.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno: