SIOL.NET - hujskaštvo in pranje možganov

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
http://www.dnevnik.si/slovenij...portalu-siolnet

cheer.gif

Ala vera

PS: Pustil ga do volitev, da naserje sranja
wink-1.gif
Vsak dan 5 člankov proti turku, jankoviču in levici. Kako očitno, da ga skenslajo naslednji dan po volitvah.

Nazadnje urejeno:

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
"
Se pravi, da bo Vasle še naprej v službi Ivana Janeza Janše, z Geričem pa želijo, da bi bil Siol na pogled malce manj janševističen. "

Gerič ni kaj boljši...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
tole sem šele danes videl

"Belšak je ovadil tudi uredništvo spletnega portala Planet Siol.net in odgovorne v podjetju TSmedia, ki po njegovem zavestno in množično kršijo pravico do svobode govora in izražanja, saj so mu izbrisali komentar pod člankom Türk leta 2010 obsodil nasilje, danes ga spodbuja. Prepričan je, da mu kratijo pravice, dopuščajo pa komentarje z žaljivo vsebino, ki ponižujejo državljane druge politične usmerjenosti."

če tole vzdrži, kake posledice ima to lahko tudi za alter?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Članek v Dnevniku dopolnjen:

Neuradno je sicer slišati, da se je vodstvo Telekoma Slovenije za takšno potezo odločilo zaradi neprofesionalnega novinarskega dela, saj naj bi Vasle portal izrabljal za politično propagando. Nacionalni telekomunikacijski operater naj bi zaradi tega utrpel tudi poslovno škodo, saj naj bi naročniki zaradi neuravnoteženega poročanja celo prekinjali naročniška razmerja. Po nekaterih informacijah naj bi sodu izbilo dno poročanje ob zadnjih protestih, ki se odvijajo v Sloveniji. Med drugim je Vasle v svojem nedeljskem prispevku »junaško« zapisal, »da sem proti tem demonstracijam, ki so se začele v Mariboru«. Spomnimo, da so protestniki na petkovih demonstracijah v Ljubljani med drugim zažgali tudi Vasletov portret, in ker je dežurna redakcija Siol.net zvečer fotografiji tega početja tudi objavila na svojem portalu, je zdaj že bivši odgovorni urednik umaknil celotno fotogalerijo. Ob tem velja še dodati, da sta poslanski skupini SDS in NSi, ki sta zahtevali sklic nujne seje parlamentarnega odbora za izobraževanje, znanost, kulturo, šport in mladino, na kateri bi obravnavali pojave sovražnega govora ter pozivanja k nestrpnosti in nasilju v nekaterih slovenskih medijih ob poročanju o protestih, kot dokazno gradivo priložili tudi Vasletov tekst o »hujskaštvu nacionalnega radia«.

SVINJARIJE IVANA:
Dodajmo še, da se je pozno popoldne v političnih in gospodarskih krogih razširila informacija, da naj bi uprava Telekoma Slovenije s predsednikom Rudolfom Skobetom na čelu zaradi Vasletove odstavitve že padla v nemilost vlade. Med drugim naj bi v javnosti že zaokrožile tudi pobude za Skobetovo razrešitev. Teh informacij nam včeraj ni uspelo preveriti, saj je bil prvi človek Telekoma Slovenije nedosegljiv.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Hvala Bogu da so ga odstavili, žal pa to niso sposobni na Mladini, Delu, Dnevniku, zakaj na Dnevniku ne raziskujejo kako je njihov šev prišel do tajkunskega položaja?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Jaz Družine ne berem - a mi lahko poveš, kaj so se nazadnje kaj zlagali?

Začeli so s tem, da trdijo, da je devica Marija brezmadežno spočela, rodila in da je ostala devica
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Začeli so s tem, da trdijo, da je devica Marija brezmadežno spočela, rodila in da je ostala devica
smile-1.gif

Pozabil si še, da je bila tudi Marija brezmadežno spočeta. Ampak to so dognali šele pred 150 leti.
bonk.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

smile-1.gif
V kateri številki Družine si to prebral?
A lahko prosim nekdo izmed "cerkvenih" razloži kako je s to Marijino brezmadežnostjo? Kot kaže, sem pri verouku preslabo poslušal.
Moseero je nekajkrat omenil, da je brezmadežno nekaj drugega, kar si predstavljam jaz, on pa je uporabnik, kateremu verjamem.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.919
10.646
113
kod Džej-Zija
Ker je res mišljeno nekaj drugega in sicer, da je bila ONA spočeta brez izvirnega greha, kar pomeni samo, da je po rojstvu ne bilo treba krstiti, da bi se ji ta greh izbrisal. To je vse.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

smile-1.gif
V kateri številki Družine si to prebral?

V tisti, kjer vsako leto propagirajo Božič. Sicer je pa ti tako ne bereš.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ker je res mišljeno nekaj drugega in sicer, da je bila ONA spočeta brez izvirnega greha, kar pomeni samo, da je po rojstvu ne bilo treba krstiti, da bi se ji ta greh izbrisal. To je vse.

Čak mal. Če prav dojemam: "Izvirni greh" naj bi bilo rojstvo potomca, kot posledica seksa med Adamom in Evo.
Torej so že leta -1 ob začetku našega štetja, poznali umetno oploditev, ali kaj?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.919
10.646
113
kod Džej-Zija
Ne, izvirni greh je nastal, ko sta Adam in Eva jedla sad prepovedanega drevesa in bila zato izgnana iz raja.

Zdaj pa lahko nadaljuješ s sarkazmom.
smirk-1.gif