Siol ali T2?

Southwind

Zelenc'
16. jun 2010
26
0
1
Zanima me razlika med tema dvema ponudnikoma. Gledam predvsem za internet in TV. Pri Siolu naj bi zafrkaval signal pri televiziji, pri T2 pa naj ne bi. Je to res? Kakšna pa je razlika pri internetu? Kje dobim več glede na ceno?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
949
91
28
Ljubljana
Programi so kot kaže nazaj.

http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t=4912&start=180

priden.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
949
91
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Da so samo omenjeni "problematični" programi? Pfff..

Ccc. Svojo življenjsko energijo raje preusmeri malce nižje dol, kjer stranke prosijo pomoči v temi Telemach.
jezen.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Ponuja kateri od teh samo TV?? . Interneta in telefonije ne rabim..
Mogoče naivno, ampak bom vseeno vprašal. Kaj pa če bi SAM pogledal na spletne strani ponudnikov, namesto, da mi to zate počnemo.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Pri T-2 lahk naročiš sam tisto kar rabiš torej v tvojem primeru samo TV za ostale pa nevem

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
rabiš met njihov telefon če hočeš met samo TV brez neta. Vsaj kkr se jst znajdem iz tega kalkulatorja.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Meni dosti ne pomaga....ne cene ne ponudba....ko smo mi vzeli od siola (internet+telefonijo in 2x tv) nam je bila to edina varjanta....sicer je bil T2 hitrejši in cenejši ampak pri nas je bilo tako da si imel T2 en dan ,ma 3 dni pa ne.....siol pa je neprekinjen...kak dan zataji za kakih par minut ampak to je tudi vse...in nam delata 2 tvja brez težav...brez kockic...vedno je vse ok.

Verjetno je vse odvisno od lokacije kje si.

V naašem kraju...v naši ulici mislim ,da so rekli da sploh ne bodo priklapljali več tv-jev ker so kabli še navadni in so že zdaj preobremenjeni.

Ni vse v ceni...odvisno kaj hočeš (kvaliteta)...evo sosed ima total tv. pravi da mu je bolj ugodno...internet in telefonijo pa od amisa.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
V naašem kraju...v naši ulici mislim ,da so rekli da sploh ne bodo priklapljali več tv-jev ker so kabli še navadni in so že zdaj preobremenjeni.

Ni vse v ceni...odvisno kaj hočeš (kvaliteta)...evo sosed ima total tv. pravi da mu je bolj ugodno...internet in telefonijo pa od amisa.
Pa je DSL od Siol/Amis na VDSL2 tehnologiji? Lahko da si na meji zanesljivega delovanja tehnologije VDSL2. To nima nič z ne-kvaliteto T-2. Dodatno Siol nudi TV programe v rekompresirane v MPEG4 tehnologiji, da je za TV dovolj relativno nizka hitrost povezave DSL modema s centralo.