Simobil: sprememba intervala: 300% podražitev ali

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ljudje, ki zapravjio 15% mesečnega dohodka za brezpredmetno klicarjenje in jim hkrati to bistveno krati kvaliteto življenja, so si sami krivi, da imajo tako visoko položnico. Če pa se kljub temu ni možno izognit večji količini pogovorov, je pa mogoče res smotrno nabavit brezplačne večerne in vikend pogovore ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
50 eur racuna nekaterim predstavlja 15% mesecnega dohodka!
smile-1.gif
Pojma nimam, kako taki ljudje pridejo do konca meseca...

Tako, da jih ne zatelefonarijo.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Če pogledam na Si.asistent, imam klice še vedno obračunane v 15-sekundnih intervalih, samo cene so nižje.
confused-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Pri meni kombinirano: ponedeljekin vceraj po "novi" tarifi, danes po stari.
Spet bomo jebali jeza z obracuni in vprasanje je, kdaj bomo prejeli racune.

Razumi, kdor more.
Mimogrede: je APEK kakorkoli pravi naslov za bilo kako pritozbo v zvezi z mobilnim operaterjem? (Obracunavanje racunov,
nedelovanje omrezja, slabo delovanje omrezja- tu mislim predvsem na prijavo v mobilno omrezje preko PCMCIA/USB modemov).

Lp

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Jaz pa kolikor sem na hitro pregledal, mam celo sekundni interval
cheer.gif

Za klica, krajša od minute, a daljša od 45 s nimam obračunane 1 minute, pa tudi oba ne staneta enako - ce grem preracunat na s, je dejansko na s obračunano. Pomlad prihaja
evil.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Razumi, kdor more.
Mimogrede: je APEK kakorkoli pravi naslov za bilo kako pritozbo v zvezi z mobilnim operaterjem? (Obracunavanje racunov,
nedelovanje omrezja, slabo delovanje omrezja- tu mislim predvsem na prijavo v mobilno omrezje preko PCMCIA/USB modemov).

Lp

APEK bo lahko o omrežju pametoval samo ko bo on nudl operaterjem 100% stabilno omrežj... Kaj pa ni stabilnega pri S! omrežju?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Mimogrede: je APEK kakorkoli pravi naslov za bilo kako pritozbo v zvezi z mobilnim operaterjem?

Samo takrat, ko Mobitel ponuja nekaj za enako ceno kot tvoj operater ...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Zakaj pa ne ... tukaj se vecina ljudi obnasa, kot da bi imela po nekaj tisoc eur place mesecno.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
....Kaj pa ni stabilnega pri S! omrežju?.....

To, da sem se obcasno v januarju mesecu prijavljal v omrezje tudi po 90 minut (devetdeset!)- na podatkovnem paketu.

Lp

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Če bi jaz imel takšno plačo, mi na kraj pameti ne bi padlo, da bi na mojem računu pisalo kaj več kot enomestna številka.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Taki, ki imajo tako plačo, imajo verjetno predplačniške pakete. In precej skrbno uporabljajo mobilce, po moje.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
motiš se,... seveda so tudi taki zdi pa se mi da je veliko takih ki se kljub zelo nizki plači želijo pokazati,...

l.p. b

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Taki, ki imajo tako plačo, imajo verjetno predplačniške pakete. In precej skrbno uporabljajo mobilce, po moje.

Napaka. Po podatkih, ki jih imam jaz (sicer ne veljajo za GSM storitve ampak za storitve interneta), ima dosti prebivalstva zakupljene pakete, ki jim predstavljajo 10 ali vec % mesecnega zasluzka
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Seveda, avto in mobilec morata biti najjača! Potem šele pride izobrazba otrok, počitnice in hrana.
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
a mi zna kdo povedat kak to da še ni konc obračunskega obdobja ki mi je blo vedno 7 ali 8 v mesecu...danes je že 12.2 pa še ni kak to?
13.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
zdej sem spet preveru in kaže da je obračunskega meseca konc zgleda da so mal težave zarad menjave intervala...
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zgoraj sem ti podal odgovor,... nihče si ne želi da bi bili problemi z računi in raje se preveri 2x kot nikoli,...

l.p. b

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Seveda, avto in mobilec morata biti najjača! Potem šele pride izobrazba otrok, počitnice in hrana.
smile-1.gif

Ja, slovenski statusni simboli so pač taki. Žalostno.