sex z...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Takih kot si ti, sploh ne jemljem resno.. ker več kot očitno jemlješ za suho zlato vse, kar kdo napiše na internet. A Lady tud bereš? Mogoče bi ti svetovala raje za prebrat kakšno Pavlihovo pratiko da boš izvedel da se človek lahko tud mal heca, ane..

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
rahlo zmedene no
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne razmišljam drugače, samo napisala sem že enkrat nekje, da ko se hecam, to tud napišem... ko pa mislim resno, pa to tud dam vedet.
Sicer pa adijo, se slišmo čez 20 let ko bom lepo srečno poročena in zvesta svojemu partnerju, vi boste pa še vedno debatiral kako gonite vse kikle naokoli..

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Takih kot si ti, sploh ne jemljem resno.. ker več kot očitno jemlješ za suho zlato vse, kar kdo napiše na internet. A Lady tud bereš? Mogoče bi ti svetovala raje za prebrat kakšno Pavlihovo pratiko da boš izvedel da se človek lahko tud mal heca, ane..
Berem Lady, Novo, Obraze, Demokracijo, Slovenske novice,..., gledam 24ur, Bigbraderja, Kmetijo,..., na dopust grem z Žajfo, tako da malo podebatirava in pošinfava. Kar napišeš na internetu vzamem za sveto resnico. A si se zlagala? Ne veš, da je laž eden izmed smrtnih grehov? Hitro k spovedi pa se pokesaj z svoje grehe, potem pa zmoli pokoro.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Laž ni smrtni greh.
evil.gif
A da ne? Sem k verouku hodil, pa smo mogli na pamet znat neke zapovedi. Sem mislil, da če jih ne spoštuješ, da je to nek hud greh. Se opravičujem za zavajanje. Kateri pa so smrtni?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
7 smrtnih grehov: lenoba, pohlep, požrešnost, jeza, pohota, zavist, napuh.

Ti si to verjetno zamenjal z desetimi zapovedmi, med katerimi je 8. "Ne pričaj po krivem". Laž sama po sebi ni nujno smrtni greh. Precej je odvisno od teže laži.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
7 smrtnih grehov: lenoba, pohlep, požrešnost, jeza, pohota, zavist, napuh.

Ti si to verjetno zamenjal z desetimi zapovedmi, med katerimi je 8. "Ne pričaj po krivem". Laž sama po sebi ni nujno smrtni greh. Precej je odvisno od teže laži.

V tej temi je ta deseta zapoved bolj pod uprašajem:

"Ne žêli hiše svojega bližnjega! Ne žêli žene svojega bližnjega ne njegovega hlapca in dekle, ne njegovega vola in osla, ne česar koli, kar pripada tvojemu bližnjemu!"

grims-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Js bom rekla sam to, da hvalabogu da obstajajo moški ki jim zvestoba še neki pomeni in tudi ženske, ki so zveste, niso ravno kot Jeti ane (vsak govori o njem da obstaja, videl ga ni pa še nihče).

Tjasa tega kar ti pišeš skoraj ne obstaja več!
Če pa bo že slučajno kje obstajal se mu bo pa sigurno prej ali slej zasukalo v glavi in bo pogledal za drugo mindžo čez kakih 10let (ali pa drugim kurcem v ženskem primeru).

Normalnih ljudi s trdnim karakterjem, ki so za klasično staromodno zvesto partnerstvo NI več. Žal...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kul da si povedal... grem kar iskat kak samostan.

Ah, EDITiram:

Lej, js vem da je utopično pričakovat zvestobo, ampak poznam dost parov za katere dam glavo stran da se niso prevaral. Pa ne, niso to neki parčki 15let stari ki so skup 14dni. In zato sm napisala, da hvalabogu da obstajajo še taki. Jasno, da tud sebe prištevam mednje. Meni se dobesedno GNUSI samo pomislit na to, da bi partnerja prevarala. Mislm, kako bi mu pol sploh še pogledala v oči?? Zato se tud nisem nikoli vtikovala če sem izvedela da je npr. en tip zaseden. Ok, mi je blo žal, itak.. ampak... pomislila sem samo na to, kako bi se js počutila če bi zvedla da se okol mojga plaz ena. Ne bi mi blo vseen, ane.
Tko da, vi se varajte, js pa ostajam pri svojih staromodnih načelih... verjamem, da se mi bo to enkrat zelo lepo vrnilo.

Nazadnje urejeno: