sex z...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

Pa dobr a boste že nehal s takimi bedarijami
bonk.gif
.

majč

Ne pametuj pa raje dildota v predal pospravi! Ti bi bila primerna za tistega psihota Kasiusa. On se ne sekira, on samo žge...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik stariata pravi:
Edini sad ljubezni je banana!
Edino orodje ljubezni je banana!
Edino orodje za ljubezen je banana!

vtakni si banano v rit!!! (se opravičujem uporabnici s tem nickom...)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Fadile, česar kao izbirčni mulci ne razumete je:

Moški smo lovci brez prave seksualne kontrole. Govorim za nas, moške, ki dejansko kaj podremo, ne za 20-letnike, ki fantazirajo. Če podiraš dosti, tudi kakšna dobra vmes pade. Če si kao ful izbirčen in se šparaš "za najboljšo" in ti potem "najboljša" reče ne...No, ni treba veliko računati, da se ve, kdo je na boljšem.

Zato tudi pizdiš name in na meni podobne. Nisem ti jaz kriv, da ne porivaš kaj dosti, to je tvoja odločitev, ne moja.

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Torej ti bi podrl tud Elko Strojan al kako? Al si jo že?

Mislm, RES UPAM da ne bom enkrat nabasala na kakšnega takega ki bo z mano hotel kej resnega, za sabo bo imel pa 497593 podrtih žensk
uf-1.gif
fuj..

stariata

Pripravnik
12. jul 2010
55
1
8
Ha, ha, na šesti strani prvi post v tej temi od stiberja!
In kakšen pompozen začetek, kaj se pa vtikaš tja kjer ti ni mesto!
Morda sem pa samo želel narediti vtis na eno uporabnico foruma. In to ni banana!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik stariata pravi:
Ha, ha, na šesti strani prvi post v tej temi od stiberja!
In kakšen pompozen začetek, kaj se pa vtikaš tja kjer ti ni mesto!
Morda sem pa samo želel narediti vtis na eno uporabnico foruma. In to ni banana!

Torej, si upošteval moj nasvet?
confused-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Tjaša: glih tak bo taprav zate, v celoti izkušen in več kot očitno car (pač, kasius) :)

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Tjaša: glih tak bo taprav zate, v celoti izkušen in več kot očitno car (pač, kasius) :)
Pa še ni zahteven glede izgleda
grin1.gif
Hehe, tale pripomba je pa že mal žleht, ampak si me nasmejal, ni kaj. Ampak kakor pravijo, kdor se zadnji smeje, je kasius (jest pa jest5 bova pa stradala, hehe).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kje sm pa js rekla da bi mela Kasiusa? In po čem sklepaš da se palim na tipe k majo tolk izkušenj in bab za sabo?
crazy1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Fadile, česar kao izbirčni mulci ne razumete je:

Moški smo lovci brez prave seksualne kontrole. Govorim za nas, moške, ki dejansko kaj podremo, ne za 20-letnike, ki fantazirajo. Če podiraš dosti, tudi kakšna dobra vmes pade. Če si kao ful izbirčen in se šparaš "za najboljšo" in ti potem "najboljša" reče ne...No, ni treba veliko računati, da se ve, kdo je na boljšem.

Zato tudi pizdiš name in na meni podobne. Nisem ti jaz kriv, da ne porivaš kaj dosti, to je tvoja odločitev, ne moja.

Ti pa kar mene med mulce?
hysterical-1.gif

Noben sploh ne ***** na tebe, saj se mi smiliš. Zalkaj se hvališ s tem da si se pri dveh neprivlačnih 35 letnicah valjal med nogami. Imam te na sumu, da imaš majhnega lulčka in si malo zakompleksan. Kakšni grdi in debeli je itak vseeno kaj ima med nogami, samo da ga faše... Ti kar uživaj, nobeden ti ni fovš. Samo normalne tipe tukaj prišparaj s svojimi seksualnimi podvigi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Kje sm pa js rekla da bi mela Kasiusa? In po čem sklepaš da se palim na tipe k majo tolk izkušenj in bab za sabo?
crazy1.gif

ja potem pa vendar naskoči že sloveneta...on garantirano nima take količine izkušenj kot kasius, saj je slednji zihr že seksu...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja pa če me on noče naskočt. Je zajc. Ampak ne tist zajc, ampak zajc kot zajc. Plašen kot zajc.
hysterical-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Good song...
bonk.gif

Kar se tiče teme: folk nima jajc bit monogam,težje je bit skupaj v dobrem in zlu, lažje se je pa gonit okol!

Razne milf bejbe in kvazi frajerji nej odrastejo in naj nehajo razmišljati samo z spolnimi organi. Itak, pa folk, ki nima vsega razpucanega, izdelanih vrednot in samozavesti do 35. tega tudi kasneje ne bo imel!
Težje v lajfu je bit pravilen in odgovoren, niti povoham ne tipa, ki je porčen...
ne-ne-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Lubica, oprost, moram mal pokomentirat. Tudi jaz sem tako mislila, ko sem bila približno tvojih let. Toleranca je z leti precej narasla. Zdaj sem precej bolj "široka", hehe, kakorkoli že, če moraš met "jajca" za bit monogamen, to pomeni, da se na nek način žrtvuješ. Zakaj že?
confused-1.gif

Evo, jaz tudi pri mojih 10+navedenih nimam razpucanih vrednot, sem obupala nad sabo glede tega. Poročeni? Čudno, če pri mojih letih kdo ni poročen, je pa spet čuden.......tko da se nekak vedno vrtimo v krogu.
p.s.
mal sem zoprna, ampak že spet me boli uho.......pa ne od let.......sej drugač si mi pa všeč.
roza.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Good song...
bonk.gif

Kar se tiče teme: folk nima jajc bit monogam,težje je bit skupaj v dobrem in zlu, lažje se je pa gonit okol!

Razne milf bejbe in kvazi frajerji nej odrastejo in naj nehajo razmišljati samo z spolnimi organi. Itak, pa folk, ki nima vsega razpucanega, izdelanih vrednot in samozavesti do 35. tega tudi kasneje ne bo imel!
Težje v lajfu je bit pravilen in odgovoren, niti povoham ne tipa, ki je porčen...
ne-ne-1.gif

Kaj pa ločenega?
evil.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
@mamca: če gledaš na monogamijo kot žrtvovanje, potem je žrtvovanje tudi da ne požreš na mah celega kozareca ocvirkov? Če ga ti je slabo, pa še holesterol zraste v nebo...za dobre stvari je vredno mal potrpet in nikol pretiravat! Varanje, skok čez plot, laganje za 5 min užitka?
Isto kot po glažu ocvirkov na en mah-slabo, holesterol sam še par strtih src dodajte!
Nima veze poročeni, neporočeni, vrednote morjo bit! In vsak mora bit tok pametn, da potrditev ne išče drugje...

p.s: vata v ušesa, pa nič prepiha ju3...ni hudik, da ne bo pomagal...jst sem vam pa itak že napisala, da ste gajstna, tko, da vas ne mislim spet zasipat z komplimenti!

@Fadil: Ločeni so ok, če jih niso bivše žene preveč zjeb... Pol nimaš kaj s takim počet!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Bananca draga, samo še tolk dodam..............verjemi, da ne gre samo za 5 minut užitka...................
evil.gif