sex z...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Hebiga. Takle mamo v današnjih časih.

Imamo desettisoče ohlapnih zvez, kjer sta partnerja skupaj samo še zaradi otok, ali premoženja, ali starih staršev, ali javnega mnenja, ali mogoče tudi cerkve.
Pa še slabše bo...

Čisto mogoče, da bo naslednje desetletje ponudilo neko obliko sobivanja, ki se niti ne bo več imenovala zakon.
Kjer bo imela vsaka špranja na razpolago nekaj palic. In vsaka palica na razpolago nekaj (alternativnih) špranj.

Otroci pa bodo imeli status kolateralne škode. Žal...

Zadeva gre namreč definitivno (kar ste mnogi napisali tudi sami) v to smer!

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
ksz: Varajo pezdeti. Ostali končajo zvezo, ki jim ne ustreza in gredo naprej.

To govoriš zdaj, ko furaš neke veze brez otrok, skupnega premoženja itd.Bi te rad videl, če boš po 15 letih poroke končal vezo, ker si boš zaželel poleg žene poservisirat še kakšno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jebach pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Sicer ne vem ali si samski ali ne, ampak jaz bi na tvojem mestu razmisli, da kdo ne servisira tvoje. Se ti ne zdi, da si tudi ti dolgcas po dolocenem casu?

Jaz svoje znanje izpopolnjujem z MILFicami in to potem prenašam domov, torej sem skozi v koraku s časom in moja na to da bi šla drugam niti ne pomisli.
Če pa bi šla, pa tudi ni nobeden problem, svet se vrti naprej.

"Moja pa ne vara in je zvesta "

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Hebiga. Takle mamo v današnjih časih.

Imamo desettisoče ohlapnih zvez, kjer sta partnerja skupaj samo še zaradi otok, ali premoženja, ali starih staršev, ali javnega mnenja, ali mogoče tudi cerkve.

Ja ljuba duša, kaj pa ti misliš, kakšne so bile veze včasih???

Še pred 2. svetovno vojno se snubec sploh ni imel kaj za menit s potencialno nevesto, ampak je šlo vse preko njenega fotra."Kdo si, kaj si, kolk krav imaš...?" In če tipo ni imel nič, ni imel sploh kaj praskat.

"Dobri romantični stari časi", ko so se "pari super razumeli", niso nikoli obstajali, tisti, ki verjamete drugače, vas je nekdo nasral.

Včasih so bili skup, ker se je spodobilo, pa vpliv cerkve, pa župnik avtoriteta.Ta isti župnik pa je kuharce porival, pa še kakšno zraven.

Nikoli ni bilo toliko svobode in izbire glede ne-vstopanja v veze, kot danes..Pa še vedno folk nekaj *****..

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
ksz: Varajo pezdeti. Ostali končajo zvezo, ki jim ne ustreza in gredo naprej.

To govoriš zdaj, ko furaš neke veze brez otrok, skupnega premoženja itd.Bi te rad videl, če boš po 15 letih poroke končal vezo, ker si boš zaželel poleg žene poservisirat še kakšno.

Je težko razumet, da se nekaterim moralni razvoj ni ustavil pri šestih?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
problem takih je da on bi fural sprijeno moralo, od svoje babe pa zahteva da je moralna, bogaboječa in servisira samo njega.. hinavci jebeni.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
A ni to malo pretežka tema za na Alter?

evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
problem takih je da on bi fural sprijeno moralo, od svoje babe pa zahteva da je moralna, bogaboječa in servisira samo njega.. hinavci jebeni.

Zdaj pa preberi moj prvi post v tej temi.Nepismenček jebeni.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Js bom rekla sam to, da hvalabogu da obstajajo moški ki jim zvestoba še neki pomeni in tudi ženske, ki so zveste, niso ravno kot Jeti ane (vsak govori o njem da obstaja, videl ga ni pa še nihče).
In vsi se neki šopirte kle in se delate jacke, me prav zanima kako bi res odreagiral če bi zvedel da vas vaša partnerka veselo vara... Sploh ste pa res SVINJE, če res varate. Pfuj. Upam da se vam vrne na drugih področjih taka svinjarija.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Glej, punči, ne rečem, da nimaš prav. Ampak vseeno menim, da si premlada, da bi sodelovala v tej temi. Oglasi se, recimo čez 15 -20 let, pa bomo takrat debatiral o tem, OK?
čavči

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Mogoče, ... a do takrat bo preteklo še dosti semenske tekočine po tvojih licih.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ravno nasprotno.
Če se ne bo šla tele igrice, se bojim, da bo tekočine iz tedna v teden manj ... ampak pustmo, sej ona tega ne bo razumela .. .
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Pa jade..zdej si boš dobila enga levaka za tipa, kot to znate kvalitetno takele punčare. IN ti mu boš zvesta po enih desetih letih seveda
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ni levak, nič bat... In TAKELE, kakele smo TAKE punčare, a lahko objasniš prosim? ...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Oglasi se, ko boš poročena 20 let. Ti si še malo zmedena, saj niti ne veš ali ti bolj pašejo ženske ali moški, tako da nisi ravno kompetentna za dajanje izjav o nekajdesetletni zvestobi.