Sex malo drugače....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
....in sicer sex v rito. Seveda govorim za hetero odnos, da ne bo kake pomote. Sedaj je nekak to bolj moderno, kot pred leti, ko sem bil še mulc... Prijateljica pravi, da hoče samo še na ta način, da ji drugače ne pride. Se pravi normalen sex, potem pa v "tamalo"
rolleyes-1.gif

Kako kaj prakticirate?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
raj priznej, da ti nobena ne da
evil.gif

na temo: well...kakor komu paše, sem pa prepričana, da svoje nardijo tudi stereotipi, pa kako kaj družba to sprejema. Jst pravim vsakmu svoje

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem slišal, da je popularno pri tipih, ki s svojim tenkim orodjem ne morejo dostojno zafilati muce in pri ženskah s takimi tipi, ker ji pač ne more zafilati muce. V ritko pa jim gre bolj na tesno, tud s tanjšim orodjem.

Bi kera dala analno tipu s pošteno batino? Dvomim.
hysterical-1.gif

Meni drugače ni boli nikoli kaj preveč do anale.

Nazadnje urejeno:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Dala al pa ne, na roko je najbolje.
Enkrat bote zenske dojele, da tisti mali koscek mesa pac ni tako sveti, no ja :D sj dojamete, ampak to ponavadi v poznih 40tih, zato pa imamo toliko locitev, celo poimenovale ste to obdobje kot srednjeletna kriza. Seveda je kriza ko pa se razpadas :D kdo bi te pa takrat se hotel. Lastni moz te noce
grin1.gif

Na roke je zakon, baba je taprava, dobro obvlada svoj deu, ko pa koncas pa mirno prtisnes X in gres spat
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
+ vsega moraš še zelooo zaupat tipu,ki te mora znat tud tako zrajcat, da si to zaželiš
smirk-1.gif
. Tega se z vsakim definitivno ne lotiš...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Nič več zaupanja ni potrebno kot pri vaginalni penetraciji. Kok bo pa ženska zrajcana je pa v prvi meri od nje odvisno če se zna popolnoma sprostit pri sexu. Če ne, ne uživata.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
+ vsega moraš še zelooo zaupat tipu,ki te mora znat tud tako zrajcat, da si to zaželiš
smirk-1.gif
. Tega se z vsakim definitivno ne lotiš...

ok no, saj tako očitno ni treba namigovat...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Potem bom pa tako rekla,...ne morem govorit na splošno,ker ne vem kako je pri ostalih, smao tega definitivno ne bi počela z vsakim partnerjem. Zakaj? Ker ne bi bilo do tega. Glede zrajcanosti sem pa mislila v tem smislu: ti tip reče, a bova probala, pa rečeš ok, lahko,...ali pa da zna zrajcat, da ženska sama to predlaga, ker si to res želi...ne znam drugač razložit
crazy1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Kaj pravzaprav hočete? Še največji veleumi človeštva ala Freud so imeli težave s tem vprašanjem? Tip more garat, da vas ja zrajca, da bi karkoli delali? WTF? Tipom je pa že dosti vaša prisotnost, da so batine naravnane v višave? In pol feministke in mehkužci izdajajo knjige z naslovi - kako žensko pripraviti do orgazma?
Zdej boste postavljale kriterije? Ok, če me rajca do te pa te mere, pol dobi en mini BJ, pa dvakrat vn pa not. Če malce več ,mu dam še muco za snifnt. Če je pa Bred Pit, me pa lahko nažiga tud čez nos, če je treba...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
A ti ga daš za povlečt ženski, ki pri oralcu uporablja tudi zobe, in zato posledično obstaja nevarnost, da ti ga malo obgrize (tud to se baje dogaja
grin1.gif
) ?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Nič več zaupanja ni potrebno kot pri vaginalni penetraciji. Kok bo pa ženska zrajcana je pa v prvi meri od nje odvisno če se zna popolnoma sprostit pri sexu. Če ne, ne uživata.

+ ženska mora biti dovolj samozavestna. Pa ne samo za analca, predvsem vaginalno in oralno.

Nekatere si ne upajo pri dnevni svetlobi niti v tangicah pokazat.
smirk-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
A ti ga daš za povlečt ženski, ki pri oralcu uporablja tudi zobe, in zato posledično obstaja nevarnost, da ti ga malo obgrize (tud to se baje dogaja
grin1.gif
) ?

a lohk prosim nehaš vlečt PNG v to temo?
confused-1.gif