Servis Teleray, izkušnje z popravili.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.031
113
kod Džej-Zija
Imel sem Motorolo T720. Servisiral na ram2, kjer sem vedno dobil drugo (četrto različico potem prodal), vendar, pazi to, nikoli nove. Vedno od nekoga drugega, ko je prišla nazaj iz nemškega servisa. Vem pa zato, ker se je pri tretjem komadu serviser zagovoril, da je prišla nazaj popravljena in da bi morala delat.
bonk.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Moja Lumia 920 je bila v enem letu na servisu 8 x in po dnevih sem brez nje bil 82 dni v enem letu....Sprva sem jo nosil na mobitelov center kjer je ocitno lezala vec dni preden so jo hitrici poslali naprej v LJ ,tako da so popravila trajal po priblizno 3 tedene. Nato sem jo prek sorodnikov posiljal direkt v LJ in je popravilo trajalo po par dni.
Kar se mene tice so na Telerayu korektni in se trudijo urediti cimprej, na zalost zastopajo Nokio ki je en velik drek od telefona.
Po veckratnem njihovem popravilu so telefon poslali v "tovarnisko zamenjavo" (kaj to tocno pomeni nevem) in v roku 7 dni sem dobil kao novega ko sem ga zacel nastavljati se je v 15 minutak 3x samodejno ugasnil...seveda spet na servis in ponovno v tovarnisko zamenjavo...po enem tednu dobim spet kao novega -sedaj ga imam ze 3 tedne ...ki pa zame spet ni nov ker ko vibrira oddaja neko skripanje iz notranjosti obcasno se zablokira z napisom Nadaljujem.... in v takem stanju ostane blokiran tudi po 3 ure in ga ni mogoce niti ugasniti....
Ce jim tovarna za nove posilja stare obnovljene niso oni krivi. Sedaj mi sicer odvetnik pripravlja en dopis ker jaz enostavno tega sranja ne dohajam vec in mi gre na zivce da sem vecino casa z nekimi nadomestnimi telefoni.
Se vedno pa trdim da je Teleray dober in korekten servis ki ima pac smolo da zastopa Nokio.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Tako je da imamo vsak svojo izkušnjo, verjetno so tudi na servisu v določenih primerih nemočni ker se morajo držati servisnega protokola.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Izkušnja ena, ta bolj kot ne komična. Ko bodo enkrat vsi telefoni vsaj približno vodotesni, bodo na tem servisu izgubili 95% posla, saj bodo morali dejansko kaj popraviti pod garancijo.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
KZS; predvsem za Retra; a meniš, da je etično prodajati stvari, ki ne delujejo - in pri tem morda celo zamolčati napake? Ja, nekateri so naivni, nekateri pohlepni - in bi kupili za male denarje aparat... Sam najbolj v redu pa ni, a ne?
LPM

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če ga prav razumem, pravi, da si sam kriv, ker si kupil poceni aparat - očitno mu je 300€+ malo denarja za telefon.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Ja verjetno res misli da bi moral kupiti telefon za 600 eur, kam smo prišli, končno pa vse skupaj delajo ubogi kitajci po 14 ur dnevno in 7 dni na teden pa jim ne rečemo niti hvala.

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Zaradi Teleraya sem pred leti nehal kupovati telefone v operaterjevi akciji, so mi Nokio staro 1 dan zavrnili kot popolnoma delujočo, čeprav se je sama ugašala.

NeBluzi

Pripravnik
16. okt 2012
169
3
18
@retro in @titov vidva sta carja.
hysterical-1.gif

@Miklavz, stanje naše družbe ... je zrcalo nas samih. Večina se redno brije oz. liči, vendar svoje podobe ne opazi v zrcalu.

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.276
113
večje neumnosti ne bi mogel povedati...
a ti veš koliko so zaslužijo s tem ko ti zavrnejo garancijo? nič
veš koliko bi zaslužili če bi ti popravili? do največ 15eur s tem, da bi ob povratku tvojih rezervnih delov, ki so korodirani dobili račun za te rezervne dele, ker so jih neupravičeno vzeli nazaj... verjetno v znesku 200+ eur
Če bi bilo po njihovo bi popravljali vsepovrpek in kasirali samo zadaj so še plačniki storitve pa ne govorim samo v primeru tega servisa govorimo o vseh servisih

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Tudi sam že nekaj časa kupujem Huawei-je. Telefoni so odlični, samo s prvim sem imel probleme, nesel sem na Teleray, kjer so dokaj hitro zamenjali vse razen ohišja z novim. Od takrat je spet delal bp.
Tisti, ki pravi, da so to zanič telefoni, ga najbrž sploh še ni videl, kaj šele uporabljal.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Tisti, ki pravi, da so to zanič telefoni, ga najbrž sploh še ni videl, kaj šele uporabljal.

Jaz pravim, da so zanic in imam celo dva, na katerih se nabira prah
smile-1.gif
...

IMG_3754-20141226-094604.jpg

Edine zadeve, ki so od Huaweia in s katerimi sem zadovoljen, so zepni routerji (MiFi)... teh sem imel ze kar nekaj... in z nobenim nisem imel problemov...
grims-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Tako je kot praviš, ni vse v znamki in nekateri podcenjujejo druge znamke telefona in tako tudi sam nikoli ne bi in nisem kupil Samsunga ker se mi zdi močno cenovno precenjen in vedite da je tudi procent pokvarljivosti krepko pred drugimi aparati.Sam si kupujem tisto za kar se mi zdi dovolj dobro za moje potrebe okvare pa so pri vsaki znamki telefonov spremljevalci ki se jim ne da izogniti. :z

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Tistega levega sem imel tudi jaz, sedaj ga ima sin in dela bp že okoli tri leta!
smile-1.gif

Sedaj imam P6, odličen, nimam kaj reči.
Je pa res, da kakor naletiš, tudi Iphone te lahko zaje.bava

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Tistega levega sem imel tudi jaz, sedaj ga ima sin in dela bp že okoli tri leta!
smile-1.gif

Sedaj imam P6, odličen, nimam kaj reči.
Je pa res, da kakor naletiš, tudi Iphone te lahko zaje.bava
Jaz imam P6S (dual sim). Nimam nobenih pripomb. Zaenkrat dela kot urica. Dizajn je pa noro lep. Še vsi Samung/iPhone fani so ga pohvalili.
cheer.gif