Jao, jao ja, vi pa ste res ene cvetke....
Tokratna obrazložitev je zadnja:
Roberto kiksa tako kot v večini svojih zgrešenih replik, z 123 nisva nikakršna frenda, se ne poznava in nisva pripadnika politične opcije. Ampak hey, vi tako ali tako vse veste in ste nezmotljivi v vašem ugibanju oz. ugotavljanju po vaše realnega stanja in tako sem nedvomno bil tahuj levičar in komunist, ko sem se recimo zapletel s Stardecom, sedaj, ko vas pa moti izražanje mnenja uporabnika 123, kar spada v 99% pod svobodo govora, ali pa ko sem kontriral eazyju sem pa zaradi domnevnega "nepravilnega ukrepanja" seveda pripadnik desnice in janšist. Čisto tako mimogrede - dejansko ne spadam ne na levo, ne na desno stran saj imam določena prepričanja konkretno leva, spet druga konkretno desna, kakšna pa celo kje vmes, kdo bi si mislil, knede?
Kar se pa sankcioniranja tiče pa bi se spet lahko pogovarjali v nedogled, saj je v resnici je realna situacija veliko bolj zapletena, sploh kar se permanentnega bana tiče v kombinaciji z izdelavo alternickov. Ampak kaj bi to razlagal vam, alter vsevedom, ki bi nekoga radi permanentno omejili zgolj zaradi izražanja lastnega mnenja, a hkrati so določena vaša prepričanja in delovanja veliko bolj fašistična.
Brezveze vse skupaj. Vem, da smo leta 2018 in vem kaj dandanes dela politična korektnost. No, pod mojim nadzorom bananja zaradi takih bedarij, kot je politična korektnost ne bo, če bo pa kak uporabnik (to seveda leti tudi na 123) žalil drugega uporabnika ali pa pozival k pobijanju in ne zgolj izražal lastnega mnenja, do česar ima vso pravico, pa bo ta uporabnik brez pardona banan takoj, ko bom to kršitev zaznal.
V kolikor pa se z mojim delovanjem še vedno ne strinjate (v kar niti malo ne dvomim, da bo tako še naprej) pa imate vedno na voljo kontaktirati kakšnega drugega, vaši politični opciji bolj bližjega moderatorja pa da vam on pojasni kako in kaj ter potrdi ali ovrže vaše zgrešene domneve o povezavi SDSa s tem forumom in njegovim lastnikom. Pa kakšne kr3tenizme se vse tu gor lahko prebere, to ne moreš verjet no....
No kakorkoli že, to je absolutno moja zadnja obrazložitev v zvezi moderacijo na temu forumu z moje strani, v prihodnje izvajam zgolj ukrepe ter pišem poste v katerim izražam lastna mnenja, do česar imam seveda tudi jaz vso pravico.
Lep dan vsem pa ne se preveč sekirat tega zaradi Alterja, dejansko situacija ni vedno taka kot vi nezmotljivi mislite.
Čao bao