Seat Mii l.2016

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.712
78
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Kaj pa če je knof polomljen/obrabljen?
Kot sem že napisal mi je z naključno kombinacijo kratkih in dolgih pritiskov na tipko uspelo priti v nastavitve ure in sem jo lahko nastavil, zal pa tega ne znam ponoviti. Odkril sem kombinacijo pritiskov, da izberem prikaz ure ali temperature in skupnih ali dnevnih kilometrov. Manjka mi torej zaporedje pritiskov gumba da restiram dnevni stevec (enkrat mi je uspelo a nima pojma kako) in da pridem v menu za nastavljanje ure (kadar mi uspe priti vanj, potem uro znam nastaviti).
Skratka, sklepam da je s tipko vse OK, le da jaz ne poznam pravega zaporedja pritiskov nanjo za dve preostali nastavitvi.
 

tony

Guru
23. jul 2007
9.388
1.354
113
ni sans, da bi bila grafitna plast v gumbu obrabljena in je morda en od sto pritiskov uspel?
 

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.188
1.797
113
Recimo. Po drugi strani pa sem sam imel identičen problem na drugem vozilu. Nikakor nisem uspel nastavit ure, pa sem poizkušal vse živo. Na koncu sem obupal, požrl svoj moški ponos in odprl predal pred sovoznikom, potegnil ven navodila za uporabo in rešil zadevo v eni minuti. Lahko bi pa po YT in FB iskal in pisal po forumih ;)... Če bi hotel reševati to zadevo, ne pa je rešit.
Si se boril kot lev, da ne bi prijel navodil v roko :aplauz:
 
  • Haha
Reactions: sad

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.188
1.797
113
Cestitam, kdo se je smejal se dve leti nazaj toyoti, ki je se zmeraj vgrajevala lcd ure sredi armature? :)
Na armaturi more bit vekarca in pika.
Vsak avto bi moral imet držalo zanjo vekarco bi potem vsak svojo gor nataknil. Ko te zjutraj zbudi, jo potem vzameš s sabo na šiht..tko kot mobitel, samo da te vekarca počaka v avtu ( kot pes pijančka pred bifejem).
(Đabe ti digitalna ura če slabo vidiš).