Z Meganom sm dvakrat ostal brez pa zdej vem kok mam še ko lučka posveti.
Volvo med drugim mi pa kaže BC kok ma se km sam se preprosto ne upam do konca pritiskat. Grem tankat ko se lučka prižge.
Stari, v nedeljo zvecer se odpeljes na pumpo. Natankas na polno. Cez teden pa dan, ko imas najmanj stvari za zrihtat pred spanjem sped dofilas. Moski res delate probleme tam kjer ni treba. Ce si tudi ti eden izmed tistih, ki tankajo za 20 eur potem ti ne morem pomagati organizirati zivljenja. Ampak dvomim.
Kakšna drama bi bila, da bi pri nas dobil za isto delo plačilo kot v Nemčiji, potem čez noč izgine problem kakšna je cena bencinaKakšna drama bi bila še če bi črpalkarji spreminjali cene tako kot v Nemčiji.
Ponavadi je ko greš v službo ali iz nje dražje pa nealo, kakšnih 10 centov lahko nažgejo navzgor, pa na avtocesti višja cene celo do 50 centov.
Po moje bi se folk z kosilnicami okrog parlamenta vozil!!!!
KSZ:
manjši tank je par 10 kg manj in par pljunkov manjša poraba,
Eh daj no.Kakšna drama bi bila, da bi pri nas dobil za isto delo plačilo kot v Nemčiji, potem čez noč izgine problem kakšna je cena bencina
Toyota ima isto. Range na 0 je še 10l v tanku. Medtem ko peugeot pri 0 kihne.Pri moji Mazdi 3 gre še cca 100km ko range pade na 0km. Natankal sem pa največ 49l naenkrat.
Ma meni se zdi da kr dobr kaže. Sam pri meni tok varira poraba, da raje ne rezkiram.Pravilno. Meni 2002 benz V70 dvakrat ali trikrat ni več vžgal potem, ko je ravno zagorela lučka, range paje bil med 70 in 90 kilometri. So kar znane te škatle po tej trapasti specifiki.
Pri zdajšnjem avtu tankam na 3 do 4 tedne, tank ima 83 litrov, tankam jih 75, takrat je range samo še —, pri nekih 70 km se številke spremenijo v —. Naslednik ima 58 litrov majhen tank in bi tankal vsaka 2 tedna.
2003Sicer dobro (linearno) kaže, a ko je enkrat prekinjen dotok goriva potem ko ugasneš avto, ob predpogoju, da ti že sveti lučka, pumpi očitno ne uspe potegniti dovolj goriva, ki ga potrebuje motor za vžig, čeprav ga je dejansko lahko v tanku še kar nekaj litrov. Če se z lučko dolgo voziš, sploh ni problem. Se spomnim, da sem šel parkrat tankat pri range 20 ali 30 km. Če pa sem ga ugasnil hitro po tem ko se je lučka prižgala, pa se mi je trikrat zgodilo, da hudič ni več vžgal (range med 70 in 90 km). Z litrom ali dvema svežega bencina iz kantice je vžgal takoj.
Kater letnik je sicer tvoj? Moj je bil 2002 pred FL torej.
2003
Sam jaz imam porabo med 9 in 19