SE X1...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
If that's too much for you, you can consider its competitor, the HTC Touch Pro, which sells for about 560 euro (700 US dollars).

Zakaj pa je pri nas v prodaji 800 € ?
crazy1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Saj jaz ne vem, ampak vse slike kar sem jih videla so imele švedščino in lastniki jamrajo (Nešvedi jasno), da ni drugega jezika in da kljub vseemu trudu še niso uspeli xperie pripraviti, da bi govorila angleško. xda-developers je pa tudi še niso iztisnili. Verjetno pa bo kmalu, ker je zdaj ang ROM zunaj.

@ynos
Saj tudi xperia pri nas ne bo 630 Eur, dodaj še 100 evrov po vrhu. Saj verjetno so tudi zato cene pri operaterjih take, kot v tujini brez pogodbe.

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
britanskih funtov, ne pa evrov. Najcenejši angleški so zaenkrat 500 funtov, ampak ko ga bodo vsi tisti, ki so ga morali takoj imeti kupili, bo cena sigurno padla.

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Je to kakšen subtilni namig, da zna biti kmalu na voljo? Ima Vodafone svoje telefone preko Sveme ali kogarkoli, ki jo bo nadomestil?

Kako se pa drugače obnese?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:

Drugače se obnese super.

Ne bodi tako zgovoren, no
wink-1.gif

dela gladko, to je že nekaj. kako je skupaj sestavljen? Kaki je slider, ekran (občutljivost, vidnost na soncu ipd), baterija (če si ga imel dovolj dolgo za to sprobat). Saj najdem po drugih forum, da je vse to super, ampak večinoma so to izjave SE frikov, ki ne zmorejo nobene kritičnosti. Kaj se ti zdi najslabša lastnost?

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Materiali, izdelava vrhunska.
Graja - WM6, ki mi pač ne sede.
tongue-1.gif

Zaslon na močni svetlobi ni ravno vrhunski, berljiv je.
Baterija?
1 dan - 3G, active sync on, 30 smsov, ura in pol klicarjenja, dnevna mera brskanja.

A žal, spet klasična Sorry Ericssonova napaka.
Delanje hypea leto vnaprej, telefon bo pri nas zunaj v '09.
Konkurenca ga vmes prehiti po levi, desni in po odstavnem pasu.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Citat:
A žal, spet klasična Sorry Ericssonova napaka.
Delanje hypea leto vnaprej, telefon bo pri nas zunaj v '09.
Konkurenca ga vmes prehiti po levi, desni in po odstavnem pasu.

To itak, za PRovce imajo cepce brez primere. Res, da pri nas le januarja, a edini vmes pride ven Touch HD, da je zanimiv. Kake pametne najave pa po drugi strani znajo biti. Poleg vsega, kar zna mi je predvsem všeč, da je izdelava in baterija dobra. Bi bil za nekaj časa dober

PureEvil

Pripravnik
26. okt 2007
55
0
6
Citat:
Zaslon na močni svetlobi ni ravno vrhunski, berljiv je.

Kaj pa ne na soncu? Mislim se lepo pozna visoka ločljivost?

Pa tipkovnico še malo pokomentiraj, hvala
grin1.gif