SE X1...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Novi interface na SEX-1

C/P gsmarena

XPERIA X1 dresses up with a new thumbable interface panel
23 Oct, 2008 | Comments (24) | Post your comment

Tags: Sony Ericsson, XPERIA X1, Windows Mobile

We guess that you probably know pretty much everything about the XPERIA X1 Pocket PC. So you know Sony Ericsson are staking much on their proprietary panels interface. It turns out that one of the panels will be the highly popular Spb Mobile Shell - a thumb optimized home screen interface that has gained popularity among Windows Mobile fans.

The Spb Mobile Shell is available to XPERIA X1 users

Available as a free download for XPERIA X1 users, the custom Spb Mobile Shell improves the default WinMo interface by "making it more direct, logical, and slick" by making full use of the available 3D acceleration and spacious 3-inch WVGA display.

The Spb Mobile Shell is available to XPERIA X1 users

The Sony Ericsson XPERIA X1 is the latest uber device by the company and the first to feature Windows Mobile and a full slide out QWERTY keyboard.

You can see the custom Spb Mobile Shell panel for XPERIA X1 in action on the screenshots and if you happen to own X1 you can download the panel for free over at Sony Ericsson download center.

gsmarena_001.jpg
gsmarena_003.jpg

Več na KLIK

Ta UI pa zgleda jače . Kaj zdaj se že kje da dobit X1 z QWERTY in ANG jezikom ?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
v novembru.

POPRAVEK: prvi angleški kupci naj bi telefon dobili že jutri.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Cela vrsta? Meni na misel pride le touch pro. Ki pa me po tehtnem razmisleku ne zanima več. Če je kje kaki tretji, pa le povej, očitno mi je ušel.
Sploh si pa misel lepo vzel iz konteksta - glede na bojazen, da bi telefon postal zastarel, sem vprašala, kaj bo takrat boljšega zunaj? Če pač že zdaj gledaš na vse skupaj, kot da je cela vrsta enakovrednih telefonov, lahko z gotovostjo trdim (glede na to kaj se danes ve, da bo januarja zunaj), da X1 ne bo zastarel, mogoče pa bo še kateri poleg v tej vrsti - brez izstopanja. Saj stvari gredo hitro naprej, ampak tako hitro pa spet ne.

Aha torej kot konkurente mu šteješ izključno le tiste ki imajo query? Malce bosa se ti ne zdi, glede na resolucije in luštne vmesnike na screenih hitro ugotoviš da querya ne potrebuješ tako zelo.
Sicer pa, tytnII je tudi v tej klasi pa je zunaj že skor eno leto.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
saj sem napisala - te sorte. In ja, s tem sem mislila telefone s qwerty tipkovnico, celo dodala sem, da touch hd ne štejem v isto skupino, se mi je zdelo jasno, da ciljam na HW tipkovnico (saj si mislil tipkovnico s "query"). umeščanje tytna med touch pro in x1 je pa zgolj provociranje in malce demagogije. Če sledim tvojemu zgledu, potem pa sploh lahko trdim da januarja telefon ne bo zastarel, še za božič drugo leto ne.

p.s. resolucijo ima X1 zaenkrat (do prihoda touch hd) največjo

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
predvidevam, da bodo pri nas prodajal le tiste s slovensko tipkovnico (mobitel)?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz nisem nikjer napisal da bo X1 že zastarel, smešn mi je le stavek da je edini te vrste
rolleyes-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Aha torej kot konkurente mu šteješ izključno le tiste ki imajo query? Malce bosa se ti ne zdi, glede na resolucije in luštne vmesnike na screenih hitro ugotoviš da querya ne potrebuješ tako zelo.

"query"
priden.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jaz nisem nikjer napisal da bo X1 že zastarel, smešn mi je le stavek da je edini te vrste
rolleyes-1.gif

Si sploh prebral, kaj sem pisala, ali gre samo za repliciranje zaradi repliciranje samega, ker te pač x1 ni prepričal?
touch hd ne bo prej na trgu, glede na to da ga še ni, x1 je pa že od 10.10.

V UK pa so ga prvi dobili danes, večina prednaročnikov jih bo pa v ponedeljek. Mobisvet bi zatorej znal imeti zalogo 31.10.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
mislil sem touch pro. Me pa ni prepričal noben aparat, repliciral sem zgolj zaradi zadeve da naj bi bil X1 edini tak na trgu pa sem ponudil alternative. Se opravičujem da se oglašam oz. ne hvalim X1 da je eden in edini. Me spominja na tiste fanatike da boh ne daj da kdo kaj reče čez "jabuk", ki je itak oh in sploh brez konkurence.

off

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:

"query"
priden.gif

Ja [censored] se iskreno opravičujem za vse pravopisne in tipkarske napake.
bonk.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
mislil sem touch pro. Me pa ni prepričal noben aparat, repliciral sem zgolj zaradi zadeve da naj bi bil X1 edini tak na trgu pa sem ponudil alternative. Se opravičujem da se oglašam oz. ne hvalim X1 da je eden in edini. Me spominja na tiste fanatike da boh ne daj da kdo kaj reče čez "jabuk", ki je itak oh in sploh brez konkurence.

off

Kje sem napisala, da je x1 eden in edini?
Kaj nisem omenila Touch Pro kot alternative?
Kaj ni X1 že zunaj, Touch HD (ki sem ga prej izločila in razložila zakaj, zato sploh ni pomembenv tej debati) pa ne?
Zato sem tudi vprašala, če bereš, ker si v enem postu uspel replicirati na 3 stvari, ki v mojih postih sploh niso nikdar obstajale.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48

Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Četudi januarja, bo to še zmeraj najbolje, kar denar lahko kupi, če si želiš take sorte telefon. Vmes pride le še touch hd ven, ki pa je brez tipkovnice.

Ja no sori, s tem sem mislil, da hočeš povedati da je oz. bo x1 edini vreden denarja oz. najbolje kar lahko kupiš. Zato sem se oglašal.
Pa če ti še na eno zgornje vprašanje odgovori. Na diamondu sogovornike zelo dobro slišim in tudi pritožb s strani tistih na drugi strani še nisem imel. Tudi signal je povsem soliden, je pa baterija švoh, bo tista v touch pro (1350mhA) boljša, čeprav jo je možno dokupiti tudi za diamonda (cca. 50€ pri našem uvozniku)

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Zadeva se od 10.10. prodaja na Švedskem (vsaj jest sem to šele učeraj zvedel)...v prepaid...mi je en znanc reku, da tko, kot je z njim zadovoln, ni bil še z nobenim do sedaj...je še omenil...da je telefon velik pred konkurenco...no...bomo vidl sami čez par dni:)

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.454
6.963
113
Boš takoj nabavil? Pri mobisvetu ali kje drugje?
Pa pridi nazaj poročat, da ne boš kar izginil, potem ko boš imel novo igračko
wink-1.gif