Dan D
Aja, še moje vprašanje: a kdo vozi P Angel GT? Kako se obnesejo? Koliko povprečno zdržijo (so mehke?)
Aja, še moje vprašanje: a kdo vozi P Angel GT? Kako se obnesejo? Koliko povprečno zdržijo (so mehke?)
s takim, kot ga imam jaz, bolj malo tule na Gorenjskem ... je premrzel asfalt ... na Primorskem pa ja, verjamemMah brenčijo že cel mesec.. . Zamujaš
AutoDoc, prek spleta, free deliveryDaj ti rajsi povej kje si vzel metzelerke? Sem imel lani nagledan roadtec 01 se, ampak bi moral ravno v casu po poplavah na korosko k sirniku. Drugje nisem nasel in sem potem lokalno vzel kar domac kranjski proizvod.
Ko sem še bil v klubu, naj je osem imelo iste motorje, celo isti letnik. In smo skupaj šli k Širniku na menjavo gum. Zakaj pišem to? -vsi smo vzeli isti tip gum, isti DOT... meni je zadnja guma zdržala 11Tkm, eni frači pa 18Tkm... Vse je odvisno od stila vožnje...in teže.Torej, moje vprašanje: a kdo vozi P Angel GT? Kako se obnesejo? Koliko povprečno zdržijo (so mehke?)
Ja no, plastiq, kaj pa pricakujes? Vozi se gotovo ne tako kot premium guma. Ne da kritiziram ampak razlika se gotovo opazi. Tako v ceni kot voznih lastnostih....potem sem zadaj dal, po testih super vzdržljivo gumo, Continental CM2... misleč da bo za 20Tkm+... devet jurjev in za menjavo. Zdaj imam Mitas, devet jurjev že prevoženih, obraba le za vzorec... pa tako so jo kritizirali...
mit sf+ evokatere so potem za kupit?
MIT ali MET? za malce bolj hitro voznjo
hvala