In kako bi ti 50 let staro žensko ocenjeval?Fotke gor pa bomo mi ocenili......pa ne id.7, ampak žena!![]()
175 visoka, 64kg, joški 3 lepo stoječi, še, blond. Pa 3x rodila.
Je na slikah enega ljubljanskega lepotilnega salona, v uni črni stavbi pri BTC.
In kako bi ti 50 let staro žensko ocenjeval?Fotke gor pa bomo mi ocenili......pa ne id.7, ampak žena!![]()
Pred nekaj tedni je začela veriga v mašini ropotati, takrat se je v celoti zamenjalo motorno olje, filtri in gumice za olje, ampak ropotanje je še vedno prisotno.
Na koncu jih pa se kupjo pa bo vse pol PorsV rit 3/4 kitajskih suvov meni izgleda kot cayenne. Lepo priznanje za porscheja.
Verige so definitivno bolj vzdržljive. Verižice pa niti približnoA niso verige namesto jermena kao bolj trajna rešitev ?
Beri prva menjava pri npr 300k km.
A to ima tudi bencinski motor? Zgleda so imeli težave s pregrevanjem, pa so malo improvizirali.No no no...
![]()
Forthing Xinghai V9 - Wikipedia
en.wikipedia.org
vem, da ni isti rang, ampak so vsi ID pravi lepotci proti tem skropucalom.
Mnenja so različna, ampak ti si ob komentarju avtomobila v debato začel vmešavati žene.Bravo, kaj vse si razvil iz opazke, da je ID7 grd. Mogoče je pa moja žena grda, kdo ve. Ker meni je ID7 eden lepših v floti EVozil.
. Poglej novega EV pola ali pa aktualnega passata in tiguana kot kao vrh ponudbe. Med znanci ga počasi zapuščajo že tisti, kjer so bili generacijsko zaljubljeni v znamko. Menjajo jih za Kie, Toyote ... z argumentom, da če že zgleda nikako, naj se vsaj zanesljivo vozi.Vsake oči imajo svojega malarja. Mogoče jaz drugače gledam na ID7, ker je doma pač parkiran aktualni passat, in mi je super avto (itak vsak kovač hvali svojega konja, kako pak). Če znamka med seboj drži neko prepoznavno linijo se mi tudi ne zdi, da je s tem kaj narobe. Tudi Renault ima med seboj vse SUV-je v neki simbiozi in če nisi poznavalec, jih ločiš mogoče samo še z metrom. Jebat ga, moje subjektivno mnenje. Če bi kupil EV bi to bil ravno ID7, zato sem zastrigel ob mnenju soforumaša, da kaj bolj grdega v življenju še ni videl.Mnenja so različna, ampak ti si ob komentarju avtomobila v debato začel vmešavati žene.
Tudi meni je ID7 izjemno grd. VW nikoli ni imel dizajna, ampak to, kar zadnje čase delajo je. Poglej novega EV pola ali pa aktualnega passata in tiguana kot kao vrh ponudbe. Med znanci ga počasi zapuščajo že tisti, kjer so bili generacijsko zaljubljeni v znamko. Menjajo jih za Kie, Toyote ... z argumentom, da če že zgleda nikako, naj se vsaj zanesljivo vozi.
Je pa zanimivo. Ko so evropski proizvajalci začeli igrati na karto nostalgije: renault 5, 4, twingo, fiat 500, panda, mini-ji, neko idejo retro oblike poskuša posodobiti tudi ford capri (ja, vem, preoblečen VW), ja na vlak želel skočiti tudi VW, ampak kar so bili iz preteklosti sposobni vzeti, je dizajn merilnika hitrosti in slika kasete na osrednji tablici. Reinkrnacija hrošča jim je klavrno propadla, glofa ne moreš reinkrnirati, ker nekega večjega dizajnrskega napredka od modela izpred 50 let do danes ni.
In če vprašaš 10 ljudi, naj ti naštejejo najbolj kultne VW modele vseh časov, boš na seznamu 10 avtomobilov poleg hrošča dobil več kot 5 golfov, ampak z različnimi motorji.
Jaz mislim, da ima v Evropi na dolgi rok največjo možnost preživetja Renault.
Se danes peljem za enim čudnim, meni grdim avtom, se pribljižam in preberem id7. Pa kdo to skropucalo kupi za ta denar.
Na splošno se mi zdi da je vw zgubu kompas z oblikovanjem in cenami. Ni čudn da ga vse hišne znamke šišajo po levi in desni.
Tebe je.e razumevanje prebranega.Vsake oči imajo svojega malarja. Mogoče jaz drugače gledam na ID7, ker je doma pač parkiran aktualni passat, in mi je super avto (itak vsak kovač hvali svojega konja, kako pak). Če znamka med seboj drži neko prepoznavno linijo se mi tudi ne zdi, da je s tem kaj narobe. Tudi Renault ima med seboj vse SUV-je v neki simbiozi in če nisi poznavalec, jih ločiš mogoče samo še z metrom. Jebat ga, moje subjektivno mnenje. Če bi kupil EV bi to bil ravno ID7, zato sem zastrigel ob mnenju soforumaša, da kaj bolj grdega v življenju še ni videl.
Meni je najlepšaTebe je.e razumevanje prebranega.
Nikjer nisem rekel da kaj bolj grdega nisem videl. Rekel pa sem da je grd (pa sem 2 predprejšnji generaciji pasata imel) in da kdo ga bi kupil za ta denar.
Mogoče pa bi spremenil al pa potrdil tvojo trditev, če bi tvojo ženo videl