Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako ne da.
kako se ugotovi kok vozim, da sem emd voznjo bil an telefonu?

kako se ugotovi, d aje kamenik moril
da je un mulo v rovinju pobil druzino
da je auer delal dvacno utajo.

kako se ugotovi, da je una umorila otroke v sezani, da je...

kako?

jest verjamem sam neki. da nas trenutko nekdo jebe u usta. rit nam je pa razdevicil pred mesecem dni. mozgane pa itak ze 15 let napada, incest brez primere.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Pomoje da so bili, nimam pa zato nobenih dokazov (vse kar vem, vem iz pripovedovanj, niti nisem veterinar da bi lahko karkoli trdil tudi ce bi imel te pse pred seboj)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Poročilo pravi, da se ne da ugotoviti.
bonk.gif
A si ti njegov fotr, brat, sin najboljši prjatu da morš vse vedet. Firbec. Še vedno nevem zakaj moramo vsi vedit kaj je on delal s svojimi psi. Tip je mrtu tak da pustmo ga pri miru.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.760
113
kod Džej-Zija
Še vedno ti očitno ni nič jasno. Gre za to, kako se je sama preiskava sploh vršila. Kako je možno, da ne morejo dati dokončnega odgovora o zlorabi psov (lahko bi testirali DNK na kondomu na dildu in ga primerjali s pasjo), hkrati pa s polno gotovostjo trdijo, da zraven ni bilo tretje osebe? Pri tem, da je izginila kamera s posnetkom tega predela ulice.

Briga mene za tipa in kaj je on s psi počel, dokler je bilo početje zakonito. Gre za VSE OSTALO okrog tega primera, kjer se da z gotovostjo sklepati, da nas ima vodilna politika za norca, ko izsiljuje objavo takih skropucal od poročil.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mi je jasno kaj ti misliš sam mi še vedno ni jasn zakaj te zanima še vse okrog tega primera. če so ugotovili da ni bilo tretje osebe je pač ni bilo. Pa zakaj bi dali končni odgovor. Kaj boš mel ti od tega če napišejo JA psi so bili zlorabljeni: A pol boš pa vesel? Nevem kaj ti je to tok pomembno no

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.760
113
kod Džej-Zija
Zaradi tega, ker je ravno manipuliranje z rezultati dober indikator, kako ima ta oblast ljudstvo za norca. A oni res mislijo, da bo ljudstvo tako zabito, da jim bo slepo verjelo samo zato, ker so spisali PRovsko odlično poročilo?

Zakaj me zanima tretja oseba? Zaradi tega, ker kar nekaj indicev govori, da je tretja oseba tam bila. Če sedaj prisotnost te osebe kategorično zavračajo, to spet govori o manipulaciji rezultatov preiskave.

Nauk: kako naj človek zaupa inštituciji, ki se pusti zmanipulirati tisti trenutek, ko se v njeno delo vmeša malo politike? Kako naj človek zaupa državi, kjer so eni pred zakonom bolj enaki kot drugi?

Ti je zdaj že kaj bolj jasno? Sploh ne gre za konkretna dejstva, ampak za to, kako se ta konkretna dejstva izkrivljajo in kako se v javnost meče dimne bombice za preusmeritev pozornosti. Ta oblast mi gre enostavno na bruhanje.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.527
1.231
113
zanima nas KDO PREPREČUJE da se napiše v poročilo to, da so psi bli zlorabljeni..... kdo preprečuje ono, kdo preprečuje tisto
ker postopki so povsod jasni.... držijo pa se jih nikjer
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mi je jasno kaj ti misliš sam mi še vedno ni jasn zakaj te zanima še vse okrog tega primera. če so ugotovili da ni bilo tretje osebe je pač ni bilo. Pa zakaj bi dali končni odgovor. Kaj boš mel ti od tega če napišejo JA psi so bili zlorabljeni: A pol boš pa vesel? Nevem kaj ti je to tok pomembno no

pa to je jasno že ptičkom na veji, tebi pa še vedno ne? ozri se navzgor k tistim, ki serjejo po gobah, pa boš videl zakaj ga zanima in zakaj bi tebe moralo

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kaj ma izvršna veja oblasti veze z sodno no. Če pa povsod vidiš zarote pol si pa res ovca

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Poročilo pravi, da se ne da ugotoviti.
bonk.gif
A si ti njegov fotr, brat, sin najboljši prjatu da morš vse vedet. Firbec. Še vedno nevem zakaj moramo vsi vedit kaj je on delal s svojimi psi. Tip je mrtu tak da pustmo ga pri miru.

men pa dol visi kaj je delal. tudi če je delal nezakonito em ne briga. jebe se meni. me pa hudo zanima kdo ima moč in si jo vzame, da spreminja tok preiskave, manipulira z dejstvi in diktira poročila.
zakaj?
ker jutri bom mogoče jaz baričeviæ.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Glej, gobca lesena, zaradi točno teh bullmastifov je bil enkrat že spremenjen zakon, višje kazni itd. Morebitna (ali res morebitna) zloraba psov, bi precej pojasnila obnašanje teh psov, panika bi se pomirila, razni pasjefobi pa ne bi zahtevali, da se jaz z našim maltežanom (3 kg, od tega 1 kg dlake) lahko sprehajam samo, če mu nataknem nagobčnik.

Razumeš? Zloraba psov pojasni obnašanje - v kolikor dildovanje ne bi prišlo na plano, bi imeli danes v državnem zboru že postopek za nujbo spremebno zakona (vse za javno mnenje).
O kresaloidih pa kdaj drugič.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dobr..zdej še ti. a misliš, da se nacija res ukvarja s tvojim cuckom? dol nam visi za zakone, nagobčnike, sprehajalce in ostala sranja. mislim, da nas zanima kdo nam piše resnico danes, ker zgodovinsko vemo kdo piše.

in ne gledat na zadevo egocentrično, kot bolečino posameznika. zato pa se dela tako kot se dela. vsak gleda sam svojo kravo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Nigel sej mogoče bo pa še kej prišlo iz tega. Se mi zdi da vsi preveč gledate CSI če mislite da bo vse znano že v 1 mescu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok članov ma že to tvoje društvo osamljene celice?

si prec užaljen če nekdo tvojmu kužku reče ščene, čuko, pseto, cuck? precej zajebana situacija, k maš neki 4 nožnega, k ne več dali je maca ili kuca. k boš preštel člane društva ene celice, si kup psa, ovčarja, dogo, haskija..psa..ne bolharja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj bo iz česa?
Kresaloidi se delajo neumne in iščejo vsemogoče izgovore...

@softi: a ti zdej res misliš, da se ukvarjam z izcedkom tvoje osamljene možganske celice?

Ma zakaj se ti zdi da ma Kresalova kej zraven. Pač Senica je poznal tega tipa. Nevem kaj ti vidiš v vsemu? Da je KK kriva za njegovo smrt al..res nevem.