Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Glede na to, da ze nekaj strani drzis glavo v pesku (ali pa preprosto nisi zmozen pogledati na stvari tudi sirse?), verjetno ne bos nikoli vedel.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Zato ker mislim da Kresalova nima nič zveze z smrtjo Saše mi praviš naj pogledam širše? Če me ena stvar pač ne zanima še ne pomeni da imam glavo v pesku.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok prjatu.

kdo potem po tvoje spreminja potek preiskave in piše poročila.

pa me ne zanima kdo je koga ubil. me zanima to drugo. ker v prvem je žrtev en človek in trije psi, v drugem...huh..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sej potek preiskave ni bil spremenjen. Pač niso nič odkril. Mediji so napihnl vse možne zarote od tretje osebe do KK mi pa vse vrjamemo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..greva korak dalje.

s teboj se povsem strinjam. enostavno se ni dal ugotovit, ali so bili psi zlorabljeni ali ne.

se počutiš dobro v družbi, kjer preiskovalci niso zmožni to ugotoviti? kako bodo ugotovili za kamenika? če ne bodo, veš kaka bo odškodnina? kaj pa za unga mulca iz rovinja? mamo iz sežane?
kako se počutiš v družbi kjer dokazi ležijo an tleh, odgovorni pa ne vedo kaj znjimi? kako se boš počutil, ko bo dokaz nekdo izmed tvojih ljubih? zakaj pa imamo policijo..za radarje, parkirne listke' čemu šolanja, izobraževanja, forenzični laboratorij? kako to, da veterinarji ne znajo odkrit? a so hodil na šole, so kdaj vidl pasjo *****?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sej vrjetn so odkrili da so bili psi zlorabljeni samo pač niso hoteli to izrecno rečt. Itak imajo pa ljudje že v glavi to da so bili psi zlorabljeni tako da je čisto vseeno kaj pravijo veterinarji. Tudi recmo če res niso bili bi ljudje še vedno vrjeli da so bili zlorabljeni tako da je to čisto brezveze. So paš naredili to iz dostojanstva to Saše.

Se pa strinjam da je naš represivni in sodni organ zanič.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no, kle se pa več ne strinjava

če so bili psi zlorabljeni in se to ugotovi, se pove. če niso, se pove. ker tako se gradi kredibilnost in zaupanje. sedaj izgubljajo zaupanje in pri tistih, ki pravijo, da niuso bili in pri tistih, ki pravijo da so bili. torej letiš po cesti v t križišče..izbiraš levo ali desno. odločiš se naravnost v zid.
pač zelo zelo slabo. vredno manj kot minimalca na mesec.

aha. mamo olajševalno okoliščino, dostojanstvo. no, pozabi. men visi kdo je, kaj je on, koga je on, kdo je njega. mene zanimajo dejstva in obnašanje organov. ker zaradi dostojanstva ni odstopil golobič, zarad dostojanstva se nismo distanciral od polpretekle zgodovine, zaradi dostojanstva..kaj je ze to dostojanstvo? mogoče tisto, k ti cigan ****** zleb, ti pa gledaš? ali k te izbrišejo, ti pa gagaš?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
ti si bolnik, opravičuješ prikrivanje, faking rdeč papak. al neki takega

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ja..zakaj pa rdeč.

a na veterini, policiji, labu, ministerstvu ni nikjer belih? so, sam so brezjajčni in brez duše da bi povedali kako je v resnici.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
A ste mogoče pomislili na to da psi niso bili spolno zlorabljeni? Raje vrjamem veterinarjem kot pa medijem

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.760
113
kod Džej-Zija
Seveda. Veterinarjem popolnoma verjamemo. Recimo, da se je psu danka odprla za 6 faking centimetrov zaradi stresa.
hysterical-1.gif

Da o tisti sliki psice, ko je bila še živa, zadnji del je imela čisto razsut, sploh ne govorimo. Ampak ti se še kar naprej slepi.
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A ste mogoče pomislili na to da psi niso bili spolno zlorabljeni? Raje vrjamem veterinarjem kot pa medijem

jaz verjamem. sam ne vem zakaj to javno ne napišejo.
me pa zanima čigav dnk je pol na kondomu. sej so ga dal verjetno v bazo, pa bomo čez leta izvedeli.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ker mogoče niso bili spolno zlorabljeni. Glej sej tud jaz vrjamem da so jih spolno zlorabljal samo hočm vm dokazat da vrjamete pa vsaki stvari ka se v naših medijih pove. Pa nej bo resnična ali ne.

+to da so izjavili da bodo v prihodnjih mesecih izdali dokončno poročilo tako da malo počakajte. Sej ni to CSI:Ljubljana

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-371
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sej vrjetn so odkrili da so bili psi zlorabljeni samo pač niso hoteli to izrecno rečt. Itak imajo pa ljudje že v glavi to da so bili psi zlorabljeni tako da je čisto vseeno kaj pravijo veterinarji. Tudi recmo če res niso bili bi ljudje še vedno vrjeli da so bili zlorabljeni tako da je to čisto brezveze. So paš naredili to iz dostojanstva to Saše.

Se pa strinjam da je naš represivni in sodni organ zanič.

pa kaj je stabo??? kakšno dostojanstvo??? pišuka, jest bom pol familije pobil, potem pa samomor naredil, in bojo potem zarad mojega dostojanstva zamolčali moje umore, al kako???

Tip ni vreden kančka spoštovanja. Zasluži si edin en scanje na njegov grob od vseh potepuških psov v ljubljani. Pa kakšno dostojanstvo no?? s čim si ga je zaslužil???

In ne, ni vseeno kaj pravijo veterinarji. če uradno potrdijo zlorabo, bo to za vedno zapisano, če ne, se bo pa pozabilo v 2 letih. In mogoče, če bi uradno potrdili, bi policaji naprej vrtali za tisto 3. osebo, tko bo pa primer zaključen in gremo veselo naprej natepavat pse v eni drugi bajti.

Jao. "zarad dostojanstva" je reku!!!
bonk.gif

a ti sploh veš kaj je dostojanstvo??

pa še vedno, zadeve se skrivajo in prikrivajo in nekateri se na vse kriplje trudijo, da se preiskavo ustavi. To je isto kot pred 3 tedni, ko se je naveliko govorilo o tem. In to ni prav.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.543
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Ne vem zakaj, ampak meni se je poročilo bralo takole:
1. Ni bilo tretje osebe.
2. Nismo mogli neizpodbitno dokazati, da je pse mučila in/ali spolno zlorabljala tretja oseba.
3. Če jih je zlorabljal(a) baričevič je irrelevantno. Ker je mrtevm, preiskave ne bomo nadaljevali, ker mrtvega ne moremo soditi in obsoditi.

PS. Me pa veseli, da se tako borite za pravice psov. Spomnite se na vaše izjave, kdo ni česa vreden ali kaj zasluži, ko bo govora o pravicah drugih depriviligiranih, recimo invalidih, ženskah, otrocih, homosexualcih, cihganih ipd.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-371
113
tko se je bralo poročilo policije. jest govorim o poročilu veterinarjev.

1 kot 1 je treba oprati pse. ker sedaj ima folk vse bulmastife za krvoločne prasce, k samo napadajo ljudi.