Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ja glej senjur če tko gledaš pol vrjamem da te ne zanima resnica. Sam še vedno pravim da počakajmo na dan ko bodo zares ugotovili in sporočili da je zlorabljal pse. Dokler nebodo to potrdili nebom vrjel nobenemu.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.016
10.758
113
kod Džej-Zija
Glede na bučke, napisane v poročilu, je najverjetneje, da DNK testov sploh delali niso. Če testov ne narediš, potem brez njih res ne moreš ne potrditi ne ovreči zlorabe.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.540
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Se pravi, da boš naštel vsa "dejstva", ki so bila napisana na vseh forumih.

Veš, star sem že. In nekaj sem se naučil. Ljudje imajo vedno radi zarote, teorije, ki so nedokazljive. Ljudje vedno radi verjamejo v nekaj. Zato tudi obstajajo vse vere.

Potem jim daš črno na belem nekaj, kar se ne sklada. Ni šans, prikrivanja, zakrivanja, ponaredki, vse, samo da ne bi padla teorija.

1. Verjamem, da je dobil pse nazaj samo zato, ker je on, kdo drug jih ne bi nikoli.
2. Predvidevam, da je imel z njimi tudi kakšen poseben odnos (na rekreaciji je sedaj šala. pokrivaj ga, da te čuti, ko Atos Baričeviča:)

Pod 1. ne verjamem, da je šlo za leve ali desne, ampak preprosto za odnos zdravnik pacient, kjer pa sam veš, da imajo zdravniki velikokrat protekcijo povsod. Sam sem recimo sedel v avtu, ki je prehiteval kolono čez polno črto. Ko nas je policaj ustavil in opravil identifikacijo, je gospoda doktorja (prvič ga je videl 100%) opozoril, da se to res ne dela, ampak naj mu bo. Ali pa, ko zdravniku niso dali pihati, čeprav je prej opravil malo potrebo ob drevesu pred sodiščem v Ljubljani in se potem vsedel v avto in nas odpeljal naprej. Policaj nas je prosil, da vozi kdo drug, ne pa gospod doktor, ampak nobenem u ni dal pihati, ker smo se ravno peljaji iz UKC-ja (kao):)

In seveda se s tem ne strinjam, ampak to ni problem levih, desnih, rdečih, črnih, ampak belih, ki so si pri nas zelo na hitro naredili neverjetne privilegije.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mene pa po pravici povedano sploh več ne zanima, kaj je bilo s psi. Pa na zaradi tega, ker mi je vseno zanje, pač pa:

- ker so s psi (verjetno) pozornost preusmerili popolnoma v (želeno) drugo smer (pa me niti ne zanima al rdeči al beli)
- ker je Slovenija edina država, kjer so cel sistem zajebali psi (spet po volji nekoga, glej zgoraj)
- ker je več kot očitno, da za vsem tem ni čisto nič posebnega (več), pač pa se vzporedno nekje v ozadju dogajajo večje 3,14zdarije

Zdaj pa, zlorabljeni al ne, Slovenija je itak v penisu ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.006
-372
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ja glej senjur če tko gledaš pol vrjamem da te ne zanima resnica. Sam še vedno pravim da počakajmo na dan ko bodo zares ugotovili in sporočili da je zlorabljal pse. Dokler nebodo to potrdili nebom vrjel nobenemu.

kaj bomo čakali, če bo čez 1 teden zaključen primer?? Če ne bo tožilstvo želel, da se preiskuje naprej, bo to konec. In ker je malo verjetno, da bi tožilstvo to zahtevalo, bo po vsej verjetnosti ostalo pri tej uradni zgodbi. Pišuka že dober mesec se tole vleče, pa je manj znano, kot 3 dan po "nesreči".

pa grem stavt, da majo vse dnk vzorce, pa vse slike in dokaze o zlorabi, sam to nekdo noče da pride ven. Oz. postavi se v kožo veterinarja k je delal obdukcijo in preiskave. Kakšen les moreš biti, da ne moreš dokazat zlorabe, ali pobrat dnk? sej tak veterinar si nikoli ne zasluži naziva in diplome. pa veterinar ni nič kriv, sej to vsi vemo.

in me zanima resnica. samo naj bo prava. naj razložijo poškodbe na anusih, razširjene anuse, krvavitve tm okoli.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Glede na bučke, napisane v poročilu, je najverjetneje, da DNK testov sploh delali niso. Če testov ne narediš, potem brez njih res ne moreš ne potrditi ne ovreči zlorabe.

Jah sej model ni imel penisa tko da DNKja v pasji riti vrjetno ni. Nevem kje drugje bi sicer lahko bil DNK.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.016
10.758
113
kod Džej-Zija
Na dildu je spredaj DNK psa, zadaj bi se pa verjetno tudi dalo najti kakšno sled ali odtise, kdo je imel dildo namontiran. Da se iz vsega tega ne da nič ugotoviti, je pa mogoče samo v Sloveniji.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.016
10.758
113
kod Džej-Zija
Kakšnem enem dnevu? Koliko časa že pacajo dokaze?
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Butl.
Če je bilo poročilo policije, da ne morejo dokazat zlorabe... Stvar je zaenkrat zaključena.

Kaj, a misliš da bodo sedaj vse lepo pospravili v predal in čez par let spet ugotavljali kar v prvem mesecu in pol niso mogli?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Butl.
Če je bilo poročilo policije, da ne morejo dokazat zlorabe... Stvar je zaenkrat zaključena.

Kaj, a misliš da bodo sedaj vse lepo pospravili v predal in čez par let spet ugotavljali kar v prvem mesecu in pol niso mogli?

Ja no če zaključena kva se pol še vedno naslajamo na to zgodbo. Pač niso mogl dokazat zlorabe. Kaj je to vam? Tip je mrtu ker so ga ubil njegovi psi. Konec zgodbe. Move on

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.540
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Pa saj so lepo rekli. Ne morejo neizpodbitno dokazati, da jih je mučila/zlorabljala tretja oseba.
Dokazovati, da je to delal SB je brez pomena, ker ga ne morejo soditi.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Dokazovati, da je to delal SB je brez pomena, ker ga ne morejo soditi.
Kaj hudiča pol tolk skrivajo zadevo? Če bi samo punček porival pse, bi pač rekli, f.knjen je bil v glavo pa je pse porival, over and out, mogoče ga je pa le še Kresniček v psa tlačil in to je treba skrit, povej mi zakaj, zakaj ne zvalijo vse na že davno zagreblejnega mrliča, zakaj vse to sprenevedanje, zakaj odstranitev tožilke, ki še edina ni iz njihovega tabora? JA KRUCEFIX!!!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
spet si zašel v politična pota.
men ta tožilka tudi ni všeč, kot vse toži.stvo skupaj. z dokazi niso anredili nič. mogoče je pa to krivo in gnilo.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Ja za mene so tudi vsi gnili ampak, kaj je zdaj manj gnilo, to, da je vsaj eden iz druge stranke vmešan ali to da ima kar vse organe pregona ista stranka (najslabša možna stranka) v lasti? Če bi se vsi popucali iz parlamenta, pa se ustanovi popolnoma drugačen družbeni red bi bilo pa seveda najbolj dobrodošlo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se strinjam o pucanju. ampak tega ne bo dokler bo folk rangiral na slabo in slabšo. zakaj. ker ko popucamo leve, ne bosto dovolili brisat desne in obratno. vsak rata v trenutku samoočiščenja pohlepen in si je samozadosten,.