Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Slovensko znanje - čiščenje pod preprogo....to bi morali izvažati...bi BDP skočil do vrha
smile-1.gif

Jaz tebi ti meni, noben kriv.....aja delavec za 400 neto je kriv, ker hoče plačo.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Pa saj sem že enkrat prej napisal, da se bo pozabilo vse skupaj, sčasoma... Dobro, oni stric-teta je hin. Tu nimamo kaj debatirati. Ostali akterji so pa visoke živine, -normalno, da se utiša vse skupaj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sodobna uganka:

Kaj je to?

Striček ni imel bingeljčka,
bingeljček imel je strička.
Kužke skup sta krmila,
niso snedli bingeljčka,
snedli so le strička.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Samo za primerjavo :

Leta 1996 so v Belgiji prijeli pedofila M.B., ki je ugrabil več deklic, med drugim tudi neko Sabine Dardeene (kasneje je napisala knjigo o tem). Dve deklici so našli živi (ena je bila seveda Sabine), ostale so našli mrtve. Proces se je začel šele leta 2004, storilec je bil obsojen na dosmrtno ječo. Toliko za uvod.

Bistvo je, da je ena izmed prič še pred procesom glasno navedla, da ni šlo zgolj za pedofilijo enega človeka, temveč je obsojenec ugrabljal oz. "novačil" ta dekleta za razne orgije višjega sloja, kjer so se našli visoki sodniki, policisti, uradniki in tudi politiki. Njeno pričevanje so brez razloga črtali iz obtožnice, ker "je hotela le medijsko slavo" in si je "vse skupaj le domišljala".
Nekaj prič je kratek čas pred procesom končalo življenje v nesrečah, oziroma "nesrečah". In teh ni bilo malo. Čudno je bilo tudi to, da so s procesom pričeli šele po 8 letih, čeprav je javnost pričakovala pričetek v dveh, treh letih. Bil pa je ta primer markanten tudi zato, ker se je več kot 100.000 Belgijcev zbralo na ulicah, kjer so zahtevali pojasnila policije in sodišča, zakaj zadeva ni stekla, kot bi morala. V glavnem, bilo je izredno veliko neodgovorjenih vprašanj, pomankljivosti, nejasnosti, nelogičnih potez ...

Torej, vse se da, če se hoče, vse se da, če imaš moč.

p.s. vsaka podobnost s slučajem Baričevič je seveda naključna. V Sloveniji kaj takega kakopak ni mogoče.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
itaq ovce se striže, pa še mrzlo je zunaj no, kdo bo pa šel ven protestirat?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
Ne morem verjet, da mi nisi verjel ...
Če je pa zgodba iz Belgije.
Tam na kaj takega kot možnost da je visoka politika vpletena v škandale, sploh pomislit ne morejo. Vpraš našega belgijca, kaj si misli o tem.
grin1.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
no, eno je gotovo: tega pri nas ne bomo doživeli, prej propad dražave....

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Še en dokaz več, da se je naši vladi dokončno odpeljalo, eden se s tablico igra, druga pa še bolj usekana
uf-1.gif
:
KRESNICE , na strani sta bila tudi uradna znaka eldeesa in MNZ-ja, samo so ju zdaj odstranili, resna država na kvadrat.
bonk.gif