Načeloma kar ti velja doma ti tudi v tujiniJe že šel kdo z A1 izpitom v Avstrijo in so ga ustavili? Kakšne so posledice ali ne komplicirajo?![]()
Načeloma kar ti velja doma ti tudi v tujiniJe že šel kdo z A1 izpitom v Avstrijo in so ga ustavili? Kakšne so posledice ali ne komplicirajo?![]()
Načeloma kar ti velja doma ti tudi v tujini
Sedaj imam tako + kot -. Na obrazcu za izpit mi že od prvega dne piše koda 01.06. (prej - vozi z očali). Ravno te dni sem podaljšal obrazec in mi pri mojih 50 letih izpit velja še nadaljnjih 30 let za vse kategorije preden bo potrebno na zdravniški pregled... Do sedaj sem šel na zdravniški pregled edino za B ter preden sem šel delat izpit za C in E kategorijo.Kaj pa tole?
Jaz bi raje 2. opcijo, ker bi vozil tudi po sosednjih državah. Ko sem bil star 18 let, sem imel sokolji vid in sem dobil štempelj(TM), da sem fit in zdrav do 80. leta.
Sčasoma sem dobil nekaj dioptrije (seštevek sfere in cilindra manjše od 1).
Če grem sedaj na zdravniški pregled - si zaradi dioptrije poderem pridobljeno ugodnost?
Sedaj imam tako + kot -. Na obrazcu za izpit mi že od prvega dne piše koda 01.06. (prej - vozi z očali). Ravno te dni sem podaljšal obrazec in mi pri mojih 50 letih izpit velja še nadaljnjih 30 let za vse kategorije preden bo potrebno na zdravniški pregled... Do sedaj sem šel na zdravniški pregled edino za B ter preden sem šel delat izpit za C in E kategorijo.
Ali je potreben ponovni zdravniški pregled, če greš delat polni A oz. A1?
Za kodo 125 zdravniškega ne rabiš...
Jp, tako za A2 kot za polno A. Najprej vse vaje na poligonu, potem pa še ostalo + avtocesta. Tako da dodaj na ceno izpita še najmanj dve uti, če pa se zmeniš še kako urco pred izpitom, da malce povadiš, pa še kaj več.2 uri je izpitna?
Če greš na A1 mednarodno, potem je zdravniški isto treba narediti.A2 in A sta drugačna še v več stvareh. Zdravniški je bil omenjne, potem število nujnih ur pred izpitom, izpit traja 2 uri in ne samo eno uro. Pri izpitu je obvezna tudi avtocesta, pa verhjetno se še kaj najde. In cifra je vsaj 750 če gre vse ok.
Saj to bo kmalu ugotovilTa "kakor hočeš" je past![]()