S kolegom imava plan se peljati iz Cerkna do Poreca v avgustu enkrat, in sicer prvi dan dol in prespiva v njegovem appu, naslednji dan pa nazaj.Aja, btw nej vas ne bo sram... Ce bi sel kdo ze letos kej takega tud ni problem
Namen je bolj vikend odklop da zvecer nekaj pojeva in popijeva naslednji dan pa nazaj k babamPa res nobene druge poti na morje je sam guzva, cesta tam dol je k sajba, se za fajn nalimat... Pa se sama ravnina drugace pa ce masta plac se za enga se joinam sam po 15. grem baje v albanijo z motorjem... Tako da takrat glih ne...
V teoriji ja v praksi ne, v Italiji, Hrvaski, Avstriji ze v osnovi lahko vozis 125 samo z B kategorijo.A ne velja A1 125 samo za Slovenijo?
DA.Kaj v Grčiji gre z B jem dobiti 125 ccm??
Evo! Opravil izpit kategorije A v mojih zrelih letih. Koda iz lanskega leta je bila premalo, pa sem se odločil letos še za to. Vožnja večjega motorja kar se tiče v prometu je isto kot z malim, le bolj udobna vožnja je. Lepše pobira neravnine. Je pa postalo tole šolanje prava znanost, kot da bi se pripravljali za vožnjo letala. Od začetka pa do konca izpita je poteklo pet mesecev, ker za vsako stvar čakaš po mesec, potem pa še gužva z vožnjo. Sem mislil, da bo prej, ampak kar je, je.
Čestitam. Jaz bi že obupal da sem pol leta en qrčev izpit za motor pacal. Glede varnosti pa je tole recept za katastrofo. Folk si reče star sem, neroden, motorike ni in evo, ne da se mi pol leta jebat z izpitom, naslednje vprašanje kater štirikolesnik naj kupim. Kje smo že to videli, aja, v tej temi, par strani nazaj.Evo! Opravil izpit kategorije A v mojih zrelih letih. Koda iz lanskega leta je bila premalo, pa sem se odločil letos še za to. Vožnja večjega motorja kar se tiče v prometu je isto kot z malim, le bolj udobna vožnja je. Lepše pobira neravnine. Je pa postalo tole šolanje prava znanost, kot da bi se pripravljali za vožnjo letala. Od začetka pa do konca izpita je poteklo pet mesecev, ker za vsako stvar čakaš po mesec, potem pa še gužva z vožnjo. Sem mislil, da bo prej, ampak kar je, je.
Torej imaš sedaj A2 .Ali si moral opravljati tudi CPPEvo! Opravil izpit kategorije A v mojih zrelih letih. Koda iz lanskega leta je bila premalo, pa sem se odločil letos še za to. Vožnja večjega motorja kar se tiče v prometu je isto kot z malim, le bolj udobna vožnja je. Lepše pobira neravnine. Je pa postalo tole šolanje prava znanost, kot da bi se pripravljali za vožnjo letala. Od začetka pa do konca izpita je poteklo pet mesecev, ker za vsako stvar čakaš po mesec, potem pa še gužva z vožnjo. Sem mislil, da bo prej, ampak kar je, je.