še en funkcionalno nepismen..a ti je treba narisat?To je bistvo. Foter sd zaveda svojih zmoznosti, pubec pač ne.
še en funkcionalno nepismen..a ti je treba narisat?To je bistvo. Foter sd zaveda svojih zmoznosti, pubec pač ne.
a daj no, a res?A z cestnim se pa ne da normalno peljat?
Vse je v glavi!
Samo 24.000km jih je....narejenih med 16im in 19im letom.....pa ne mislit da sem se vozil med bloki po LjA to govoriš iz bogatih motorističnih izkušenj?
Lej.....osedlaj kalbota na cestnega in se bo zvrnil na glavo v prvi sezoni....a daj no, a res?
drgač je pa smotan občutek res, ko pelješ eno makino z 200 konji, pa ga ne smeš navit..pol pa s prvo na omejitvah..Grobnik pa ni blizu za vsak dan.a daj no, a res?
Sej ne mislim tebe.še en funkcionalno nepismen..a ti je treba narisat?
Uau, na APN....Samo 24.000km jih je....narejenih med 16im in 19im letom.....pa ne mislit da sem se vozil med bloki po Lj
Kolk km jih je bilo med 12im in 16im ne vem ker APN ni imel števca...
Saj vsi vemo da si imel monolog sam s saboSej ne mislim tebe.
Teb mami ni pustila.....si se lah sam slinu pa gleduUau, na APN....
Mali že, ker ima izkusnje, ti pač ne. Z APN pa res nisi nabiral motorističnih izkusenj. Si ostal točno tam kot jaz, pri mopedih, do A izpita še nisi prilezel. Je pa med nama bistvena razlika, jest točno vem, da nimam izkušenj, ti pač misliš dy jih imaš.Lej.....osedlaj kalbota na cestnega in se bo zvrnil na glavo v prvi sezoni....
Mi2 (pa še kdo) imava sigurno daljšo življensko dobo
A po bosansk povem? Al se pa potrudi po slovensk prebrat. Gre za izpit do 125. In sosed se je usul s tisto lepo gilero 125ccm kak teden kasnej. Daleč od tvojga APNa s pobrušenim batom. Pa Vespe so ble moderne.Teb mami ni pustila.....si se lah sam slinu pa gledu
jes mam 2 leti kategorijo A2-..pa sploh ne vem, če bom šel v kratkem na polni A, nimam potrebe.Mali že, ker ima izkusnje, ti pač ne. Z APN pa res nisi nabiral motorističnih izkusenj. Si ostal točno tam kot jaz, pri mopedih, do A izpita še nisi prilezel. Je pa med nama bistvena razlika, jest točno vem, da nimam izkušenj, ti pač misliš dy jih imaš.
Sicer je pa že marsikak izkušen motorist zvrnil motor, tko da si ne delam utvar, da se to men ne more zgodit, za razliko od tebe, norčka iz zadnje klopi.
Vidiš to mene zanima. Kot sem še rekel se bom posvetoval z inštruktorjem. APN pač znam pelat.Vecina se apn ne zna peljat... Kaj sele kej k prekoraci 45 km/h... 125cc je dobra za ucit se peljat linije na cesti... Vidim, da ima folk z mocnejsimi motorji probleme, ker prevec gre, pol pa namest da bi se posvetil ovinku, se posveca kako motor ustavit pred ovinkam, da se bo spelalo, pa nima veze kako... Pa ne govorim za furat se po mestu, pa za na siht 5 do 8km v eno smer... Pol drugi motor bi mogu bit pa neki 50 do 60hp... Potem pa po parih letih kokr ti srce pozeli...
Pol si pa ful izkušen....uau. Sicer bolj od norčka iz zadnje klopi, sam vseen.jes mam 2 leti kategorijo A2-..pa sploh ne vem, če bom šel v kratkem na polni A, nimam potrebe.
nisem štel avtomatika 25, ene tri leta prej ,če te tolažiPol si pa ful izkušen....uau. Sicer bolj od norčka iz zadnje klopi, sam vseen.
a res, da ne vozijo? koliko jih poznam, so motoristiNe vem, ce je instruktor pravi se za pogovort... Vecina motorju niti vozi ne... Sam kao navadi te pa lahko... Ce hoces, si tud jaz cas vzamem, pa ti pokazem kaj in kako... Mi ni problem...