Se bo mogoče končno kaj premaknilo? 125ccm z B kategorijo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
1x probal Ducati Monster 690....ok ni ravno cestni....

Je pa smotan občutek že sedet na njemu :D

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Lej.....osedlaj kalbota na cestnega in se bo zvrnil na glavo v prvi sezoni....

Mi2 (pa še kdo) imava sigurno daljšo življensko dobo :)
Mali že, ker ima izkusnje, ti pač ne. Z APN pa res nisi nabiral motorističnih izkusenj. Si ostal točno tam kot jaz, pri mopedih, do A izpita še nisi prilezel. Je pa med nama bistvena razlika, jest točno vem, da nimam izkušenj, ti pač misliš dy jih imaš.
Sicer je pa že marsikak izkušen motorist zvrnil motor, tko da si ne delam utvar, da se to men ne more zgodit, za razliko od tebe, norčka iz zadnje klopi.

• Haha
Reactions: Kamele0N

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Vecina se apn ne zna peljat... Kaj sele kej k prekoraci 45 km/h... 125cc je dobra za ucit se peljat linije na cesti... Vidim, da ima folk z mocnejsimi motorji probleme, ker prevec gre, pol pa namest da bi se posvetil ovinku, se posveca kako motor ustavit pred ovinkam, da se bo spelalo, pa nima veze kako... Pa ne govorim za furat se po mestu, pa za na siht 5 do 8km v eno smer... Pol drugi motor bi mogu bit pa neki 50 do 60hp... Potem pa po parih letih kokr ti srce pozeli...

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Ne, tud na apn dobis marsikaj... Pa vcasih ni blo moznosti placat, pa da te je en navadu peljat... Danes pa imas to moznost... Pa se je veliko premalo ljudi posluzuje... Ok, pa tud res je, da sem samo enga instruktorja srecal do zdej, k je ok... Ostali so pa teoretik instruktorji... Zna ti vse povedat, kako je treba, sam pokaze ti pa lahko na youtube kaj je mislu...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Mali že, ker ima izkusnje, ti pač ne. Z APN pa res nisi nabiral motorističnih izkusenj. Si ostal točno tam kot jaz, pri mopedih, do A izpita še nisi prilezel. Je pa med nama bistvena razlika, jest točno vem, da nimam izkušenj, ti pač misliš dy jih imaš.
Sicer je pa že marsikak izkušen motorist zvrnil motor, tko da si ne delam utvar, da se to men ne more zgodit, za razliko od tebe, norčka iz zadnje klopi.
jes mam 2 leti kategorijo A2-..pa sploh ne vem, če bom šel v kratkem na polni A, nimam potrebe.
sem lani delal varno vožnjo na Vranskem..dost muka časovno, pa vroče je bilo ..

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Vecina se apn ne zna peljat... Kaj sele kej k prekoraci 45 km/h... 125cc je dobra za ucit se peljat linije na cesti... Vidim, da ima folk z mocnejsimi motorji probleme, ker prevec gre, pol pa namest da bi se posvetil ovinku, se posveca kako motor ustavit pred ovinkam, da se bo spelalo, pa nima veze kako... Pa ne govorim za furat se po mestu, pa za na siht 5 do 8km v eno smer... Pol drugi motor bi mogu bit pa neki 50 do 60hp... Potem pa po parih letih kokr ti srce pozeli...
Vidiš to mene zanima. Kot sem še rekel se bom posvetoval z inštruktorjem. APN pač znam pelat.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Ne vem, ce je instruktor pravi se za pogovort... Vecina motorju niti vozi ne... Sam kao navadi te pa lahko... Ce hoces, si tud jaz cas vzamem, pa ti pokazem kaj in kako... Mi ni problem...