Avtodom ima pa kakšno zvezo z motorjem?A ti že obvladaš avtodom?
Avtodom ima pa kakšno zvezo z motorjem?A ti že obvladaš avtodom?
Še vedno si na cesti sam ti pa čelada pred avtom, kot na dvokolesniku. Za moj vidik kakih razlik ni, zgledajo pa fotri na trikolesnikih precej nerodno in pogumno.Nekako ja, 4 cikel ne leti 150, trikolesnik pa je nizek in stoji na 3 nogah. Če se ovinke lepo zvozi, je kar stabilna zadeva, za dvocikel pa rabiš še malo drugih spretnosti. Tudi ko sem šel iz avtomatika na BTja, ni bilo enako za vozit pri 15-ih.
tolk kot tvoje izkušnje z motorji s to temoAvtodom ima pa kakšno zvezo z motorjem?
Je že presodla da si bl une sorte....če sosed skoči v lužo na glavo....boš ziher tud ti....Mati mi ni pustila pri 16tih, ker je šel sosed pri Ruskem carju na britof kak teden po tistem ko je dobil motor.
Res je, ampak na onih dveh rabiš držat ravnotežje samo toliko, da se ne zvrneš dolŠe vedno si na cesti sam ti pa čelada pred avtom, kot na dvokolesniku. Za moj vidik kakih razlik ni, zgledajo pa fotri na trikolesnikih precej nerodno in pogumno.
Še vsaka 50ccm prdula ki sem jo imel se je lah kosala s temi 4T A1 zadevami....Ti mas res IQ dveletnika. Kaj majo veze izkušnje z debato o 125 na B? Tisti ki o tem razmišljajo/mo kej dost izkusenj pač nimamo...Kolokor pa berem si pa ti na 50ccm prduli ostal in resnega motorja niti od daleč nisi videl.
S 3 kolesnikom se čisto ito prevrneš. Sam stoji pokonci samo ko je zaklenjen (ko se ne premika). Na parkingu še prej, ker je težišce ful visoko. 240kg ni tak malo.Res je, ampak na onih dveh rabiš držat ravnotežje samo toliko, da se ne zvrneš dol
Že včasih si lahko Scooter ki je šel več kot 49 km/h registriral kot A....To bi pa rad videl kako boš homologiral.
Z drugimi besedami imaš izkušenj z A kategorijo 0. Razlika med nama je samo v tem, da bom šel jest v A z znanja željno glavo, ti pa brihten za tri.Še vsaka 50ccm prdula ki sem jo imel se je lah kosala s temi 4T A1 zadevami....
Tko da ja.....A1 drugo leto.....potem pa 50ccm homologo na 125....ker se mi ne da skos šravfat pred tehničnim
Spet brihtoliraš v stvari, o kateri se ti ne sanja. Ampak ti kar daj.Je že presodla da si bl une sorte....če sosed skoči v lužo na glavo....boš ziher tud ti....
Dej ne prbiji....da te ne bo mami s kuhovnico lovilaZ drugimi besedami imaš izkušenj z A kategorijo 0. Razlika med nama je samo v tem, da bom šel jest v A z znanja željno glavo, ti pa brihten za tri.
Kako tovarniško več?Ja moped, ki je šel tovarniško več. Takega še zaj kot A. BT, Elektronik in podobni.
Skuter, ki je original kot moped do 50kmhpa nevem s kakim postopkom boš prehomologiral.
Kot že malo višje rečeno. Mentalno si ostal tam nekje v 6. razredu osemletke.Dej ne prbiji....da te ne bo mami s kuhovnico
Se te prov predstavljam v prvi vrsti z.......ZNANJA ŽELJNO glavoKot že malo višje rečeno. Mentalno si ostal tam nekje v 6. razredu osemletke.
Nisi se kr sam odločo da boš plačal A. Ampak so v fabriki rekli, da je hitrejši in je bil kot tak homologiran za trg. Skuter 50ccm recimo ni bil. In nemoreš ti zaj runnerce brez blokad kr tak kot A homologirat.Kako tovarniško več?
Lahko si mel moped z rumeno tablico na 49 km/h.....al pa si plačal zavarovanje za A.....pa mel belo tavelko tablico ker je šel vec...?
Ti si pa vice pokal in ostal točno tam kjer si bil takrat....si pač ostarel pokovec s forami iz osemletke.Se te prov predstavljam v prvi vrsti z.......ZNANJA ŽELJNO glavo
Ziher si skos roko dvigoval pa vstajal iz stola....