Jaz mam pa cokle od kopitarne, 82 euru... Ce odpovejo zlajfi lahko najdlje noge na cesti drzim... Vse ostalo prej skuz pride...
Verjamem, no jz pa ne smučam in nimam tega, sploh pa nisem pisal cene zato, da bi se hvalu, ampak valjda za primerjavo, kolk kej košta.To je se poceni, ce ti zacnem nastevati mojo splitbord (turno) opremo
Cokule...Jaz mam pa cokle od kopitarne, 82 euru... Ce odpovejo zlajfi lahko najdlje noge na cesti drzim... Vse ostalo prej skuz pride...
Tebi jo je tudi foter kupo pa se boš španal zaj tu?
ksz: danes mi je nekje na slo spletu (mejbi na fb?) pokazalo povezavo na clanek, v smislu: zakonodajalec pozabil na loophole pri novih zakonskih spremembah, in ker smo slovenci balkanci, bo...
kasneje sem zelel prebrat clanek, pa ga ne najdem vec. je kdo prebral kaj na to temo? ali gre samo za novinarsko nabijanje?
Svet gre dokončno v krščen duš! Kje so dobri stari časi?
Poglej priponko 56419
Svet gre dokončno v krščen duš! Kje so dobri stari časi?
Poglej priponko 56419
Jah jeba stari, zdej ne talajo več neomejeno pri 18, kot so nekoč..je dubu izpit se vsedu na 1000-ko, na prvem ovinku ga pa ni več blo."Mucek" vozi KLE-ja, to je v bistvu bolj APN, kot kakšen resen motor
kamelon je diler mehanik al kaj?mogoče ti lahko Kamele0N svetuje glede tega?
Ne, mel ga nisem. Ampak vozil sem pa ga.kamelon je diler mehanik al kaj?
drgač pa kaj fali KLE? si ga imu ali vsaj vozu?
s kom pa naj primerjam KLE, s kolesom? Primerjal sem pač dva motorja in KLE je zame pač ena švoh igrača. Nisem rekel, da je generalno zanič, zame pač ni. In ja, je treslo. V primerjavi z GSX zelooooo!Ne moreš zdaj primerjat GSX-R 600 in KLE in rečt da je KLE slab ker nikamor ne gre. Niti ni namenjen da bi na polno pičil z njim. Kot bi šel z GSX-R na off road in rekel da je slab motor...