Berem vaše cenkanje tle gor o izpitu in opremi- če misliš resno, greš delat izpit za A, kupiš opremo in gremo.
Jst sem šel delat takoj z 18 za A2 in B, prej pa še zdej včasih sem se trogal z Flexerjem 25km, zdaj mam pa 35 KW Kawasakija in 30/40 KW Yamaho. Oprema pa itak-foter mi ne pusti na motor brez airbag jopiča, da o ostalem ne govorim-čelade, škornji, jakne, kevlar hlače...
haha, kako tale post v 2 kasnejših postih izgubi smisel...
"če misliš resno, greš delat izpit za A, kupiš opremo in gremo." hotel si rečt, če misliš resno, rečeš fotru, da bi rad vozil motor in fotr plača izpit in opremo, pa še motor ti kupi.
"Jst sem šel delat takoj z 18 za A2 in B", hotel si rečt, fotr mi je takoj po 18. rd plačal izpit za A2 in B.
"Oprema pa itak-foter mi ne pusti na motor brez airbag jopiča, da o ostalem ne govorim-čelade, škornji, jakne, kevlar hlače...", hotel si rečt, fotr dobro poskrbi zame, in mi je kupil vso potrebno top-shit opremo.
ko moreš pa sam odkartat 1k za opremo, ki jo dejansko ne potrebuješ, imaš pa malo drugačen pogled na to pravilo. pa še dober 1k za izpit... Vsi fotri ali nimajo toliko € ali nimajo posluha za motorje, tako da se mora večina znajti sama.
seveda je drago. ampak tko pač je.
ti raje varno vozi, in ne sanjajo o hayabusi in bmw, ker si v letih, ki so najbolj rizična za motoriste. Raje počasi nabiraj izkušnje. Da ne bo foter žalosten kakšen nedeljski večer.