Da še enkrat napišem o opremi: tisti, ki imate skuterje, razumem. Nima smisla nekaj hudega vlagat, če veš, da tud s kolesom pri 70 km/h padeš, pa nimaš želve, rokavic, ledra ...
Ampak (govorim zase),, če se sam peljem v kavbojkah in "adidaskah", mi niti pol ni tolk užitek, kot če se oblečem v usnje. In škornje.
Zdaj, če se vi vozite 50 km/h, okej, da pa jest priletim 150 + v ovinek, pa da padem ... jebiga, se mam preveč rad in sem bil pripravljen odštet čez jurja za to, da uživam. Ajde, ni jurja, če odštejem čelado, ki je pa itak mus. Torej, blo je pod jurja. Se splača? Meni definitivno se.
Ah, pa ne se sedaj obešat na brzino, skoz naselje grem po predpisih. Zunaj, na odprtem, greste pa tud vi z avti .... še več, a ne?
Torej, ni poanta v hitrosti, ampak predvsem v varnosti in dobrem počutju pri vožnji. Razen seveda, kot že napisano, če se vozite s sesalci.
Kaj pa zahtevajo AŠ, je pa druga pesem. Morda ni logično, ampak jebiga, tud druga pravila je treba upoštevat. No, recimo da "moraš". Ni mus, je pa priporočljivo
Guinness se ziher strinja z mano, a ne?