Itak pa pejmo u drugo za to namenjeno temo a ne..@AndrejEnej dej tam nalimaj svojo mašinoTema je 125ccm, ne pa KLE, CBR......
Relax MB ima Yamaha ys 125 in Sym rx4Na kakšnih 125ccm motorčkih se pa vozi v avtošoli za kodo 125?
Je že naliman, tuleItak pa pejmo u drugo za to namenjeno temo a ne..@AndrejEnej dej tam nalimaj svojo mašino
teoretično si, ker še nimaš kategorije vpisane v izpit.Evo ga...ure so odvožene evidenčni karton zaključen ( koda 125). A že lahko grem na cesto? UE danes dela samo do 13.00. A bom v prekršku?
aha... to je že upoštevan strošek hipotekarnega kredita na 30 let?Pa saj ni tak drag. 2000 eur dražji samo od maloprodajne cene
Mene je v 20000 prevoženih km v zadnjih 3 letih samo Provida ustavila, pa še to zato, ker sem delal piz*arije (polna črta + hitrost + ... , prehitel pa sem ravno Provido, samo je nisem "prepoznal" , ker je bilo to na KP območju - VW limuzina)teoretično greš lahko na cesto do ue vse ostalo pa odvisno na katero nogo je ustal policaj... drugače pa sam furej... v 10ih letih me ni noben ustavu... če pač voziš k človek te nima noben zamar...
Za kolk? 7 jurjev?Me kliče prej iz yamahe. En moder nmax je na voljo če me še zanima. Aaaaaaaaa
Bolse, da me nebi klical