SDS naj bi ob dnevu samostojnosti pripravila plakat ...

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja, sam ta isti narod je kot praviš, zafural kosovo, bil agresor v bih in na hrvaškem. kako je lahko agresor, če je pa tako ponižen?
kako so lahko zafurali, če so pa samo demokratični?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne morem poslušat tega jajcanja.

pa dejva od začetka, sem odprl wikipedio o njemu

je proti nato in EU. ti si bil za, 99% slovencev je bilo za. zakaj podpiraš njega? aja, pravi srb je..teslo zarukano je.
je proti lgbt. eu in demokracija hočejo lgbt. spet je idoti.
rad bi z rusi. ti nočeš. x% slovencev noče. zakaj mu ploskaš? ker je idiot.
rad bi priključil republiko srpsko. mu ploskaš? je spet idiot
bil je proti dnevu srebreniških žrtev. ga podpiraš? spet idiot.

obradović je tisto, kar so srbi v osnovi. IDIOTI. zaradi stališč kot jih ima, je srpski narod dobil obogaten uran, rakete in oznako agresorja. in ti mu ploskaš. neverjeten si.

če srbi nikoli ne bi imeli takih idiotov, podoben mu je bil slobo, samo malce bolj demokratičen, bi srbi prvi šupak prodal zahodu in imel mejo od gevgelije do karlovca, če bi želeli. ampak ne, idioti so se kurčili in kur** se napušili. in danes ga ti podpiraš. podpiraš ga v težnjah v bih, a istočasno praviš so bili agresorji v bih.

zresni se. pamet v glavo, kuhac v roke in strumno naprej. z mišljenji kot jih imaš ti, se ustvarjajo vojne na balkanu. tega pa ne rabimo. vsaj jaz ne.

srbi naj pozabijo republiko srpsko, kosovo, knin in vukovar in naj tečejo v eu, dokler je še čas in so zanimivi. vse ostalo je lepo, pravično, sanjsko, ampak s tičem v vseh luknjah in porah.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.222
113
blizu močvirne prestolnice
Ni idiot, temveč človek kater ne pada na tisto brozovo gnido, ne pada na lgtb agendo, ne pada na floskule. Nič ni narobe da obožuje Ruse, saj slednji vedno potegnejo z Zahodom.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Saj današnji predsednik je bil svoj čas tudi četnik, danes pa liže zadnjice največjim sovražnikom

dejva razjasnit enkrat za vselej.
četniki so nekaj, lotičevci in nedičevci nekaj drugega. ni za mešat.

in ta tvoj SRB z veliko je danes proti nemčiji in EU in za ruse, a podpira tiste, ki so bili za nemce 41 in proti rusom. malo je zajebal in zamenjal vse. 41 je bilo treba biti proti nemcem, danes pa proti rusom. a ni tko?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.364
5.652
113
ja, sam ta isti narod je kot praviš, zafural kosovo, bil agresor v bih in na hrvaškem. kako je lahko agresor, če je pa tako ponižen?
kako so lahko zafurali, če so pa samo demokratični?
Ne vem če je "ponižen" pravi termin....prej bi rekel "prilično glup" če že mora bit na P....

Poglej si YT maš materiala o balkanskih vojnah kolk čš....je dost za pogledat....ampak po kakih 2h tednih preučevanja vseh strani....jaz druge primerne "primerjave na P" ne najdem....

I

Izbrisan uporabnik #9334

Balkan v celoti je kretenski. Je Ivo Andrič lepo definiral, da mora na tem ozemlju biti vsakih 50 let totalno razsulo, in to že odkar se zgodovina piše.
Brezveze, mi smo jo zelo poceni odnesli, verjetno zato ker gre meja z balkanom nekaj sto metrov južneje od mene, ravno čez Boštanj :norec:
Cigani npr. čisto vsi spadajo tja, pa poglejte, kakšno sranje nam po defoltu delajo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ker smo si jih nekako uvozli :bonk: . Pa smo takrat lepo rekli, da hočemo iti stran od njih. Pa so tako kot mladi prašički, kar rinejo za nami ...

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Mene raznorazni ići niti malo ne motijo, kakšni so nam vsaj malo genetski bazen obogatili ampak..

Tega modela (Brščića) se še s faksa spomnim. Že takrat je bil majmoon. Fura naci politiko (antipriseljevanje, antito, antiono) a če bi to od nekdaj bilo v veljavi tudi njega danes ne bi bilo v slo (njegov ata Brščić pač ne bi smel priti v Slovenijo ampak bi ostal na Hrvaškem, kjer se cedita med in mleko). Kako že takim pravijo (mater jih imamo v ustih) srbi? Poturice :p

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Mene raznorazni ići niti malo ne motijo, kakšni so nam vsaj malo genetski bazen obogatili ampak..

Tega modela (Brščića) se še s faksa spomnim. Že takrat je bil majmoon. Fura naci politiko (antipriseljevanje, antito, antiono) a če bi to od nekdaj bilo v veljavi tudi njega danes ne bi bilo v slo (njegov ata Brščić pač ne bi smel priti v Slovenijo ampak bi ostal na Hrvaškem, kjer se cedita med in mleko). Kako že takim pravijo (mater jih imamo v ustih) srbi? Poturice :p
a potem je to tako kot je sarkozy posušal nekaj govoriti proti migrantom pa so ga utišali z dedom madžarom?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mene tudi včasih niso. Sedaj pa iz leta v leto bolj. V bistvu se počutim že precej ogroženega. Imam zaposlene in sem in bom, zelo pazil, da bodo zaposleni samo slovenci. Pa imam precej velik problem s kadrom. Toda - niti pod razno ne bom šel zaposlit juga, že zaradi principa ne ! Najboljši so naši kmečki fantje. Zlati so.