Sandali

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Gledam za enimi sandali nekaj takega kot Teva Omnium , vendar mi je dajat 100 eur za sandale
bonk.gif

A se dobi kaj cenejšega ravno tako dobrega v podobenm stilu omenjenega modela?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz imam od Teve model Wraptor.

shoe_one.jpg

Podobno "neumna" cena kot pri tvojih. Stari so 4 leta in z njimi sem bil na najmanj 5 potovanjih po 1 mesec. Skratka, prehojenih kilometrov, da pečejo noge. Lih sem z morja, vrgel sem jih v pralni stroj in razen malce oguljenega podplata so kot nove.

Tako da - kljub ceni - dobra investicija. Maybe počakaš na razprodaje ali pa še malo internetne trgovine prečekiraš.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Jst sm lani marca kupil Tevice.... Eden boljših nakupov čevljev v življenju, vreden svojega denarja.... Dobil sem jih za 40€, kar je bilo 60% ceneje kot v Tomas sport, s tem da sem jih kupil preko neta v njihovi spletni trgovini superge.si. Šel sem probat Tevice v trgovino, ugotovil, da mi ustreza št.45 in jih naročil preko neta, eno leto star model (briga me moda, važno da mi služi). Z njimi sem prehodil ogromno, pa zdej po več kot letu ni vidnejših znakov obrabe.....

Ko uničim te, bom kupil gotovo sandale iste firme, če bom imel finance, tudi za 100€, saj so vredne tega denarja.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Indeed. Sem se nekaj časa upiral, ker 90€ za običajne odprte (ne te, po katerih sprašuje avtor teme) mi je bilo tu mač. Ampak vse ostalo je samo švoh približek. In sem jih letos končno kupil v Igluju z 25% off, lanski model. Po ene par celodnevnih turah, kolesarjenju, nošnji kar tako, po mokrih skalah, morju... lahko rečem samo
zmaga.gif

Cena pa... ah, kaj češ.

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
sam sem jih pred 3 tedni naročil tule Velik ceneje,vzel še par stvari zraven,ker je poštnina 20€,a tudi brez tega sem jih dobil 25 € cenej kot pri nas. Zelo dobra štacuna in hitra dostava (1 teden),čeprav piše,da pošljejo v treh tednih.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz mam tele:
http://www.bokal-sport.si/Products/27/teva_sandali_toachi

Vredne 100€. Nosim jih že trejto leto, odlično se obnesejo. Dejansko poleti praktično nimam potrebe po supergah, saj mi ti odlično služijo v vseh razmerah. Tudi na morju v kakšnem kampu, lepo iz apartmaja prideš do plaže in direktno v vodo in tako brez težav balansiraš tamalo po vodi s šlavfom (če so ravno kakšne skale pod vodo). Skratka res super vsestranski "čevelj".

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In kako smrad spravit ven?
Ker jaz se moram vsake toliko spravit nekajurno čiščenje z zobotrebci, da dobim ven vso svinjarijo za vsemi reliefnimi vzorci, da je vsaj za en čas spodobno. Z wapom namreč ne gre.

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Sem jih imel 7 let, kupil sem jih takrat za 27.000 SIT. Vredne so vsega denarja! Stran sem pa vrgel, ker so se mi ježki že tako zapacali, da ni več prijelo skupaj, pa še naveličal sem se jih ! Super firma drugače !
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pralni stroj da ja, wap, sirkova krtača in prašek pa ne?
confused-1.gif

MITT007

Zelenc'
10. nov 2010
21
0
1
Jest mam prejšnji model teh Tevic (Toachy?) že 3 leta. Drage so ble tu mač, ampak so zakon. Imam jih lahko za povsod, al za v službo in potem na malico, za vožnjo avta, za sprehode (po mestu, po gozdu), na potovanjih. Najraje jih imam za poletno hojo po smotanemu terenu, skalah (palec na nogi je dodatno zavarovan) in potokih (Iška, morje), ker imajo Spider podplat, ki se lima na kamne.

Toachy je že izven prodaje:
teva-toachi-sport-sandals.jpg

Letos sem za mojo kupil z ebaya ženski model Teva Karnali Wraptor od ene angležinje, ki je imela staro zalogo in ceno s poštnino pod 50€. Zato dej prej preveri cene na ebayju, kjer jih lahk dobiš ful cenej. TUd pri nas na razprodajah taki aktualni modeli niso nikol tolk znižani. Zase kupujem spet nekaj podobnega, seveda ko bo po ugodni ceni.

Tudi Karnali ni v prodaji:
teva-karnali-wraptor-bossa-nova.jpg