Samsung I9000 Galaxy S

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Saj sem ga inštaliral. Pa tudi tam je zaznal, da ga priključim, potem pa je connectal ... pa nič. Vidim, da je po forumih precej tega.
Sem že čisto obupal. Še jutri v službi na 32-bitnem sistemu poskusim, sicer pa ...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Na PC sicer nimam Wifija, imam pa Wifi router. Ne uspe se mi povezati preko tistih Accountov za Exchange (Gmail lepo deluje). Certifikat sem namestil (lahko sicer imam kakšno težavo v tem).

Je še kakšen drug način za Exchange?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Na PC ne potrebuješ Wifija, mora biti samo priključen v domačo mrežo. Če za Exchange potrebuješ certifikat, si izvisel, saj Android ne podpira certifikatov, vsaj ne .cer in .pfx.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zaenkrat rešitve ni. Od Googla se zahteva, da to uredi, sicer se Android kot biznis telefon ne bo kaj prida odrezal

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Jaz nisem imel nifi najmanjse tezave s povezavo W7 s telefonom. Je pa res, da ga sami winsi niso prepoznali brez namestitve kies sistema.

Vse to bi bilo lahko malo bolje urejeno. In pa seveda usklajevanje z outlook in ne le exchange, katerega moram sedaj ocitno naloziti na streznik... Upam, da se kmalu najde alternativa.

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne razumem: Kies ti ponudi ikonico "Outlook Sync" - tako za kontakte, kot za Tasks in Calendar. Kolikor imam izkušenj, če se na eni strani spremeni podatek, se bo tudi na drug - torej če spremeniš podatke na Outlooku, potem se bodo ob naslednji sinhronizaciji tudi na Galaxy-ju in obratno...

LP
Gargy

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
No ja... program res zadosti funkcionalnostim vendar...
1. Zagnati moraš program Kies
2. Program je izredno počasen
3. Zagnati moraš sinhronizacijo za vsako stvar ločeno
4. Sinhronizacije so izredno počasne

Do sedaj sem imel par "pametnih" telefonov, ki so imeli to zgledno urejeno (HTC Touch in Samsung ????, ki sta delovala na Win Mobile ter pa Nokio, ki je delovala na symbian OS). Pri vseh si le priklopil in (ker sem imel tako nastavljeno) je bilo vse takoj posinhronizirano. Med drugim tudi mail-i.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne bi se preveč hvalil. Čez dan je na Wi-fiju, zmerno igranje z aplikacijami in če ga ne dam zvečer filat, zjutraj joka, da je prazna.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Meni se (glede na izkušnje s HTC Tytn II (ki je imel novo baterijo)) zdi odlično. Je pa res, da ga sedaj stalno nekaj matram ... ampak občutek je dober. Navsezadnje ima po podatkih precej boljše karakteristike kot recimo Desire.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Jaz ne vem a je z mojim kaj narobe, moja dnevna uporaba pa je takšna:
- sinhronizacija z Exchange strežnikom (povprečno 20 prejetih mailov dnevno in poslanih 10)
- okoli 60 minut klicev
- par sms-ov
- kakšna slika in 10 minut srfanja preko wlana

Ob sedmih zjutraj ga odklopim iz polnilca in ob 17:30 besno utripa simbol za baterijo
frown-1.gif
. V tem pogledu sem nad telefonom razočaran, pričakoval sem da bo zdržal vsaj cel dan.

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Pozdravljeni!

Pozna mogoče kdo način za povezavo telefona s PC, tako da bi lahko na telefonu dostolal do interneta preko PCja. Trenutno sem v HR, kjer imam internetni kabelski dostop za PC, wirelesa za telefon pa na žalost ne. Pa ne mi prosim predlagat naj poiščem nezavarovano omrežje in takih
wink-1.gif
- pa brez zamere in ne narobe razumeti, enostavno ne gre.

Lp;

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
In zakaj bi hodil s telefonom na internet, če imaš računalnik pri roki, če smem vprašat? Meni pride na misel samo telefoniranje preko skype-a in podobne storitve... ampak to lahko počneš tudi na računalniku (če imaš mikrofon).

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
V nastavitvah za Exchange sync ne najdem opcije, da naj v tujini ne sinhronizira vsebine? A sem samo površen ali je res ni?
Pa še vprašanje, kako izklopiti vso podatkovno komunikacijo v tujini, da ne bo ob prihodu nazaj negativnih presenečenj. Ker opažam, da poraba kar raste, pa sploh ne vem kaj vse jo uporablja.