Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik him pravi:
Kateri so sploh pravi USB DRIVERJI......
Ti je ratalo?
Drgače pa so pravi driverji --->
http://favicon.greaky.com/files/dvr5700.zip?attredirects=0&d=1
JUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII............... uh se opravičujem za pretirano veselje. Ampak po skoraj mesecu ubadanja s tem hudirjem in vsakodnevnim preverjanjem posodobitve preko NSP (zmer neuspešno in še sedaj niso dali ven relisa za updejt, čeprav se že toliko časa obljublja
Tut backup sem naredu, ampak kuk sem ugotovil, ti samo sinhronizacijo shrani pa nastavitve za mms in net.
Programe, ki sem jih imel prej inštalirane preko MARKETA in nekaj na kartici, pa sem mogu ponovno inštalirat preko - na srečo DOWNLOVDS.Ali je obstajal še kateri drugi način, da bi lahko imel shranjene vse podatke, ker ko sem delu backup, mi je zmer samo 2 stvari napisalo, da ju je shranilo.
Malo nerodna stvar pa se pokaže sedaj, ko po flashu nažgem telefon in nimam nikjer tipke, da bi aktiviral internet, preko restor apn-ja, pa tudi ne morem dobiti nazaj tiste APN ikonce, z katero bi prižgal net. Hvala bogu, da sem lahko preko WI-FI ja prenesel ustrezne programe iz marketa nazaj. Sprobati moram še modri zob ter mms in če bo vse lepo delalo sem na konju. Drugače pa upam, da spet izide kmalu nov updejt, ker na temu piše update-1, tak da pomeni, da bo še dobil naslednike iz firmwara 2.1, drugače pa upam, da bo na voljo tudi 2.2 kmalu.
Tako malo sem se razpisal. Hvala vsem za pomoč, še posebaj pa tebi MORPHEY