Samsung Galaxy Spica-simobil

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
moj je tud zaklenjen.

se ma kdo drug tezave z meni tipko? vcasih se sploh neodziva, edino reset telefona pomaga.

upam samo, da bo slo to simobilovo jajco nadrgradit na android 2.1 in da bojo te tezave odpravlene. to je se edini vzrok zakaj ga nisem neso nazaj na simobil :p

da ti bo lažje ..... http://www.centerslo.net/l1.asp?L1_ID=1&LANG=slo
hysterical-1.gif

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik him pravi:
Kateri so sploh pravi USB DRIVERJI......

Ti je ratalo?

Drgače pa so pravi driverji ---> http://favicon.greaky.com/files/dvr5700.zip?attredirects=0&d=1

JUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII............... uh se opravičujem za pretirano veselje. Ampak po skoraj mesecu ubadanja s tem hudirjem in vsakodnevnim preverjanjem posodobitve preko NSP (zmer neuspešno in še sedaj niso dali ven relisa za updejt, čeprav se že toliko časa obljublja
bonk.gif
Tut backup sem naredu, ampak kuk sem ugotovil, ti samo sinhronizacijo shrani pa nastavitve za mms in net.

Programe, ki sem jih imel prej inštalirane preko MARKETA in nekaj na kartici, pa sem mogu ponovno inštalirat preko - na srečo DOWNLOVDS.Ali je obstajal še kateri drugi način, da bi lahko imel shranjene vse podatke, ker ko sem delu backup, mi je zmer samo 2 stvari napisalo, da ju je shranilo.

Malo nerodna stvar pa se pokaže sedaj, ko po flashu nažgem telefon in nimam nikjer tipke, da bi aktiviral internet, preko restor apn-ja, pa tudi ne morem dobiti nazaj tiste APN ikonce, z katero bi prižgal net. Hvala bogu, da sem lahko preko WI-FI ja prenesel ustrezne programe iz marketa nazaj. Sprobati moram še modri zob ter mms in če bo vse lepo delalo sem na konju. Drugače pa upam, da spet izide kmalu nov updejt, ker na temu piše update-1, tak da pomeni, da bo še dobil naslednike iz firmwara 2.1, drugače pa upam, da bo na voljo tudi 2.2 kmalu.

Tako malo sem se razpisal. Hvala vsem za pomoč, še posebaj pa tebi MORPHEY
nahrung002.gif

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
& here we go again
http://narod.ru/disk/21506119000/I570EXXJE4.7z.html

I570EOXEJE2-CSC-MULTI-CL350080
I570EXXJA1_CL132638_Bootloader
I570EXXJD1_Phone
I570EXXJE4_CL327991_PDA

Spet nova verzija za flashanje???
Ka je to ruska verzija ali je samo za dovnloud host stran v ruščini.

Drugače pa kar velik preskok iz JE2 na JE4. Ker kuk sem vidu je na samsungovi strani šele JE2 za dolgopoteg. Je že kateri preizkusil, če je stvar stabilna in dela vse ok.

Hvala

Nazadnje urejeno:

Fakin

Pripravnik
29. mar 2009
32
0
6
jaz mam JE4 že kakšen teden in zaenkrat dela brez problemov. Prej sem imel JD1 in je JE4 v kombinaciji s Launcher pro opazno hitrejši, pa še bolj všečen mi je... priporočam

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Evo ravnokar naložu in lepo dela. Hvala Morphey za ta updejt in vsem drugim, ki se trudite pri razlagah.

Lp prijatelji
nahrung002.gif

jurel88

Zelenc'
20. jun 2010
6
0
1
Pozdrav vsem!
Sm uporabnik Samsunga Galaxy Spica.
Mam problem z instalacijo tanovega androida (2.1). Probal sem že na vse načine tut s New PC studiem 1.5, ki mi je celo zaznal telefon ampak, ko hočem posodobit mi program napiše, da je telefon že posodobljen (FW: I5700xxIk1) :S...poskusu sm tut z ročno nadgradnjo (http://www.greaky.com/2010/02/samsung-i5700-galaxy-spica-android-21.html#/news/) pa ne gre...Nekje sm prebral, da je problem v tem da stvar ni podprta za 64bitni sistem (win 7) :S...A je to res??

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Z NPC ga ne bos updatal.

Kje se ti pa zatakne pri rocnem updatu?
V Odinu cakas, da zazna port, kjer je priklopljen telefon? Sam sem veckrat moral izklopit, ugasnit telefon, spet v download mode.... Nazadnje je uspelo. Sem pa to pocel na Win7 32bit, kako je pa s problemi na 64bit pa ne vem.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Na win7 64bit sem že dvakrat updatal brez problem. Je pa zdej prav neverjetno koliko bolj mi baterija drži. Naložil sem JE4 in Launcher pro namesto pantheona. Trenutno je tretji dan in batt. wifget mi kaže 30%. Laufam gor pa dva maila (gmail + služben exchange) 24/7 pa nekaj klicev vsak dan, kakšno sliko prenesem preko bluetooth-a...v glavnem neverjetno - za polovico bolje kot prej.

jurel88

Zelenc'
20. jun 2010
6
0
1
Stvar se ustavi, ko dam v odinu start
smile-1.gif
...telefon mi tut takoj zazna, ko pa dam start se ne nardi nič več. V zgornjem oknu samo šteje čas. No in po ene 7h minutah prekinem nalaganje ker se nič ne zgodi, ker kukr sm prebral na forumih bi se updejtanje moglo izvest v 2-3 min. Al ne?...A je možno da ne morš updejtat iz FW: I5700xxIk1, kr direkt na najnovešega, k je par postov višje, ampak morš vmes še kakšnega starejšega zagnat...Uporablam pa Odin v 4.03. Hvala

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
V statusu ti zagotovo nekaj piše - kaj?
V odinu se običajno zatakne, če so kakšni driverji v sporu. Ponovno zaženi računalo, če imaš zagnan kak NPS ali Kies, ga onemogoči, zamenjaj USB vhod, na telefonu daj factory reset, odstrani SIM in memory card, daj v download mode, priklopi na računalo.

jurel88

Zelenc'
20. jun 2010
6
0
1
OMG!! In zdej je kr naenkrat uspel! :D...res sm probov vse še enkrat od restartanja kompa, pa do konca in zgodil se je čudež! :D

hvala!! :D