Samsung Galaxy Spica-simobil

B81

22. jul 2007
37.652
10.947
113
Meni delajo normalno na 1.5, ne vem, zakaj taka scena okoli tega
grin1.gif

Bolj me zanima, če BTdela?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Vceraj sem updatal z Odinom. MMSi delajo, BT dela, tipkovnica se mi zdi bolj natancna, browser mi je bil prejsnji bolj vsec (prej si imel tipko go v meniju, kamor si vpisal url, zdaj je address vrstica zgoraj, bookmarki so se mi prej bolj dopadli... ), default zoom je mal trapast. Moram si vzet cas in se malo z nastavitmami poigrat oz nalozit opero.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Si si izvozil APN nastavitve z APN backup&restore aplikacijo? Po updatu sem jih samo uvozil nazaj pa je delalo (simobilove nastavitve).

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
odkar imam ta telefon, mi MMS-i niso delali, pa sem naredil vse, kot ste mi tu svetovali ...

Jaz sem naredil backup z APN Backup and restore, upgrade in sedaj backupp APN-ja in deluje vse internet in mms.

Backup file je v priponki, aplikacija pa na marketu.

Priponke

• 936623-apns-20100523103612.rar
    364 bajtov · Ogledi: 209

Filip

Zelenc'
5. sep 2007
3
0
1
Vprašanje za tiste ki ste že nadgradili na 2.1 - Ali GPS aplikacije sedaj pravilno prikazujejo čas? Spica na 1.5 ima namreč grd bug ki ta čas vedno postavi na 1.1.1970.

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Pozdravljeni uporabniki.

A mogoče kdo ve kakšna je razlika med tem novim updejtom za Spico.
I570EXXJD4 ------------> 2010 April
I570EXXJE1-------------> 2010 May

Ali je že kdo probal flashat z tanovim JE1 in če je kakšne so razlike proti JD4.
Hvala in lep pozdrav.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Imam JE1, vendar ti ne morem povedati razlik, ker JD4 nisem preizkusil.
Lahko rečem le to, da je sistem stabilen in vse dela kot mora.
Bi pa ti predlagal, da če misliš flashat, še malo počakaš, ker je na pohodu JE4.

lp

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Pa zakaj zavraga mi nikakor ne rata naložt upgrejda na spico? Kaj delam narobe. Samo dela in dela in dela in neč ne pove da je kaj uspešno zaklučeno, pa sem že dvakrat pusstu po pol ure flashat. Prilagam slike.

Nazadnje urejeno:

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Mogoče nimaš pravi usb driver za telefon. Men je začelo vse skupej pravilno zaznavat ko sem inštaliral NPS 1.5. Sam na nps-ju ni in ni bilo update-a. Preko Odina je šlo brez problema. (Win7 64bit)

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Neke driverje maš v konfliktu.

Ponovno zaženi računalnik, če imaš inštaliran NPS ga onemogoči, iz telefona odstrani SIM in Memory stick, odstrani baterijo in jo ponovno vstavi, probaj zamenjati USB vhod v računalu.
Sem imel enako težavo. Ko sem naredil vse zgoraj opisano je delovalo.

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Neke driverje maš v konfliktu.

Ponovno zaženi računalnik, če imaš inštaliran NPS ga onemogoči, iz telefona odstrani SIM in Memory stick, odstrani baterijo in jo ponovno vstavi, probaj zamenjati USB vhod v računalu.
Sem imel enako težavo. Ko sem naredil vse zgoraj opisano je delovalo.

Kateri so sploh pravi USB DRIVERJI...... jst sm inštaliral driverje, ki sem jih dubu na cdeju od spice in sem inštaliru NPS ter USB gonilnike. In drugih gonilnikov ni. Am ko preklopm na USB na pceju mi piše prepoznavanje opreme in potem da je pravilno nameščena in pripravljena za uporabo. Tak da tle tut ne vidm problema. Ta stvar me že počasi UBIJA in sam čakam da ne zabrišem telefona nekam. Imam pa windovs XP.

Prosim če kater pogleda sliki, ki sem ju prpopu mal višje v postu in pogleda, če prav odin kaže flashanje in če mam prave stvari za firmware v mapi.

HVALA
nahrung002.gif

Huh ne vem kak mi je ratalo, ampak je začelo delat.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno: