Samsung Galaxy Spica-simobil

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Nadgradnja se je bojda malo zavlekla zaradi SiMobila, ker niso delovali MMSi v 2.1.
Stvar naj bi sicer bila sedaj rešena, vendar čakajo na odobritev lansiranja s strani Googla.
Verzija, ki se bo dobila preko NPSja bi naj bila drugačna kot ta, ki jo sedaj dajejo na servisu.
Posodobitev naj bi bila na voljo prihodnji teden.

To naj bi bile uradne informacije, ki pa jih sam nisem preverjal.

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Nadgradnja se je bojda malo zavlekla zaradi SiMobila, ker niso delovali MMSi v 2.1.
Stvar naj bi sicer bila sedaj rešena, vendar čakajo na odobritev lansiranja s strani Googla.
Verzija, ki se bo dobila preko NPSja bi naj bila drugačna kot ta, ki jo sedaj dajejo na servisu.
Posodobitev naj bi bila na voljo prihodnji teden.

To naj bi bile uradne informacije, ki pa jih sam nisem preverjal.

Zj jih mam pa že dost, ka se skus zmišljujejo. Nj že dajo enkrat, ka je prava poplava forumov in postov o tem updajtu pa se kljub vsem nč ne zganejo.

A ker ve kakšna razlika bo med tem novim NPS updejtom, pa updejtom, ki so ga nekateri sami flashali ko je bil na netu ali pa med updejtom ,ki ga brezlačno naloži trgovina ram2.

Upam da bo vsaj ta optimiziran in najboljši, če smo ga že tuk časa čakal
jezen.gif

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
Ok, med sms-i imam torej mms, tri slike in nobene funkcije, da jih shranim, da bi jih poslal na računalnik.
Kak predlog??

Hvala, Lp

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Handcent SMS shrani v download/ , serijski pa nevem. Si klikno na vsako sliko in drzal pritisk ? Mogoce se potem pojavi dialog za shranit.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
quote]Uporabnik DizzyReed pravi:
okey, here we go ... APN - kar koli naredim, se mi kar sam pobriše. vtipkam, vpišem parametre, pritisnem shrani - kot da ne bi nič naredil. pa je zadeva že normalno funkcionirala, zdaj pa spet. zdaj sem usekal faktory reset, da vidim, če je slučajno ga kakšna aplikacija zmedla, ampak ne vem, zakaj bi ga, ker sem naložil gor le Handcent, APN in WeatherBug ...

se še komu to dogaja?

lp, Dizzy

[/QUOTE]

Kako si rešil ta problem na 2.1 verziji? Kadarkoli vpišem APN podatke in jih shranim jih telefon ne shrani in jih ni. Tudi povrtnitev na default nastavitve ne deluje.

Vsaj 10x sem vpisoval APN podatke in nič...

Nazadnje urejeno:

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Uspelo... APN točko moraš shraniti takoj po prvem ali drugem vpisu in potem si jo telefon zapomni. Če pa vpišeš vse podatke pa točke ne shrani... Očitno nek bug.

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
Pa je to uradno ali kar tak nekaj, da potem pol stvari ne dela?

Pa ti ki si sprobal oba, se sploh splača nadgradit na 2.1? Zakaj?

Hvala

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Na servisu so še pred kratkim dajali gor firmware JD1, kateri pa je zdaj zadnji? Jaz imam JD1, nad občutljivostjo ekrana se ne pritožujem, bluetooth pa dela nekako napol. Z drugim telefonom se b.p. zmeni in prenaša fajle, z računalniki se pa nikakor noče razumet.

EDIT: uspelo mi ga je povezat z leptopom z windows 7. Moral sem posnet nov bluetooth stack in vse špila kot je treba.

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Naj mi prosim nekdo pove, če je to kar prikazuje spodnja slika vse, kar potrebujem za nadgradnjo ROMa, ali sem še kaj pozabil.

brez-naslova.png