SAMSUNG Galaxy S6

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Ma to je en čefur nekaj renderiral... ne more bit tako no.

Še kitajci lepše naredijo....

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Prave fotke:
Z2NV46v.jpg

2182315-s6.jpg

Priponke

• 2182315-s6.jpg
    2182315-s6.jpg
    159,8 KB · Ogledi: 187
Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Kaj uradno predstavitev so že imel?

Iščem posnetek pa nikjer ne dobim.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja, htc m9 je spet lepsi... sm cakal s6, sam zdej je pa tud m9 tukej.... pa morem rect da me je bl preprical...

aha da ne pozabim da so pri htcju KONCNO premaknili power button na bolj dostopno desno stran...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:]

Bleh.

Stekleni hrbet, brez prostora za SD kartico in brez možnosti menjave baterije. Upam da podobne bedarije ne pridejo tudi v Note serijo
tongue-1.gif

Hvala lepa, bom preskočil...pa še baterija je švohnejša
10.gif

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
916
102
43
select 1 from dual;
Kar se tiče neizmenljive baterije, mislim da ne bo tako velikih težav, ker kolikor sem gledal predstavitev, se bo baterija napolnila zelo hitro (na predstavitvi je bilo da polovico časa Iphone6 oz. 10 minut polnjenja za 4 ure dela), poleg tega, je tu še wireless charging, ki bo še olajšal zadeve.

Bolj me moti, da gredo po poti Appla kar se tiče SD kartice in bodo enako zlatarsko računali za 64 oz 128GB verzije.

Zgleda pa Samsungov Pay zelo zanimivo in če bo res podpiral 90% kartic, zna konkurirati ApplePay

Drugače pa bolj kot ne pričakovano.

Se mi pa zdi da Samsung še vedno ne zna narediti pametne predstavitve, kjer bi imeli enega zelo komunikativnega na odru, ne pa da vse skupaj izpade naučeno in na trenutke težko razumljivo.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Mene zanima kako bo to polnjenje vplivalo na baterijo po recimo enem letu uporabe?
Kar se pa Samsung Pay tiče pa vse skupaj ne bo uspelo, ker ni predstavitve, ni konkretnosti, samo neka teorija. Za uporabnike to ni privlačno, če jim vržeš neko funkcijo na telefon, rečeš kdaj približno bo vklopljena in potem to vklopiš kar tako, enkrat. Apple je kar se tega naredil pravo kampanjo že pri predstavitvi iPhona, pokazali so kako deluje (ne samo z nekim video posnetkom, povedali so točno kje boš to lahko uporabljal, pokazali, da je uporaba hitrejša od navadne metode, da je varna). Samsung je vse to opustil in samo navrgel kaj to BO in ne kaj to je. Tu je lahko sama tehnologija še kako konkurenta Apple Pay pa uspeh verjetno ne bo dober zaradi (ne)predstavitve uporabnikom. Vse tisto kar sem prej navedel je pri Applu natančno premišljeno, ker kljub temu, da Apple podpira veliko več terminalov recimo, so najbolj pogosti videoposnetki uporabe ravno na tistih terminalih, ki so bili oglaševani, kot je McDonalds na primer. Taka mala bedarija, ki lahko toliko prinese k skupnemu uspehu nove tehnologije. Zdaj pri predstavitvi Apple Watch bo sigurno ogromen del namenjen Apple Pay in Apple Pay z uro!
Ima pa ta tehnologija še eno pomankljivost. Zgleda, da se (tudi pri Applu) širi prepočasi. Treba je zadevo uvest vsepovsod dokler je vroča, da se uporabniki na njo navadijo in si jo prisvojijo. Če bojo to v Evropo in Azijo vlekli čez 3 leta bo po mojem prepozno. Apple ima menda sicer kar konkretne načrte za to, da se zadeva uvede v Evropo kar se da hitro.
Bomo videli, res si zelim, da obema ta storitev uspe!