SAMSUNG Galaxy S6

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
a iPhone sedaj ni prevelik za uporabo, ko so ga iz 4 inchev povečali na 4,7 pa 5,5?
smile-1.gif

Je prevelik ja. Že šestka je nerodna za uporabo z eno roko. 6+ si pa sploh ne predstavljam, da bi ga uporabljal čez cel dan.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Nimaš prave tehnike. Dvigni telefon in z njim tapkaj po nosu, pa bo šlo
grin1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ne govorim o velikosti. Ne vem kdo smo to "mi"? Meni je uporaba 6 Plus čisto OK z eno reko, ker mam pač malo večje šape, tkao da me velikost Galaxyja niti ne moti, problem je ta ukrivljenost, ker nimaš oprijema telefona, ko ga držiš z eno roko. To je design flaw.
Kar se pa uporabnosti tiče, nima smisla, bi lahko to vrstico naredili tudi ob na zaslonu samem če že. To je pač da je nekaj "novega", nek bombonček ki pa je kisl ko ga začneš lizat. Ne vem zakaj bi mogo telefon dobesedno obračat, da bi vido obvestila, enostavno je to bolj komplicirano.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Morda bo celo verzija, ki bo imela obe strani ukrivljeni
smile-1.gif
Naj bi pa bil ta ukrivljen del manj ukrivljen kot pri Note Edge...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
So kake novosti pri uporabniskem vmesniku, ali je se vedno gor outdated shitware od touchwiza?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na lollipopu je TW mal boljši
smile-1.gif

sam kaj ni jasn samsungu, da ne zna nardit lepga koledarja no!!! Ok vsaj widget so izboljšal. Še ene 5let pa bo:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zadal sem si izziv, da bom čim dlje uporabljal vse stock in probal razumet inženirje:)) Pa da vidim, če je res stock tw res tolk v k...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.871
695
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Zadal sem si izziv, da bom čim dlje uporabljal vse stock in probal razumet inženirje:)) Pa da vidim, če je res stock tw res tolk v k...

Disablaj stock pa daj gor Google Calendar. Enako lahko narediš tudi z SMS aplikacijo, tipkovnico, brskalnikom, urejevalnikom dokumentov, launcherjem, music playerjem ipd.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Google+Inc.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Mah, uporabljam stock TW (razen launcherja, stock mi ni nudil zadosti kostumizacije) že od S2 pa ne vem kaj se vsi pritožujejo čez njega. Ajd, lepota je subjektivna, da pa samsung vsaj več na funkcionalnost kot google pri kateremu ugotavljam da jim je prioriteta nekaj naredit lepo kot pa uporabno.