SAMSUNG Galaxy S6

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
KSZ:

a se že ve kdaj ga misljo kitajski skopirat?
smile-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Še komentar glede S6 in edge...

Edge je sicer fajn za rokovanje, ampak ene pametne dodane vrednosti pa sam ne vidim, niti je niso predstavili na umpacked eventu. Mogoče so to naredili samo zato, ker to lahko... Če bi izbiral bi izbral navaden S6, pa verjetno tudi tega ne...

Completly new design so poudarjali. Nov kje že? Še bolj kopiranje appla, vgrajena baterija, brez SD reže, spodnja stran s konektorjem, Samsung pay... Najbolj izpod pasa pa je bila direktna primerjava s samim iPhone 6 Plus pri slikah in videih. Pač na tem nivoju se samsung do sedaj tega ni posluževal... In če bi recimo gledal te slike na applovem eventu, bi verjetno lahko samo napise zamenjal
evil.gif

Kakšna kopija appla?

Ta telefon je obstajal pred trenuto jabuk 6 obliko.

A ne misliš, da so smernice za galaxy s6 vzeli s tega njihovega telefona a?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Seveda, ta iphone je obstajal pred trenutno galaxy s6/5/... obliko...

Samsungu gre slabo, oklepajo se vsega kar zmorejo, da bi pridobili apple "vernike". Žal neuspešno, kar kažejo tudi prodajne številke. Mogoče se z S6 kaj spremeni, ne spremeni pa se dejstvo da tole ni niti N od nove oblike...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
iPhone je bil v delu sigurno več kot samo leto, dni, kje je šele proizvodnja itd. Tudi če podrobnosti so, te nimajo veze z dizajnom iPhona. Sice en vem kakšna drugačna oblika bi se naj pričakovala? Enostavo povečan ekran, kaj drugega bi pa naj bilo? Se pa opazi razlika v privlačnosti dizajna med enim in drugim ja.
Tožbe med podjetji pa ti očitno niso jasne. Tožijo se zaradi možnosti pobotanja, malo toži en drugega in malo obratno, potem se pa pogodijo ali grejo iz minusa ali plusa na nulo. To delajo vse te firme, samo v "novinarstvu" vidiš stalno Apple, ker taki anti Apple ljudje, najrajši berete take članke in komentirate. Novica o samsungu ne prinese dovolj denarje, ker ni tako brana, tožijo pa se ravno enako in ravno zaradi enakih bedarij.
Hecno je edino, ker se Samsung norčuje iz Appla in potem kopira.

Oprosti, ampak primerjava neke oblike telefona, se ne more primerjat z dobesedno kopijo dizajna nekih takih podrobnosti:

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Samsung armija komentarjih
bonk.gif
Pa da ocenjujejo video glede na končni izid telefona je prav smešno.
To sicer ne pove nič o odzivnosti še kakih drugih aplikacij, iger, ne pove pa tudi nič o tem kako se bo sistem odzival po nekaj mescih uporabe.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Bom vprašal tako kot je cizy vprašal.
Da pokličeš nekoga iz imenika še vedno lahko samo upaš da se ti to zgodi hitreje kot v nekaj minutah?
Mi zmrzuje ace2, (tudi po "Hard resetu") pa tudi nov S3 neo je že ugotovil, da je to dobro za njegovo zdravje. (" oznaci" da si kliknil za klicanje, klic pa mu uspe vzpostavit po nekaj minutah (lahko tudi po 5 sele)

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Ker idiotski video in glupo ocenjevanje..in sedaj naj na podlagi tega menjam telefon al kaj?

Sem si na S4 naložil cm11 in nova launcher in je glih za par milisekund verjetno počasnejši od tega...mogoče bi moral probat še cm12, mogoče gre hitreje...ampak dobro, nisem psiho, da bi meril ku**a s takimi glupimi forami. Deluje še vedno vse tipi topi kar rabim, pa nisem le povprečen user telefona.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Velik napredek pride z malimi koraki. Pred 5 leti pa vas ni motilo, to da se meni odpira par sekund, danes pa 0,5 sekunde, takrat se je tudi govorilo kako idiotsko je to, pa vendar ni. OS stremijo k temu, da bo vse delovalo z minimalnim možnim zaostanko, da se bo sistem čutil, kot nekaj fizično realnega, ker to prinaša boljšo uporabniško zadovoljstvo. In ne, kdo je reko, da ro kako hitro teče sistem razlog za menjavo telefona? To si si izmislil ti. Predstavlja pa pomembno primerjavo med telefonoma (v okviru tega kar je mogoče narediti z golimi rokami). Z takim razmišljanjem se ne bi sprmenilo nič, računalnika pa ne bi iemli, ker bi tako abacus bil dovolj, kaj več pa rabimo?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
@Hanzi note4 nima več teh problemov, ki jih opisuješ. Na s6 je pa touchwiz še lažji.

Kako veš, si ga sprobal? Jaz sem ga in je lepo "zalagal" pri pregledovanju. Je pa res, da verjetno na telefonih ni bil končen firmware.

edini lažji android OS je stock googlov.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
ksz

Sice mam Samsunga A3, ampak vrjamem, da so iste funkcije k pr vseh Samsungih. Skratka, poslušal bi musko na yt, hkrati pa druge stvari počel na mobitelu... Ker ko mam odprt yt app in ga pomanjšam se mu ugasne muska... kaj je fora? kaj morm kliknt?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Youtube ne premore poslušanja glasbe v ozadju.

Ne vem zakaj bi to sploh počel. Gledanje videoposnetkov samo za namen poslušanja glasbe je velik overkill. Sploh na mobilnih napravah
rolleyes-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
@Hanzi note4 nima več teh problemov, ki jih opisuješ. Na s6 je pa touchwiz še lažji.

Ja res vsi imamo fetiš za prenosne naprave za ceno vsaj 800 eur. trenutni telefon je zadnji, ki sem ga nabavil za približno tako ceno. Nikoli več. Pa je lahko samsung galaxy S666666 s 66666666 jedernimi procesorji in mini jedersko elektrarno pa 64k video kamero s 800 x povečavo pa milijardo pixli .....

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik philips pravi:

Ne vem zakaj bi to sploh počel. Gledanje videoposnetkov samo za namen poslušanja glasbe je velik overkill. Sploh na mobilnih napravah
rolleyes-1.gif

AAA... nisemvedel... To bi počel, zato, ker mam playliste tam.... k sm pač na kompu poslušal, pa včasih si tut kaj video rad pogledam... kaj predlagaš za poslušanje glasbe, da si ne jemljem prostora z nalaganjem komadov na telefon?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:

Kako veš, si ga sprobal? Jaz sem ga in je lepo "zalagal" pri pregledovanju. Je pa res, da verjetno na telefonih ni bil končen firmware.

edini lažji android OS je stock googlov.

Lastim ga (note4), govorim iz prve roke. S6 še nisem imel priložnosti sprobat.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.526
2.283
113
Mogoče sem čuden ampak ne razumem teh debat o dizajnu. Kaj pa lahko narediš iz štirioglate zadeve, ki ima spredaj ekran, zadaj pa pokrov in kamero. O kakšnem dizajnu je tu sploh govora.
Če mene vprašate so vsi Samsungi os ACE-a do S6 več ali manj enaki, razlika je velikost pa par detajlov. Kje je tle kakšen dizajn?
Isti [cenzura] je iphone, od 1 do 6 so vsi isti. Ali to da naredijo neko luknjico 0,3mm bolj levo pomeni nov dizajn?

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Po tvoje je dizajn fičota potem enak dizajnu Audija a4? Saj je samo avto, malo raztegnjene luči in drugačna hauba.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
339
11
18
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:

rolleyes-1.gif

AAA... nisemvedel... To bi počel, zato, ker mam playliste tam.... k sm pač na kompu poslušal, pa včasih si tut kaj video rad pogledam... kaj predlagaš za poslušanje glasbe, da si ne jemljem prostora z nalaganjem komadov na telefon?

PvStar+ si naloži. Boljšega neboš dobil, ker mam te predvajalnike naštudirane. Včasih je bil FreeDi Youtube Player najboljši, ampak so ga odstranili z trgovine in naknadno naložili neko novo verzijo, ki je bila zanič.
Boš pa si PvStar+ tudi moral potegniti z interneta, ker ga po novem ni več na G Play. Ne vem, zakaj. V PvStar+ se da playliste predvajat, katerih alternativni programi ne znajo.

Če pa imaš Xposed Framework, pa lahko v originalni Youtube app predvajaš v ozadju.

Če pa hočeš imeti 'leteči video', pa priporočam to:
Viral Popup Video
Sicer bolj uporabno za kake tablice, ali pa 5.5+'' ekrane. Kolikor mi je pa znano, pa ne zna predvajat playlist.