LAhko, ampak boš afaik čakal. Ampak vzamejo vso šaro, samo da zadostiš pravemu modelu. Torej 250 eur boš dobil nazaj, za kakpen dodaten evro bo pa verjetno težka. Ampak če jeMene pa bolj zanima ta vrstni red. Ali grem lahko najprej na ram in mi tam ocenijo telefon in se potem odločim kaj bom vzel.
Ne da bom najprej vzel nov telefon potem mi bodo pa na ramu rekli: ne ta telefon ti pa ne moremo vzet v račun
Da vsaj dobiš neko jamstvo, da ti ta "star" kakršenkoli telefon bodo vzeli.
Ja. Tako pravijo.Torej lahko nesem tudi prastari Note 4 in mi oni dajo 1 cent za telefon in 250.1 čistega nazaj ali kaj?
Jaz sem ga pred časom kupil pri ENAA in izgleda popolnoma enako kot originalni (do zadnje podrobnosti), pa tudi deluje enako.Zgleda da je. je pa cenej tule
SAMSUNG HIŠNI POLNILEC 220V adapter EP-TA800XBE Super Fast Charge 25W -črn
SAMSUNG HIŠNI POLNILEC 220V adapter EP-TA800XBE Super Fast Charge 25W -črn. ✅ 1 napravo ✅ Za telefone, tablice, pametne ure... ✅ Hitra dostava in nižje cene ✅ Kupi na Enaawww.enaa.com
Polnilec katerega gledaš je brez kabla, toliko da veš. Polnilec z original podatkovnim kablom tip C - tip C pride tam čez 20€Je to original polnilec ali ima samo specifikacije? Ima kdo izkušnje?
Polnilec samsung
Polni kot običajno-počasno.Polnilec katerega gledaš je brez kabla, toliko da veš. Polnilec z original podatkovnim kablom tip C - tip C pride tam čez 20€
Če je res "original" potem polnilec polni tudi serijo S21. Imam doma original polnilec z original kablom od Note10+ (s to oznako) in deluje hitro polnenje 25W tudi na seriji S21(več itak telefoni te serije ne podpirajo).SAMSUNG HIŠNI POLNILEC EP-TA800XBE Super Fast Charge (Type C) in podatkovni kabel EP-DA705BBE (Type C - Type C) - črn
SAMSUNG HIŠNI POLNILEC EP-TA800XBE Super Fast Charge (Type C) in podatkovni kabel EP-DA705BBE (Type C - Type C) - črn. ✅ 1 napravo ✅ Za telefone, tablice, pametne ure... ✅ Hitra dostava in nižje cene ✅ Kupi na Enaawww.enaa.com
Treba pa pazit predvsem tudi na kabel, če boš priklopil kr preko enega kabla zadeva ne bo delovala-polnila tako kot je treba.
Ne razumem, kaj si hotel s tem povedat?Polni kot običajno-počasno.
"Treba pa pazit predvsem tudi na kabel, če boš priklopil kr preko enega kabla zadeva ne bo delovala-polnila tako kot je treba."Ne razumem, kaj si hotel s tem povedat?
Daj prosim vsaj pisat se nauči razumljivo, če že ne razumeš kaj napišem."Treba pa pazit predvsem tudi na kabel, če boš priklopil kr preko enega kabla zadeva ne bo delovala-polnila tako kot je treba."
Kaj si pa ti hotel povedati.
Polnila se bo vseeno a ne, ne pa ne bo delovala tako kot je treba.
G. Borg, z vsem spoštovanjem, kaj pomeni za vas beseda "delovala" z predzlogoma "ne bo"?Daj prosim vsaj pisat se nauči razumljivo, če že ne razumeš kaj napišem.
Veliko lažje bi ti bilo odgovarjat.
Ja polnilo se bo, toda ne običajno "izredno hitro polnenje".
Res bolje, da se ne bi vmešal v diskusijo, če ne veš kaj pišeš.G. Borg, z vsem spoštovanjem, kaj pomeni za vas beseda "delovala" z predzlogoma "ne bo"?
Polnjenje ne more biti pravilno ali nepravilno.
Se opravičujem, ker sem se vmešal v diskusijo.
Kot prvo Ti piši tako kot je najbolj razumljivo. Ko boš pisal tako se ne bom oglašal, ker se mi ne bo potrebno. Predvsem mi pa Ti ne boš ukazoval naj jaz pišem ali ne.Res bolje, da se ne bi vmešal v diskusijo, če ne veš kaj pišeš.
Kaj ti ni jasno?Kot prvo Ti piši tako kot je najbolj razumljivo. Ko boš pisal tako se ne bom oglašal, ker se mi ne bo potrebno. Predvsem mi pa Ti ne boš ukazoval naj jaz pišem ali ne.